Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.561
Cevap
41
Favori
585.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sinan__86 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba; araç 2004 model olduğu için benzin desteği verilebilir. Güncel fiyat listesi içinhttp://www.zavoli.com.tr/assets/js/ckeditor/kcfinder/upload/files/fiyat_listesi/montaj_fiyat_listesi2.pdf
    Motor garantisi Zavoli Axa özel sigortası kapsamında 2006 model ve üzeri araçlara veriliyor.
    Teşekkürler
  • Merhaba, Zavoli'nin yerlisi yoktur. Size bu bilgiyi veren firmayı iletirseniz bayi listemizden kontrol edelim.
    Aracınız için Zavoli BORA kit uygulaması yapılır.
    Teşekkürler
  • zavoliturkiye Z kullanıcısına yanıt
    Can Gaz isminde bir sistem den bahsediyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizden bu bilgileri veren firma ismini rica ediyoruz.
    Teşekkürler
  • mrb zavoli için 2016 bakım fiyatı nedir acaba? kaç filtre değişiyor? Benim sistem alisei kendini ayarlıyor sanırım filtre değişiminden sonra ayar yaptırmak gerekin mi?
  • blue_night_19 kullanıcısına yanıt
    bugün aracımın lpg akımını yaptırdım. 2 adet filtre değişimi gaz kaçağı tamiri ve yazılım kontrolü yapıldı 60 tl ödedim.
  • Selamlar,1.6 vti 308 aracımdaki zavoli kitte motor vakumsuz(emişsiz) olduğu için rölantide düzensizlik vardı.Programdaki multiair seçeneğini işaretleyip kalibrasyon yapınca sorun azaldı.Araç valvetronic motor ve bu seçeneği de işaretlemenin faydası olacağını düşünüyorum ama valvetronic işaretlenince 12 voltu benzin pompasından alınız uyarısı çıkıyor.Bu benzin pompası bağlantısının anlamı nedir?Bağlantı yapmadan valvetronic seçeneğini işaretlesek problem oluşturur mu?Konuyla ilgili bilgi verebilecek varsa çok sevinirim.Teşekkürler.
  • ozgurkso kullanıcısına yanıt
    Sayın Ozgurkso , aracınıza takılan kitin hangi tip olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bize iletişim bilgilerinizi iletirseniz size geri dönüş sağlayalım.
    İyi Günler
    44 44 985
  • Tüm İslam aleminin Regaip kandilini kutlar, Bütün dünyaya huzur , barış, refah getirmesini dilerim ,,,,
  • Ustam Merhaba Z16XER motor kodlu astra almak üzereyim.araç için ne önerirsiniz acaba motor lpg ile uyumlu mudur Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam mrb.Aracım 1,4 turbo astra j.Aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum.hangi sistemi önerirsiniz ve motor arıza lambası yakma gibi bır skıntısı olurmu?Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RailFlexboost

    Ustam Merhaba Z16XER motor kodlu astra almak üzereyim.araç için ne önerirsiniz acaba motor lpg ile uyumlu mudur Teşekkürler

    uyum sorunu yok. ancak süpap sorunu var. uzun vadede baş gösteriyor. size tavsiyem zavoli bora kit.
  • erbil6464 E kullanıcısına yanıt
    1400 cc 140 hp opel araçlara zavoli bora süper kit. aracın ayarları yolda yapılmalı. iyi bir montaj uygulmasıyla sorunsuz kullanırsınız
  • İyi günler arkadaşlar bende zavoli lpg sistemini kullanıyorum aracım civic 2005 110.000 km de bu zamana kadar lpg ile ilgili arıza lambası yakma vs bi sıkıntı olmamıştır. Geçen gün lpg ustasına kontrol amaçlı gideyim dedim adam bilgisayara bağladı bikaç ayar değiştirdi biraz daha az yakar artık dedi yaklaşık 2-3 saat sonra motor arıza lambası yaktı. Tekrar gittim aynı yere makineye bağladı fakir karışım dedi ayarları gene oynadı bu süreç 3-4 defa devam etti sanayiye gidip geliyorum herseferinde aynı arıza lambası sönmedi. Arıza lambasıda yolda giderken yanmıyor adamlar söndürüyor geziyorum o anda yok ne zaman durup çalıştırsam arabayı hemen yanıyor. Ustaya ilk eski ayarlarına çevir o zaman yanmıyordu diyorum gene farketmez diyor . Bakalım ne olacak . En son usta bu lpg ile olmayabilir egsozdaki yakıtı ölçen bi sensör var o bozuk olabilir dedş. Bilgisi olan varmı konu hakkında acaba .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_33 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ali_33, aracınızı Zavoli yetkili servisinde ayar yaptırınız. Lpg ayarı ile sorun çözülmüyorsa oksijen sensörünüz de problem olabilir. Kontrol ettirin.
    İyi günler dileriz
  • Merhabalar. 2001 model nissan Almera 1.5 hb 90 hp aracım için hangi kit uygundur? Aracımın bagajı çok büyük olmadığı için simit depo kullanmak istiyorum. Simit deponun da kaç lt lpg aldığını öğrenmek istiyorum .Teşekkürler.
  • iyi günler 1.4 otomatik 2010 model corsam var. Aracıma lpg taktırmayı düşünüyüyorum. Malum şehir içi 11-12 litreler gösteriyor. sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. Aracıma en uygun sistem hangisi olur ve kaça mal olur ? bir de aracım magnezyum subap mı?
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nadir Göktan; aracınıza Zavoli Bora 4 silindirli kit ve 43 lt simit tank uygulaması yapılmaktadır. 35 lt yakıt almaktadır.
    İyi günler
  • Merhaba @davutoglu46 ; aracınıza Zavoli Bora 4 Silindirli kit uygulaması yapılmaktadır. Silindir tank ile 1750 Tl montaj fiyat ücreti olup kredi kartlarına 9 taksit imkanı bulunmaktadır. Aracınızı servisimize getirirseniz motoru hakkında detaylı bilgi verebiliriz.
    İyi günler
  • SELAM ARKADAŞLAR 2006 MODEL OPEL VECTRA 1.6 NB COMFORT ARACIM VAR, LPG SIRALI DÖNÜŞÜM SİSTEMİ TAKTIRMAK İSTİYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR MODEL VEYA KİT VARMI. LPG TAKTIRIRSAM BENİM ARACIMDA SORUN ÇIKARIRMI, ZAVOLİNİN AKILLI KİT VE EASY KİT OLMAK ÜZERE 2 FARKLI MODELİ VAR GALİBA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.