Şimdi Ara

Zebanilik Aslında Zormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüs durağında bekliyordum.Çok tuvaletim geldi.Tuvalete girdim.İşimi bitirdiğimde her yer mavi mok olmuştu.Çıktım,yine yerime oturup beklemeye başladım.Benden sonra tuvalete biri daha girdi ama girmesiyle çıkması bir oldu.Mavi mokları görünce korkmuş olmalıydı.Ben de ona pis pis sırıttım.Bir kaç dk sonra geldi ve zebani olduğunu herkese söylerim diye beni tehdit edip tüm paramı aldı.Artık ben de zebaniydim çünkü.Eskiden benim zebanilere yaptığımı şimdi insanlar bana yapıyordu.O insana sırıtmam gerekirdi ama zebanilere insanların şaşırması çok komik geliyor.Ben de kendimi tutamadım ve sırıttım.Ama bu böyle olmaz dedim kendi kendime.Her tuvaletimi yapışımda insanlar mavi mokları görecek ve beni zebani olduğunu yayarım diye tehdit edip sömüreceklerdi.Ve eczaneye doğu yola çıktım.Eczacının oğluna tüm zebanileri haberdar et.Bu gece toplanıyoruz dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 22 Haziran 2015; 22:16:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Zebanilik Aslında Zormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat et haber etmek için para istemesin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelamınHello,

Artık Csb eski tadını yitirdi. Hep mesut çeviğin yüzünden. Ayrıca konu kilit üye ban forum ateşe verilsin.

Hadi bb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuyorsa zorlama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    offf evlenmek çok zor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.