Şimdi Ara

Zayıf Olmanın Avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
8.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-İstediğin vakit istediğin yemeği yiyebilirsin.Örneğin gecenin 3'ünde koca bir hamburger yemek gibi

2-Yok göbeğim çıktı yok oram çıktı içime çeksem mi derdi yok sal gitsin

3-Kiloluların sığmadığı yerlere kolayca sığarsın

aklınızda varsa sizde söyleyin güzelleri eklerim

boy 1.85 kilo 53

• iki engel arasi darsa ittirmeden gecebilirsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sende aşırı zayıfmışsın bee vücut kitle indeksin çok düşük yani hasta sayılırsın obezler gibi.
  • Cok zayif olmak kesinlikle igrenc bir sey, guven vermez, ruzgarda ucarsin la

Not: 1.88 89 kilo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı zayıfsın. gecenin 3 ü yiyebilirim deme her gece 3 te ye :D ileri de kemikle ilgili problemlerin olabilir dikkt et..

ama iyi tarafına gelcek olursan kıyafetlerde hiç bir sıkıntı olmaz giyersin ve çıkarsın bu kadar basittir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Cok zayif olmak kesinlikle igrenc bir sey, guven vermez, ruzgarda ucarsin la

Not: 1.88 89 kilo

arkadaş bozmayın moralimi mis gibi konu açtım işte avantaj lazım bana
  • kodularmı kazırlar yerden seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.83 67 kg ama kilo almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kodularmı kazırlar yerden seni

• 178 boy 67 kilo ideal mi beyler ben 75 olsam iyi olur gibi geliyor ama ne zayıflıyorum ne kilo alıyorum takıldım kaldım bu kiloya
  • Gecenin 3ünde hamburger yemek avantaj değil. Zayıf olunca hamburger zararsız bir şey mi olmuş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Gecenin 3ünde hamburger yemek avantaj değil. Zayıf olunca hamburger zararsız bir şey mi olmuş oluyor.

hayır ama kilo alıcam derdi yok.ben zaten kilo almam ala alırsam da eyvallah ne güzel olur o yüzden bi sorun yok
  • neresi iyi uzun eşek oynayamazsın,futbolda omuz yersin baskette blok yersin,kıyafetler üstüne oturmaz kızlar yanaşmaz benim başım çok yandı 1-2 ay içinde spora başlıcam artık allah ne verdiyse tabiri caizse hayvan gibi olcam
  • Avantajlarından çok dezavantajları var bence Hayatının her alanında sıkıntı yaratır aşırı zayıf olmak. İstediğin kıyafeti bulamazsın insanlar dakkabaşı kilo al ölüp gidicen der kemiklerin sayılıyo lan derler -.- .Hadi onları geçtim kötü duruyor aşırı zayıf olmak ya zombi gibi duruyosun kafan büyük vücudun incecik bi garip
  • la zayıf mayıf en iyi be...

valla bıktım ya vücudu yaptık ama yemek yiyemiyoruz dilediğimiz gibi
  • Kıyafetler daha guzel oturur.
    Resimlerde olduğundan güzel çıkarsın,
    Genç gösterirsin,
    Malafatları daha büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beograd -- 23 Temmuz 2013; 1:55:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360Arcader

Avantajlarından çok dezavantajları var bence Hayatının her alanında sıkıntı yaratır aşırı zayıf olmak. İstediğin kıyafeti bulamazsın insanlar dakkabaşı kilo al ölüp gidicen der kemiklerin sayılıyo lan derler -.- .Hadi onları geçtim kötü duruyor aşırı zayıf olmak ya zombi gibi duruyosun kafan büyük vücudun incecik bi garip

ağlıycam şimdi açtığıma pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

aşırı zayıfsın. gecenin 3 ü yiyebilirim deme her gece 3 te ye :D ileri de kemikle ilgili problemlerin olabilir dikkt et..

ama iyi tarafına gelcek olursan kıyafetlerde hiç bir sıkıntı olmaz giyersin ve çıkarsın bu kadar basittir..

Öyle değil işte bedenine göre kıyafet bulabilirsen giyersin ve çıkarsın.Pantolon alırsın boyu olur bedeni olmaz,bi beden küçüğünü alırsın, bu sefer beli olur ama boyu kısa kalır bilek hizasına gelir.Zayıfların da kıyafet sıkıntısı var yani.
  • valla benim boy 1.81 kilo 72 ben gece 3ü bırak istediğim saniye herşeyi yerim. bak sana öğünümü yazayım. bu şuan için geçerli değil ama yaz bitince ünide böyle

08:00 kahvaltı . küçük ekmek peynir , tereyağ , bal , zeytin meytin.
    12:00 öğle yemeği gibi ama değil , yarım ekmek arası salam , turşu ve hardallı tost.
    15:00 öğle yemeği yarım ekmek döner , köfte vs
    19 veya 20:00 akşam yemeği . evde ne varsa örnek çorba , tavuk haşlama , makarna 1er tabak ekmeksiz.
    23:00 ankara olanlar bilir behçet dayıdan yarım ekmek köfte . dikimevi yok böyle bi köfte
    01:00 gece yemeği çeyrek ekmek arası kaşar peyniri .
    02:00 gecenin akışına devam yanıma 1 tabak kuruyemiş fındık fıstık badem vs vs. tabi bu cuma günleri oluyor sadece yoksa kalkamıyorum.

ayda 1-2 kilo alırım ama her pazar akşamları halısaha maçına çıkarız. ayrıca spor salonundayım zaten kardiyo olarak koşu ve bisiklet var. yani almıyorum kilo. belki 2ayda 1kilo max.

• Zararlarını anlatayım :

boyum 195 74 kiloyum.

Ramazan başlamadan önce 70 tim konu açmıştım ramazandan sonra 75 olacağım diye hortlatırız zamanı gelince

Öncelikle benim boyum 175 kilom 55 olsa kimse bu kadar takmaz. Boy uzunolup zayıf olunca kötü oluyor baya. Boydan sıkıntı yok ama boyumun verdiği fiziki avantaj nötrleniyor.

Bayağı kavgaya karıştım istemeyerekte olsun isteyerekte Güçsüz değilim normal sayılırım adamın boğazına sarıldımmı zaten yaklaşamıyorda zayıfım kilolu biri üstüme doğru koşarak atlasa pestilim çıkar la boy moy hiç fayda etmez orda

Milletin az kilo al kendini zor taşıyosun demeleri

Sürekli kilomu sormaları

Cins cins bakmaları falan.

Rüyamdada arada bi rüzgar çıkıyor uçtuğumu görüyorum

Faydalarıda var tabi Ben sene başında 73 tüm sonra 70 e düştüm okul takımında futsalda sağ tarafta oynuyorum daha hızlı koşmaya başladım daha atikleştim gibime geldi kilo verince

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.