Şimdi Ara

Zatürre aşısı sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar
    Ayın 18i cuma günü zatürre aşı vuruldum aksamı baya yoruldum 3.kata 4 kere eşya taşıdım alerjik bi bünyem var o akşm kolumun agrisindan uyuyamadim asi bolgesi iyice sisti sertlesti kizardi ertesi gun halsizlik vardi disarda iyice üşüdüm akşamına halsizlik + kas kemik agrisi oldu 2 gün sürdü dün ve bugun agrim yok bu süreçte ateşim hiç yükselmedi ama bi kere sicak ihlamur içip baya terleyince ölçtüm ateşimin 37.4 olduğunü gördüm onuda 1 saat sonra tekrar ölçünce 36.5 oldugunu gordum. genel olarak atesim 35-36.5 arası seyrediyo en başından beri. Tam iyi oldum derken dünden beri ishal var . 2 gece önce yatmadan bi duble white russian salladım sütte 1 haftadır buz dolaptaydı omu bozdu diye dusunuyorum dün gecede dayanamadım yatmadan bi duble buzlu viski salladım . Bugunde ishalim korona olan atlatan arkadaslar hastaliklari nasil seyretti ben ilk kez asi vuruldum ona bagliyorum yada usutmeye. İshal koronada bi belirti sayilabilir mi ?







  • Su dışında her şeyi içmişsin reyiz. Afiyet olsun.
  • Ben kuduz aşısı oldum bir kaç kere, o da ilk gün hafif kırgınlık yapıyor. Sanki hastalanacakmışsın gibi.
    Belki senin bünye fazla tepki vermiş olabilir.

    O kadar çok şey sıralamışsın ki bunun üzerine, coronaya gelmeden daha bir çok şey olabilir. Bünye zayıfken üşütmek + alkol = soğuk algınlığı direk. Bademciklerin de şişebilir, ateşinde çıkabilir. Bünyenın mına koymuşsun afedersin.

    İshal tek başına korona belirtisi olamaz. Bol su iç dinlen, c ve d vitamini al, öğun atlama eğer bir kaç gün sonra durumun kötüleşirse o zaman gidip doktora görünüp test yaptırırsın.
  • Dostum, aşının temel prensibi zaten budur. Sana hastalığın zayıflatılmış halindeki mikrobunu enjekte ederek vücudunun onu tanıyarak yok etmesine ve bir daha karşılaştığında onu kolayca yenmesini sağlar. Ateş, ağrı gibi şikayetlerin aşıdan kaynaklı, yavaş yavaş geçer merak etme.
  • TTnetlover T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben her gece içiyorum nerdeyse sonra alerji ilacimi icip yatiyorum aşı olduğum gün baya içtim onu yazmayı unutmuşum aşı vurulduğum son dublede aklima geldi aman bisey olmaz olsada bi duble kaldı zaten deyip icip yattim her sabah zaten yillardir zombi gibi uyanirim o gun farkli bi zombiydim .

    7 tane alerjim var. alerjik astimim var buna bagli . Kedi alerjim var kedim var , zeytin agaci cavdar cimen polen zart zurt

    Ne koronaymış ya manyak etti bide biz cok dikkat ediyoruz . Bu hafta zaten cok usudum genel olarak aşıyla birleşip kombo yaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.