Şimdi Ara

Zebra P210i Plastik Kart yazıcı (kullanılmamış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1250YTL veriyorum..

Aynısı piyasada 1500Euro (KDV hariç) ya satılmaktadır.

http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=5804&p_id=okp210i

Cihazın kutusu yoktur, adaptörü, driver ve program cd si ve yanında 5 adet açılmamış ve üzerinde test çıktıları alınmış ribonu(toplam 200Euro değerinde) bulunmaktadır.
    Bir proje kapsamında alınmış olup proje gerçekleşmeden iptal edildiğinden cihaz kenarda beklemekte,

Haa unutmadan yazıcının yanında 200 adet civarında plastik kartta verilecek..

Teknik Bilgi:

Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Zebra kart yazıcılarla 90 ı aşkın ülkede her gün 1.500.000 adetin üzerinde kart baskısı yapılıyor.

PVC kartlar üzerine tek veya çift taraflı baskı yapma imkanı sağlayan Zebra kart yazıcılar sayesinde uygun tüketim malzemeleri kullanılarak monokrom veya renkli grafik, lineer barkod, iki boyutlu barkod, resim, metin ve logo yazdırılabiliyor, manyetik şeritli kartlar kodlanabiliyor ve smart kartlar kişiselleştirilebiliyor.

Zebra kart yazıcılar yüksek kaliteli baskı özellikleriyle perakende, sağlık, güvenlik, askeriye, eğitim, konuk ağırlama gibi birçok sektörde ehliyet, paso, kimlik kartı, müşteri kartı, üyelik kartı, öğrenci kartı, personel kartı, kütüphane kartı gibi çok değişik kartların basımında kullanılabiliyor.

Manyetik kodlayıcı ve smart kart bağlantı ünitesi dışında, güvenlik serisi kart yazıcılarda bulunan laminasyon birimi aracılığıyla yüksek güvenlik düzeyi gerektiren uygulamalarda hologramlı baskı yapmak da mümkün oluyor.
    Donanım Özellikleri:

Çözünürlük : Renkli veya S-B Termal Transfer Baskı
    Kart Tipi : 300 dpi
    Baskı Tipi : PVC, PVC bileşimli
    Kart Kalınlığı : 0,76 mm
    Kart Genişlik/Uzunluk : 54x86 mm
    Baskı Hızı : Saatte 120 Kart Renkli Tek Yüz, Saatte 900 kart (siyah resin)
    Hafıza : 2 MB, 1 MB Flash
    Kart Besleme : 50
    Kart Çıkış : 20
    Arabirimler : Paralel ve USB
    Sistem Uyumluluk : Win98, ME, NT, 2000 ve XP
    Ağırlık : 2,9 Kg
    Uygulamalar : Gelişmiş renkli baskı özelliği sayesinde; fotoğraflı, üyelik kartları, çalışan kimlik kartları, zaman ve devamlılık kartları, barkodlu kartların basımı için uygundur.
    Ebatlar (WxDxH) : 182x303x180

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yazıcıyı satabildiniz mi?

Satamadıysanız konu ile ilgili görüşmek istiyorum.

Bilgen Uçar
    bilucar@gmail.com

0 262 331 57 87
  • Kart yazıcı satıldı..İlginize teşekkürler..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.