Şimdi Ara

Zed'e can çalma-as saçma değil mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet saçma. hatta direk zed picklemek saçma o kadar hero var sorunlu musunuz yoksa free lose almak hoşunuza mı gidiyor
  • Zede kritik build yapıyorum bi gün deneyin ulti atıyosun adcye tek düz vuruş ve e atıyosun geri dönüyosun ultiye ve ölüyo eğer garanti bi adamsan 2 düz vur geri dön

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texasred kullanıcısına yanıt
    Denemeye değer :D Ama 6 olana kadar uzaktan dürtmek pek iş yapmaz w ile yanına gidip vurman gerekir ben bir deneyeyim özel oyunda merak ettim şimdi :D
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim ilk item youmu alıyorum zaten sonra statik hayalet ebedi cdr bot kanasusamış bazen youmu yerine ilk item kara baltada alabiliyorum ama geri kalan itemler fix karabaltayı cdr için alıyorum iş görüyo bu build normal oyunda deneyebilirsin aşırı komik oluyo ben tembel bi insanım uğraşamam q atcamda gölge mölge u atıyorum bir iki aa atıp dönüyorum ölüyo

Bu dediğin full buildde mi geçerli ?
    Anlamadım

U atıp 2 aa ile adamı kesiyormuşsun ya full build yapınca mı böyle oluyor diyorum
    Karabalta/youmu + statik + ebedi varken

Pekala bir deneyeyim bakalım özel oyunda merak ettim
    Dene bakayım bekliyorum

Hocam alışverişe gitmiştim o yüzden geç kaldım sadece 2 vuruş yaptım adam öldü botlara karşı da olsa çok iyi geldi normalde de denerim girince :D
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Eskiden de Youmuu+Botrk vardı.
    Burada önemli olan BotRK nerf yedi ve alternatifleri bufflandı hatta nightblade bile geldi.
    Vayne'e bile alınmıyor artık yav paraya değmiyor.
    Cidden zedin bugu hem ulti olmasa bile 1v1lerde çok daha etkili oluyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Zırh delmesi ve saldırı hızı çok huşuma gitti ama can ve mr pek olmamış gibi çok az etki gösterir 8 can zırh delmeye eklesen daha iyi olurdu sanki veya hepsi birden mr zırh gibi

8csn lvl 1 de birebir kafa kafaya girdiğinde etki gösteriyor kardeşim

Mr konusunda bilmiyorum ben ekledim sen cdr da ekleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Normal oyunda denedim 9 a 1 gidiyordum statik ebedi ciktim adamlardan geri dust adamlar zaten kasmis duz vurus pek izin vermediler skor 12 10 oldu sonlarda kotu oynadim biraz ama yine de baya geri dustum kogmaw a ulti atiyord duz vurus yapana kadar 10 kere kesfi :D ama zafer aldik benim earlyde ittirmemle :)

Hocam kog maw life steal itemi çıktığında o saldırı hızıyla dehşet bi sustain elde ediyo son item ağır yara açan son fısıltı alaaydın güzel olurdu doğaçlama yap hocam azcık

Hocam bak ya hic aklima gelmedi bi tanklara cikiyorum bende :) ama skill ile durtemiyorsun fazla duz vurus da zorlaniyorsun sonucta assassin sin skill itemleri daha iyi ama arada trollugune cikarim bu arada statik guzel oldu as bakimintan birde lane ittirmek icin sagolun oneriniz icin iyi kritikler... :)

• Ad arpen cd gitmeye çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.