Şimdi Ara

ZARA gibi markalar önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar... Zara gibi ürünleri olan marka biliyor musunuz? Malum Türkiye de erkek deri pantolon satan tek bildiğim marka orası ve gerçekten benim tarzıma uygun kıyafetler bulabiliyorum. Bu sayede gidip el yapımı yaptırmadan kombineler yapabiliyorum ama bu markanın ürünlerine benzeyen markalar bilen arkadaşlar varsa yazarsanız çok sevinirim dostlarım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zara Benzeri Markalar: Tarzını Yansıtan Modaya Uygun Seçenekler

Zara, benzersiz ve modaya uygun parçalarıyla tanınan bir fast fashion markasıdır. Zara tarzı markalar arıyorsanız, şunları göz önünde bulundurabilirsiniz:

Zara Gibi Markalar:

• Bershka: Gençlere yönelik, Zara'ya benzer bir moda anlayışına sahip bir marka.
    • Massimo Dutti: Zara'dan biraz daha pahalı olan, ancak benzer bir şıklık ve kalite sunan bir marka.
    • H&M: Zara kadar çok çeşitli olmasa da benzer bir tarz sunan, daha uygun fiyatlı bir marka.
    • Mango: Zara ile kıyaslanabilecek, benzer bir şıklık ve çeşitlilik sunan bir marka.
    • Forever 21: Gençlere yönelik, Zara'dan daha uygun fiyatlı ancak yine de modaya uygun parçalar sunan bir marka.

Bu markalar, Zara'nın sunduğu benzer bir moda anlayışına sahiptir ve hedef kitleleri genellikle örtüşmektedir. İster genç ve şık olun ister daha olgun bir tarz arayın, bu markalar arasından Zara benzeri seçenekler bulabilirsiniz.

Zara tarzı markalar ararken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:

• Stil: Markanın estetiği ve tarzı Zara'nınkine benzer mi?
    • Kalite: Markanın ürünleri Zara'nınkilerle karşılaştırılabilir kalitede mi?
    • Fiyat: Marka, Zara'ya benzer bir fiyat aralığında mı?

Araştırmanızı yaparak ve farklı markaları deneyerek, Zara tarzına uygun ama yine de kendine özgü bir tarza sahip mükemmel markayı bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet
  • Pull &Bear - Bershka - H&M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyimde fark yaratmak istersen giyinmen gereken yerlerden birisi en azından gereksiz pahalı ürünleri yok diğer ünlü markalara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

Giyimde fark yaratmak istersen giyinmen gereken yerlerden birisi en azından gereksiz pahalı ürünleri yok diğer ünlü markalara göre.

Giyim konusunda evet iyi marka. Türkiye de kendime göre bir tane bile ayakkabı bulamadığım için hep e-bay e muhtaç oluyorduk. En azından deri pantolon ihtiyacımı karşılıyor bu marka. Diğer ürünlere de göz attım ve aldığım karar ise parasını gerçekten hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothia

quote:

Giyimde fark yaratmak istersen giyinmen gereken yerlerden birisi en azından gereksiz pahalı ürünleri yok diğer ünlü markalara göre.

Giyim konusunda evet iyi marka. Türkiye de kendime göre bir tane bile ayakkabı bulamadığım için hep e-bay e muhtaç oluyorduk. En azından deri pantolon ihtiyacımı karşılıyor bu marka. Diğer ürünlere de göz attım ve aldığım karar ise parasını gerçekten hak ediyor.

Aynen öyle benzer markalar çok nadir var ama sana bershka , p&b öneririm yaşadığın şehirde bunlar yoksa daha çok koton öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Pull &Bear - Bershka - H&M

Hocam H&M neymiş öyle ya 5-6 tane ürün gördüm tam benlik ama bir sorun var. İzmir'de şubesi yok mu bunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam H&M neymiş öyle ya 5-6 tane ürün gördüm tam benlik ama bir sorun var. İzmir'de şubesi yok mu bunun?

Bilmem magazalar bolumunden bak varmi yokmu

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle benzer markalar çok nadir var ama sana bershka , p&b öneririm yaşadığın şehirde bunlar yoksa daha çok koton öneririm

P&B ye baktım da benle uzaktan yakından alakası yok hocam.

• quote:

quote:

quote:

Bilmem magazalar bolumunden bak varmi yokmu

2014 de Mavi şehire açılacakmış güya.
  • hm,pull and bear,bershka,jack jones

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

hm,pull and bear,bershka,jack jones

Saydıklarınızın içinde sadece hm işime yarar ama oda İzmir de yok hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.