Şimdi Ara

Zed jungle Maç Taşımak için viable mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• cevap aşağıda

hayır
  • zed oynamayı biliyosan viable ama zed oynamayı biliyosan zaten niye jungle gidiyosun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

cevap aşağıda

hayır

Yan tarafa bakarsan :) > ---------------------------> > - > Sebep alabilirmiyim :|
  • Bence taşıyabilir. Ben Rammus ve Vi ile taşıyabiliyorum genelde. Ama genelde tabi her zaman taşınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agathocles of Syracuse -- 9 Eylül 2013; 23:43:31 >
  • Nocc nowin
  • Assassin olduğundan kill alması gerek. Gank atınca kill alır takımı kasmaz. Ayrıca CC yok. Alınmaz demiyorum ama oyun taşınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bronze veya Silver'da maç taşıyan jungler'lar genellikle tanky champion lardır.Millet düşük elo'da hâlen assassin jungler veya assassin tarzı herolar alıp 800-1k vurunca oyun carryleyeceğini zannediyor.
  • Mid ol lanede ezilsen ile.Backdoor yap +300 minyon item tamamla tfden adcyi al çık.cok iyi taşır.
  • zac falan varken gereksiz. Mid zed gibi broken bir champion varken jungle gereksiz. Olmaz demiyorum ama riske gerek yok .
  • Taşıyamaz
  • Midde ve soloda rahat taşır,son maçımı rezil takıma rağmen,split pushlarımla,jukelarımla,adcyi alıp,apcyi de araya kaynatmalarımla taşıdım,kill almak için item bakımından öne geçmen gerekir,item bakımından öne geçmen için bol farm yapman gerekir,bol farm yapmak için de lane oynamak gerekir,jungle zed=çöptür bence,gank atıp combonu dizsen yarı can alamazsın,cc de yok

amaç:maç taşıdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda* -- 9 Eylül 2013; 23:55:22 >
  • insec değilsen değil.
  • Zor be abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

insec değilsen değil.

Inseci jungler sananlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pen is big

quote:

insec değilsen değil.

he gülüm he . senin gibi s3 te başlamadık lol turnuva streamlerini izlemeye.adam jungle zedi dünyaya gösterdi.kakao takıma gelince top lane e gitti.ne bu bilmişlik taslamalar falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 10 Eylül 2013; 0:09:32 >
  • quote:

quote:

quote:

insec değilsen değil.

he gülüm he . senin gibi s3 te başlamadık lol turnuva streamlerini izlemeye.adam jungle zedi dünyaya gösterdi.kakao takıma gelince top lane e gitti.ne bu bilmişlik taslamalar falan ?

Dunyaya gosterdi o yuzden su an 22772 macta bir adet zed jungle gormekteyiz.

• Win Rate çok yüksek bir hero.Nerfden sonra ne yediğü belirsiz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

insec değilsen değil.

dostum cevabı anlamadın mı insec değilsen boşa kasma diyorum işte.adam sadece zed oynayarak zibilyon tane turnuva maçını taşıdığını gördüm zaten ondan sonra hero perma ban ya da first pick.illa herkesin oynamasına gerek yok.senin gibi bronzeların oynamasın işte.gece gece sinir yaptım.midde daha viable olan bir heroyu jungle da seçmenin mantığı yok olay bu turnuvalar için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

insec değilsen değil.

dostum cevabı anlamadın mı insec değilsen boşa kasma diyorum işte.adam sadece zed oynayarak zibilyon tane turnuva maçını taşıdığını gördüm zaten ondan sonra hero perma ban ya da first pick.illa herkesin oynamasına gerek yok.senin gibi bronzeların oynamasın işte.gece gece sinir yaptım.midde daha viable olan bir heroyu jungle da seçmenin mantığı yok olay bu turnuvalar için.

Kardesim yasin kac ? Sen daha beni tanimadan yapistirdin bronze damgasını. Sen kimsin ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.