Şimdi Ara

ZARF İÇİNDE PARA GÖNDERMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışında bir tanıdığımıza para yollayacağız ama bu western union mudur nedir adamlar hayvan gibi para alıyor, mektup yollasak arasına koysak parayı bunun riski nedir, komik bi konu gibi ama gerçekten bilgim yok lütfen yardımcı olun tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Kargo ile para göndermek yasak, eğer kargo içinden paran alnırsa/çalınırsa hiçbir hak iddia edemezsin.

Çünkü kargo şirketlerinin kuralı gereği para taşınması yasak.

Ee mantıken ve otomatik olarak hiçbir hak iddia edemezsin.

anladım. şöyle sağlam şekilde derginin yaprakları arasına koysak falan olabilir aslında, bu kargo çalışanları falan bakıyorlar mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
    anladım. şöyle sağlam şekilde derginin yaprakları arasına koysak falan olabilir aslında, bu kargo çalışanları falan bakıyorlar mıdır

sadece çalınma olarak düşünme ya gönderdiğin dergi şans eseri kaybolursa kargoda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_ETA

quote:

sadece çalınma olarak düşünme ya gönderdiğin dergi şans eseri kaybolursa kargoda?

ama o kaybolma işi her durumda riskli değil mi sonuçta
  • quote:

ama o kaybolma işi her durumda riskli değil mi sonuçta

evet ama atıyorum kargoyu verirken dergi yolluyorum dedin ve kayboldu, kargonun sigortasından zararını karşılarsın.
    senin durumunda kargoyu verirken dergi yolluyorum dedin ama içinde 1000$ vardı mesela ve dergi kayboldu, kargonun sigortası sana doğal olarak sadece derginin ücretini öder içindeki 1000$ ı sallamaz
  • Bende kitap yolla arasına koy diyecektim.Sanmam başına birşey geleceğini.Millet neler yapıyor laptop diye kutuda taş yollayan duydum.
  • Dergi yaş iş. Kargo şirketinde çalışan eleman merak edip açıp okuyabilir tesadüfen. Ucuza bozuk bir playstation 1 al içine yerleştir orada içini açıp alsınlar parayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başka Şubeden para çekmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yolladım hiç bişeyde olmadı parfüm kutusunun içindeydi ama yurt dışına yollamadım büyük ihtimalle bakıyolar
    yurt dışına giden kargoya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.