Şimdi Ara

Zayıf Arkadaşlar İçin Giyim Önerileri [ANA KONU OLSUN :)] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fringilla

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Zayıflığı kabul ederek yasamayin bence. Kilo almaya çalışın. not: bende zayifim, 1.80 boy, 66 kilo

İştah yok, çok iyi bir beslenme programı da yaptırttım fakat dediim gibi iştah olmayınca olmuyor. Sen yapabileceksen programı atayım bari sen yararlan hocam

Eyv dostum. Ama ben zaten uyguluyorum bi program, iki buçuk ayda 60 kilodan 66ya çıktım. Şimdi de gram gram almaya devam ediyorum Eskisi gibi büyük bi sıçrama olmuyor. Buna da şükür.

İştahın yoksa iştah açıcı ilaçlarla destekleyebilirsin biraz kendini. Eczanelerde var, annem kullanmıştı bi ara. Faydasını gördü, gece kalkıp tabakların dibini sıyırıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Zayıflığı kabul ederek yasamayin bence. Kilo almaya çalışın. not: bende zayifim, 1.80 boy, 66 kilo

İştah yok, çok iyi bir beslenme programı da yaptırttım fakat dediim gibi iştah olmayınca olmuyor. Sen yapabileceksen programı atayım bari sen yararlan hocam

Eyv dostum. Ama ben zaten uyguluyorum bi program, iki buçuk ayda 60 kilodan 66ya çıktım. Şimdi de gram gram almaya devam ediyorum Eskisi gibi büyük bi sıçrama olmuyor. Buna da şükür.

İştahın yoksa iştah açıcı ilaçlarla destekleyebilirsin biraz kendini. Eczanelerde var, annem kullanmıştı bi ara. Faydasını gördü, gece kalkıp tabakların dibini sıyırıyordu.

benim iştah konusunda sıkıntım yok. aşırı yerim ama kilo alamıyorum. boy nerdeyse 1.80 olacak ama kilo 60 değil düzensiz beslenmeden mi oluyor acaba ?mesela bi gün öğle yemeği yemeyip akşam yemeğinde aşırı yüklenmek falan

• Boy : 1.73 , Kilo : 53
    Kilo Almak İçin Body'e Başlayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

quote:

quote:

benim iştah konusunda sıkıntım yok. aşırı yerim ama kilo alamıyorum. boy nerdeyse 1.80 olacak ama kilo 60 değil düzensiz beslenmeden mi oluyor acaba ?mesela bi gün öğle yemeği yemeyip akşam yemeğinde aşırı yüklenmek falan

Bi gün kahvaltıyı atlayıp öğlen 5 tabak yiyorum, öteki gün öğleni atlayıp akşam 4 tabak yiyorum diyosan bu şekilde kilo alman mümkün değil. Her öğünde mideyi fullemen lazım. Ara öğünlerde de sürekli tıkınman lazım, kuruyemiş olsun meyve olsun. Tatlı da önemli bi faktör, öğle akşam yemeklerinden sonra yiyebiliyorsan tatlı döşe sonrasında. Tosun gibi olursun

• Boy 177 kilo 63 3 kilo almışım lae ama hala zayıf göüküyorum hiç fark yok gibi. Gerçi sporu bıraktığım için olabilir. Spor yaparken kendimi çok daha fit hissediyordum

Littebigde zayıflar için pantolonlar iyi. Birsürü slim fit çeşidi var T-shirtler boyuma rağmen hafiften uzun geliyor ama çok değil tabi ve üzerimde iyi oluyor. S beden zaten standart ama bazı yerlerde s bile büyük geliyor Gömlekler sorun ama. S bile uzun ve bol geliyor. XS de yokki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

quote:

quote:

quote:

Bi gün kahvaltıyı atlayıp öğlen 5 tabak yiyorum, öteki gün öğleni atlayıp akşam 4 tabak yiyorum diyosan bu şekilde kilo alman mümkün değil. Her öğünde mideyi fullemen lazım. Ara öğünlerde de sürekli tıkınman lazım, kuruyemiş olsun meyve olsun. Tatlı da önemli bi faktör, öğle akşam yemeklerinden sonra yiyebiliyorsan tatlı döşe sonrasında. Tosun gibi olursun

tam da dediğin gibi yapıyorum acayip dengesiz . o zaman hazır dersler bitmişken 2 hafta boyunca deneme yapacağım. şimdi gidip başlıyorum hatta. sonuçları açıklarım daha sonra.

• Boy:1.73 Kilo:52,5 tam benlik konu ama benim daha büyümem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

Zayıf olanlar yüz hatlariniz nasıl ? Her zayıflayan erkeksi yüz hatlarina sahip olabilir mi

Kemikli yüzün güzel olduğunu söyleyen biri çıkmadı, sanmıyorum

quote:

quote:

quote:

Hocam ilacın adını öğrenebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fringilla -- 22 Aralık 2012; 15:30:34 >

• quote:

Hocam ilacın adını öğrenebilir misin?

Annemin kullandığını hatırlamıyorum ama iştah açıcı şurup diye yazınca supravit, sipraktin vs ilaçlar çıktı. Hepsi aynı etkiyi gösterir diye düşünüyorum, annem de öyle araştırıp almamıştı zaten. Ama dikkat et uzun süreli kullanımda zararlı olduğunu söylüyorlar, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kullanmaya başla bence.
  • Tam benlik konu. upp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 kilo mu
    9 yaşında ki kardeşim 48 kilo
  • sipraktin şurubu evet iştah açıor bi nebze fakat gün boyu kokainman gibi dolaşıyorsun haberin olsun kendimden biliyorum.
  • 1.79 boy, 61-62 kilo. 57'den çıktım bu kiloya alıcam 4-5 kilo daha inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 ne la , binadan salsak uçarsın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: [kazuya]

45 ne la , binadan salsak uçarsın sen

aşırı rüzgarda bir adımda 2 adım atmış olduğum oluyordu (2 kere yaşadım bunu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

1.79 boy, 61-62 kilo. 57'den çıktım bu kiloya alıcam 4-5 kilo daha inş.

Kaç ayda ve nasıl :)
  • mesaj dursun
  • 14 yaşında kardeşim var ve çok zayıf. Dün kıyafet almaya götürdüm ve yine ne yetişkin reyonunda ne de çocuk reyonunda hiç bir şey bulamadık. Yetişkin reyonundakiler büyük geliyor, çocuk-genç reyonundakiler de küçük geliyor. Ya kilo alın ya da hiç alışverişe çıkmayın
  • Yaşıyonuz mu lan siz ?
    45 kilo nedir şaka mısınız

10 yaşında kuzenim 50 kilo la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Yaşıyonuz mu lan siz ?
    45 kilo nedir şaka mısınız

10 yaşında kuzenim 50 kilo la.

Oha 15 bitti benim 41 kiloydum en son boyum 160-165 arasında yemin ediyorum benden küçük olup kiloları benden fazla olaranlara yemiş yemiş yemiş yemiş :D gözüyle bakıyorum bu zayıflıktan niye kilo almıyorum onuda anlamadım düzenli yemek yiyorum halbuki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.