Şimdi Ara

Zaytung'a çıkmışım (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor

"İma yoluyla bile olsa biraz belli etseler, bu noktaya gelinmezdi"

Yıllarca büyük bir yalanı yaşadığını fark ettiği andan beri kendisini kandırılmış hissettiğini itiraf eden Kulat, tipi hakkındaki gerçekle yüzleşmesini, "Aile içinde el bebek gül bebek belli bir yere kadar her şey çok güzeldi. Lise desen zaten teknik liseydi; orada da pek tip mevzusunu ilgilendirecek bir vaziyet olmadı. Anca geçen sene üniversite için Ankara'ya gelince duruma uyanmaya başladım. İki sene boyunca işletme bölümünde okuyup da hiçbir icraatimin olmadığını görünce, ailemin beni nasıl yediğini gayet iyi anladım" diye özetledi.

Aile içerisinde nasıl gaza getirildiği konusunda "O kadar kesin konuşuyorlardı ki yakışıklılığım ile alakalı... Benim gibi pek çok çirkin arkadaşım, belki benden çirkin bazı arkadaşlar dahi şu an benden çok daha iyi durumda. Zira onlar en azından durumun bilincinde büyümüş, erken önlem alma imkanları olmuş. Yakışıklılıktan başka hangi yollardan ekmek çıkar, onu filan çözmüşler hiç değilse. Ben ise her şeye yeni başlıyorum henüz..." ifadelerini kullanan genç adam, sözlerine şöyle devam etti:

"Her söylenene inanmaya meyilli yapım, bu sonu hazırladı"

"Bizim sülalede erkek yok diye mi bu kadar el üstünde tutuldum, bilemiyorum. Annem, iki ablam, kuzenlerim falan hepsi beni 'Çok canlar yakacak bu çocuk' diye seviyordu. En büyük hatam da, ablamların arkadaşlarının 'Ne şirin çocuk, ay ne yakışıklı' gibi laflarına inanmam oldu. Sonradan öğrendim ki, onlar zaten arkadaşlarının kardeşlerine nezaketen söylenen klasik laflarmış, esas golü oradan yedim ben. Şu saatten sonra da nereye çok canlar yakıyosun? Yaş olmuş yirmi küsur, halen sadece kendi canımı yakıyorum... Bilmem anlatabildim mi?"

15 yaşında 3 derece miyop gözlük takan biri olarak anneannesinin kendisini "Güzel gözlü evladım" diye sevmesinden kıllanması gerektiğini de şimdi şimdi idrak ettiğini sözlerine ekleyen sitemkar genç, ailesi tarafından verilen bu özgüvenle birkaç kıza çıkma teklif edip her defasında "Ama ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabıyla reddedildiğini üzülerek dile getirdi.

Tipi ile alakalı gerçeğe küçüklükten uyansa, belki her şeyin daha farklı olacağına inandığını da vurgulayan Kulat, "Öyle olsa, belki kendimi geliştirirdim; gitardı spordu filan, durumu bi şekilde kurtarırdım belki, ben de bi ucundan tutardım bu işlerin. Şimdi yaş oldu kaç, şu yaştan sonra neyi nasıl kurtarcam gerçekten bilmiyorum. Ama yine de durumumun o kadar da umutsuz olmadığı kanaatindeyim" dedi ve son olarak şu sözleri sarf etti:

www.zaytung.com
    Zaytung - 18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor
    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=80690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 3 Kasım 2018; 19:38:30 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü olmuşsun kardeşim, artık bizi de unutursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipi hayatı felç etti. 😢

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vapurdayım ss’li
    6 ay önce açıldı
    Citizen Gif Yaptım [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hahahahahsha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hava Atmak İçin İçiyorum

DH ifsa tim iftiharla sunar.

https://forum.donanimhaber.com/dudagima-ruj-surdum-nasil-olmus-ss-li--101113240

O may gat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 haberi bu:

Ayrıca esprisi 2015 te yapıldı forumda:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=101244334

Çooook geç kaldın çooook

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.