Şimdi Ara

zed yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mid için zed aldım kombo ve build olarak yardımcı olursanız sevinirim.

• Yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

http://www.probuilds.net/champions/Zed

build konusunda yardımcı birini buldum ama kombosu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Yeter

tmm knk slyrm knuyu hmn bkle
  • Bhen ayaqabıdhan shonra ilq ithem ohlarak Mahfholmuş qralın qılıcını cıqıhyorum.Qombom ishee w>e>q böyle üch bheş qhere harasladınmıydı adhamı chanı % 30 olhunca R ile atlhıyıVheriyosun.Ardıhndan w>e>q ve aa derkheen adham ölhmüş xde
     zed yardım

Şaka bir yana test edildi onaylandı beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: domelyan

Bhen ayaqabıdhan shonra ilq ithem ohlarak Mahfholmuş qralın qılıcını cıqıhyorum.Qombom ishee w>e>q böyle üch bheş qhere harasladınmıydı adhamı chanı % 30 olhunca R ile atlhıyıVheriyosun.Ardıhndan w>e>q ve aa derkheen adham ölhmüş xde
     zed yardım

adam ilk ulti atıyorum mesela 2. tekrar r bastığımda ad'm kadar damage atıyor onu anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir548

quote:

Bhen ayaqabıdhan shonra ilq ithem ohlarak Mahfholmuş qralın qılıcını cıqıhyorum.Qombom ishee w>e>q böyle üch bheş qhere harasladınmıydı adhamı chanı % 30 olhunca R ile atlhıyıVheriyosun.Ardıhndan w>e>q ve aa derkheen adham ölhmüş xde
     zed yardım

adam ilk ulti atıyorum mesela 2. tekrar r bastığımda ad'm kadar damage atıyor onu anlamadım.

adam doğru yazmış ama emoca o 2. şey kendiliğinden patlar ultiyi attıktan 3 sn içinde vurabildiğin kadar vuracaksın

• quote:

quote:

quote:

zed yardım

adam doğru yazmış ama emoca o 2. şey kendiliğinden patlar ultiyi attıktan 3 sn içinde vurabildiğin kadar vuracaksın

tekrar r ye basmama gerek yok o zaman sağol

• quote:

mid için zed aldım kombo ve build olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Rünlerini söylemiyim tam bilmiyorum çünkü ama item olarak ilk black clever çıkıcaksın. Kombosu R , w , e q
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zed yardım

Tekrar R'ye basmana gerek olabilir.Adama ultiyi atınca bi gölge klonu çıkıyor o klonun nereye gittiğini kontrol et adama ultiyi attıktan sonra rakip takımdan biri gelirse adama ignite falan koyup ultiyle aldıktan sonra R'ye tekrar basıp o çıkan gölge klonu ile yer değiştirip kaçabilirsin.

• Oyunun başında ilk q aç ve uzaktan minyonları q ile biç,sonra w ver ki olası bir gankte kaçabılesin.Sonra da e ver çünkü sürekli rahatsız ediceksin karşı tarafı.W+E+Q kombosu ile rahatsız et(harrasla) çünkü e slowlar ve qyu tutturma ihtimalin artar.R+Mahvolmuş kralın kılıcı aktifi+E+Q+(Allah ne verdiyse) gibi bir kombo işini hayli görür baktın ölmedi ignite at.Bu arada eğer jungler yakınlarda değilse ve mavi buff varsa R'den sonra W de atabilirsin daha fazla hasar vermiş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

Oyunun başında ilk q aç ve uzaktan minyonları q ile biç,sonra w ver ki olası bir gankte kaçabılesin.Sonra da e ver çünkü sürekli rahatsız ediceksin karşı tarafı.W+E+Q kombosu ile rahatsız et(harrasla) çünkü e slowlar ve qyu tutturma ihtimalin artar.R+Mahvolmuş kralın kılıcı aktifi+E+Q+(Allah ne verdiyse) gibi bir kombo işini hayli görür baktın ölmedi ignite at.Bu arada eğer jungler yakınlarda değilse ve mavi buff varsa R'den sonra W de atabilirsin daha fazla hasar vermiş olursun.

Sagol yardımın ıcın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

mid için zed aldım kombo ve build olarak yardımcı olursanız sevinirim.

Rünlerini söylemiyim tam bilmiyorum çünkü ama item olarak ilk black clever çıkıcaksın. Kombosu R , w , e q

Tesekkur ederım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphaty

quote:

quote:

quote:

quote:

zed yardım

Tekrar R'ye basmana gerek olabilir.Adama ultiyi atınca bi gölge klonu çıkıyor o klonun nereye gittiğini kontrol et adama ultiyi attıktan sonra rakip takımdan biri gelirse adama ignite falan koyup ultiyle aldıktan sonra R'ye tekrar basıp o çıkan gölge klonu ile yer değiştirip kaçabilirsin.

Bunu ogrendıgım ıyı oldu sagol :)

• http://www.youtube.com/watch?v=AWVUlHELnjM bu maçı izle sonra zedin kombosu w+e ile haraslarsın sonra öldürmek istiyorsan w+e+r+q+e yaparsın bu komboyu çok hızlı yapman lazım ayrıca adamı şaşırtmak istiyorsan ultiyi attıktan sonra tekrar r ye basarak ultinin verdiği gölgeye ışınlanırsın w ya basarak w skillinin gölgesine böylece adamları şaşırtırsın item olarak ilk önce brutalizer ve bilgewater cutlass almanı tavsiye ederim deneyimle sabit.zed main heromdur kaç quadra triple attım bilmiyorum ama ilk pentamı zed ile atıcam inş. :D dün 1/0/0 gittiğim maçta 6. dakikada tf de quadra aldım :D benim için oynaması en zevkli hero biraz uzun mesaj attım k.b. ama konu zed olunca :D ha bi de senden istediğim ilk önce e yi fulle tr de hemen hemen herkes q yu fulluyor ama zedin asıl silahı e skillidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ratiug ym

http://www.youtube.com/watch?v=AWVUlHELnjM bu maçı izle sonra zedin kombosu w+e ile haraslarsın sonra öldürmek istiyorsan w+e+r+q+e yaparsın bu komboyu çok hızlı yapman lazım ayrıca adamı şaşırtmak istiyorsan ultiyi attıktan sonra tekrar r ye basarak ultinin verdiği gölgeye ışınlanırsın w ya basarak w skillinin gölgesine böylece adamları şaşırtırsın item olarak ilk önce brutalizer ve bilgewater cutlass almanı tavsiye ederim deneyimle sabit.zed main heromdur kaç quadra triple attım bilmiyorum ama ilk pentamı zed ile atıcam inş. :D dün 1/0/0 gittiğim maçta 6. dakikada tf de quadra aldım :D benim için oynaması en zevkli hero biraz uzun mesaj attım k.b. ama konu zed olunca :D ha bi de senden istediğim ilk önce e yi fulle tr de hemen hemen herkes q yu fulluyor ama zedin asıl silahı e skillidir

ilk e neden fulleniyor ben q flluyorum benimde mainim zed uzun zamandır oynuyorum

• e nin cd si daha düşük daha çok damage vuruyor ve en önemlisi de bence daha az enerji harcıyor w+e ile haraslarsın adamı q su fazla damage vurmuyor e ye göre zaten son bir kaç patchte q nerf yedi e güçlendirildi ben de ilk zamanlar q fullerdim e fulluyorum ne zamandır bence daha iyi orman kamplarında falan daha yararlı farm yaparken de denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

e nin cd si daha düşük daha çok damage vuruyor ve en önemlisi de bence daha az enerji harcıyor w+e ile haraslarsın adamı q su fazla damage vurmuyor e ye göre zaten son bir kaç patchte q nerf yedi e güçlendirildi ben de ilk zamanlar q fullerdim e fulluyorum ne zamandır bence daha iyi orman kamplarında falan daha yararlı farm yaparken de denemenizi tavsiye ederim

e de nerflenmedi mi bir önce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 20 Mayıs 2013; 16:45:51 >
  • quote:

e nin cd si daha düşük daha çok damage vuruyor ve en önemlisi de bence daha az enerji harcıyor w+e ile haraslarsın adamı q su fazla damage vurmuyor e ye göre zaten son bir kaç patchte q nerf yedi e güçlendirildi ben de ilk zamanlar q fullerdim e fulluyorum ne zamandır bence daha iyi orman kamplarında falan daha yararlı farm yaparken de denemenizi tavsiye ederim

q 235 + (1.1) yanlışım olabilir sanırım 1.0 olabilir.
    e 180 + (0.7) diye biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.