Şimdi Ara

Zehirlendim ya da üşüttüm neyapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sinden biri bugün biraz dışarıda kaldım bunun yanında tavuk yedim
    .2 olasılığıda düşünüyorum. Ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcTheScientist -- 15 Ocak 2018; 22:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende üşüttüm sanırım. Her yerim ağrıyor. Bulantı ilacı hazır bulanırsa direk yutucam. Doktora görünün zehirlenmeden şüpheleniyorsanız

• Aşırı terleme, bulantı ve ishal var mı? Eğer zehirlendiğini düşünüyorsan ve yediğin yemekten şüpheleniyorsan,yemeği yiyeli yarım saati geçmediyse kusabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yemeyi yiyeli 2-3 saat oldu.Midemdeki bakterileri öldürmek için yüksek alkollü bir şey içsem işe yarar mı ?

• DcTheScientist D kullanıcısına yanıt
    Kolonya iç

• Semptomlar neler?
  • Biraz mide bulantısı.6 da yediğim şeyi hala sindiremedim tadı ağzıma geliyor.Bitkinlik birazda ama bitkinlik bugün baya soğuta kaldım oyüzden diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DcTheScientist D kullanıcısına yanıt
    Hafif hazımsızlıktır o. biraz dediğine göre. yoksa, öğürecek kadar pis bulantı yapar.
  • Sıcak süt iç sürekli. Süt günlük olsun.

• hocam tavuk işi karıştırıyor. bence acile gidin derim tavuğun sağı solu belli olmaz
  • Hocam süt bakteri üremesine önayak olmaz mı ya ?

• Umarım öyledir yarın sınavım da var :/

• quote:

Orijinalden alıntı: DcTheScientist

Hocam süt bakteri üremesine önayak olmaz mı ya ?

Hocam sen yinede doktora görün. Ben geçen sene bimdeki dondurulmuş pizzadan yedim sonra aşırı mide bulantısı falan süt içe içe kustum sonra geçti. Geçenlerde de mide bulantısı yaşadım yine sıcak süt içtim geçti.

• Valla dayanamadım rakıyı sek diktim alkol oranı yüksek diye teorikte işe yarar diye düşünüyorum (İçindeki alkol bakterileri öldürür diye düşündüm :D ) pratiğe bakıcaz :D
  • Hocam 3 defa gıda zehirlenmesi gecirdim.

Mide bulantısı var ise, surekli olarak yediklerini istifra ediyorsan ve etme istegi duyuyorsan. Yediklerin icerde durmuyorsa halsizlik varsa gıda zehirlenmesidir. Kusmayı deneyebilirsin belki bu seni rahatlatabilir. Evde yogurt varsa tuketebilirsin. Tam olarak nasıl hissettigini yazarsan hastalıklarla boğuşan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Biraz mide bulantısı.6 da yediğim şeyi hala sindiremedim tadı ağzıma geliyor.Bitkinlik birazda ama bitkinlik bugün baya soğuta kaldım oyüzden diye düşünüyorum

Hocam bazı durumlarda aynı belirtiler 2 anlama gelir.

Biri gıda zehirlenmesi öteki de soguya dayalı enfeksiyondur. Enfeksiyon aşırı olması halinde yatağa dusurebilir. Gecen seneki evim pek iyi degildi 4 gün hastahanede yatmıştım bu usutme olayından.
  • Hocam böyle hazımsız bitkin hissediyorum ya şimdi biraz sindirdim gibi umarım hazımsızlıktır.Bende daha öncede zehirlenmiştim ama onda pek farketmeden direk diare olmuştum ve kusmuştum :/
  • uzun surerse mide bulantin da varsa senin ilacin icindekini cikartmak haplar felan ise yaramayabilir kendimden yola cikar isem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ishal oldun mu?

• quote:

Hocam böyle hazımsız bitkin hissediyorum ya şimdi biraz sindirdim gibi umarım hazımsızlıktır.Bende daha öncede zehirlenmiştim ama onda pek farketmeden direk diare olmuştum ve kusmuştum :/

Hocam bu tip durumlarda beklemek çözum olmuyor ara 182 yi dahiliye den randevu al ara işyerini calışıyorsan izin al. Fazla sürünme bi serum belki bi iğne birkaç hap çektigin cefaya çekmiyor gercekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.