Şimdi Ara

Zed'de solo nasıl oynanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen karşıma Nasus geldi agresif oynamayıp mallık yaptım. Hatayı sonradan anladım tabii late de nasustan fazla farmım vardı ama q baya stacklemişti tf de bizi ağlatınca herkes birden zed report falan yazdı

Yani tank şampiyonlara karşı nasıl oynamam gerek? Bir Singed, Renekton gibi tanklara?

• Sup olarak oynamaya başlayabilirsin.
  • 2 tane shurikeni de tutturup dürtmen lazım.canını olabildiğince full tutup 6 lwlde dalman lazım.
  • Karşına Irelia gelince dodge atmalısın
  • Nasıl oynamam gerek diyorsan kontrollü, güvenli oynaman gerek. Sürekli dürtüp farm yapmasını engellemen gerek. Aksi taktirde tam canla takasa girseniz item farkınız pek yoksa normal şartlarda nasus seni alır (Q nun ne kadar stacklendiğide önemli tabi). O yüzden takasa girmeyi soruyorsan önce bol bol dürtüp canını epey indirip daha sonra ulti ve combon ile almayı denemelisin aksi taktirde item farkın yoksa pek kolay değil. En mantıklısı takası düşünmeden farma ve koridoru kazanmaya odaklı oynaman olur.

Tank şampiyonlara karşı genel olarak bu şekilde oynamalısın. Zaten senin işin ulti ve combon ile takım savaşlarında kırılgan karakterleri özellikle ap ve adc yi aradan çıkarmak. O yüzden üst koridorda tank şampiyonlara karşı oynuyorsan koridoru kazanmaya öncelik ver takas a girip üstün gelmen pek önemli değil. Ormancın baskına geldiğinde agresif oynarsan daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audision -- 12 Ekim 2013; 14:49:22 >
  • Dostum top oynuyorsan jungleinla dans partneri gibi olmalısın. Singed biraz ortalama olsa da ki iyi bilen bir singed için zed kolay matchup fakat renekton karşısında biraz daha kaçak dovuşmelisin farmı ve de jungleinın pozisyonunu düşünüp renektonun başlardaki agresif hareketlerini sineye çekmek lazım çünkü zede göre biraz daha avantajlı kalıyor başlarda biliyorsun ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: audision

Nasıl oynamam gerek diyorsan kontrollü, güvenli oynaman gerek. Sürekli dürtüp farm yapmasını engellemen gerek. Aksi taktirde tam canla takasa girseniz item farkınız pek yoksa normal şartlarda nasus seni alır (Q nun ne kadar stacklendiğide önemli tabi). O yüzden takasa girmeyi soruyorsan önce bol bol dürtüp canını epey indirip daha sonra ulti ve combon ile almayı denemelisin aksi taktirde item farkın yoksa pek kolay değil. En mantıklısı takası düşünmeden farma ve koridoru kazanmaya odaklı oynaman olur.

Tank şampiyonlara karşı genel olarak bu şekilde oynamalısın. Zaten senin işin ulti ve combon ile takım savaşlarında kırılgan karakterleri özellikle ap ve adc yi aradan çıkarmak. O yüzden üst koridorda tank şampiyonlara karşı oynuyorsan koridoru kazanmaya öncelik ver takas a girip üstün gelmen pek önemli değil. Ormancın baskına geldiğinde agresif oynarsan daha mantıklı olur.

Nasus beni takmıyor bile ciddiyim adama W-E-Q tüm kombomu atıyorum hatta w ye tekrar basıp ağzına düz geçiriyorum tabi bu sırada minyonları pushlamış oluyorum adam iki kere q atıyor yarı canı fullüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 12 Ekim 2013; 16:00:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapabileceğin pek birşey yok. Eşit şartlarda zaten off tank karakterleri zed ile alman pek kolay değil. Suikastçinin görevi zaten tanklarla uğraşmak değil. O yüzden koridoru kazanmaya ve minyona odaklı oynaman senin lehine. Aksi taktirde eşit şartlarda 1v1 girseniz zed ile bi jax i renekton yada nasus u alman pek kolay olmayabilir. Tabi bu karşı tarafın oyun yeteneğinede bakar bi çok faktör buna etken.
  • early de jungle nin yardımıyla farmdan uzak tutman lazım minyonların arasında dur yaklaştırma fazla yoksa lane kazanman zor
  • farmına bak harrasla

• quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Geçen karşıma Nasus geldi agresif oynamayıp mallık yaptım. Hatayı sonradan anladım tabii late de nasustan fazla farmım vardı ama q baya stacklemişti tf de bizi ağlatınca herkes birden zed report falan yazdı

Yani tank şampiyonlara karşı nasıl oynamam gerek? Bir Singed, Renekton gibi tanklara?

Zedi alabilicek karakter tanımam sürekli q ile dürtüceksin rünün yoksa pek birşey yapamazsın ve q minyona değil doğrudan adam isabet etmeli. Benim karşıma nasus gelicek varya ağlatırım, w ve e ile yavaşlatıp q atıcan sürekli dürtücen sonra enerji fulken bir dalıcan ultiyle işi biticek.. iki q isabet ederse çok can götürü ve en önemlisi q nun doğrudan isabet etmesi yoksa az damage verir

• Tanky hero geleceği için mutlaka armor penetration rune page in olması lazım.
  • işte bu yüzden zed'i genelde mid oynuyorlar
  • Nasusa 6 levelden önce çok skill attırıp ulti bastırmadan trade girebilirsin.
    Tanky herolara karşı barierde önerebilirim.
  • Karşına tank gelirse işin zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.