Şimdi Ara

Zayıfım, kilo almam lazım yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar boyuma oranla oldukça zayıfım kilo almam gerekiyor... Nasıl kısa sürede kilo alabilirim? Yaşımdan yaşlı gibi görünüyorum ve etraftan "çok zayıfsın yemek yemiyor musun" laflarını duymaktan çok sıkıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: balıkteam

Merhabalar boyuma oranla oldukça zayıfım kilo almam gerekiyor... Nasıl kısa sürede kilo alabilirim? Yaşımdan yaşlı gibi görünüyorum ve etraftan "çok zayıfsın yemek yemiyor musun" laflarını duymaktan çok sıkıldım.

Takipteyiz. Bilenler Cevaplayın
  • UP
  • Selam kardeşim.burdan herkese yaziyorum soyluyorum.bende boyleydim yillardir sporla ugrasiyom en fazla 3 kilo aliyodum sonra gene veriyodum.ablamin aktardan aldigi bi karisim sayesinde bu ugraslarim son buldu %100 dogal vesaglikli icinde polen propolis keciboynuzu ginseng vb besin maddeleri var.saglikli diyorum cunku ablam kalp hastasi mecbur kilo almaliydi bizde genetikti zayiflik.ismi bomba extra.bunu alinca oyle bi istah aciliyoki sevmedigin yemegi lezzetine vararak yiyorsun 16 gunde10 kilo aldim ve sabitledim saka gibi gercekten herkese tavsiye ederim. Bulamazsan yardimci olurum 5555214977 is cikisi 18:00 dan sonra arayabilirsin selametle....
    B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam kardeşim.burdan herkese yaziyorum soyluyorum.bende boyleydim yillardir sporla ugrasiyom en fazla 3 kilo aliyodum sonra gene veriyodum.ablamin aktardan aldigi bi karisim sayesinde bu ugraslarim son buldu %100 dogal vesaglikli icinde polen propolis keciboynuzu ginseng vb besin maddeleri var.saglikli diyorum cunku ablam kalp hastasi mecbur kilo almaliydi bizde genetikti zayiflik.ismi bomba extra.bunu alinca oyle bi istah aciliyoki sevmedigin yemegi lezzetine vararak yiyorsun 16 gunde10 kilo aldim ve sabitledim saka gibi gercekten herkese tavsiye ederim. Bulamazsan yardimci olurum 5555214977 is cikisi 18:00 dan sonra arayabilirsin selametle....
    B

• Kardesim dogal olarak amacima ulasmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: balıkteam

Kardesim dogal olarak amacima ulasmak istiyorum

Ya salona gidiceksin kalıplanacaksın
    Yada oturacaksın hayvan gibi yemek yiyeceksin gobeğe felan vider az belli olur kalıplaştığın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.