Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
220
Favori
581.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar yalan, zara uzun zamandir ilk defa sahte indirimler yapti, olay sadece kur, fiyatlama değil, indirim oranlari da kotü cogu urun %30 uzerinden.300 liraya süveter olmamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Beymen, Gant, Lacoste seviyesine çıktı Massimo Dutti fiyatları. Bir gömleğe o kadar para vereceğime Vakko'dan alırım. Yurtdışında ucuzluğuyla öne çıkan firma burada yerel fiyatlandırma yapmıyor. Azalarak bitmeleri lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara rağmen stoklar hızla tükenmeye başlamış beklense de 2. 3. indirimleri bi görsek..

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Bir de yaptiklari çakallik, bazi ayakkabi ve montlarda indirim hiç yok. Sokmamişlar bile, yalandan stokta olmayan urünlere %50 indirim kakmişlar.

Massimo şahsen kalite olarak begendigim bir magaza tarzlari da beni yansitir ama dediginiz gibi o fiyat skalasinda opsyionlar da degisiyor. O kadar para verdikten sonra, Networku, Beymeni, Tommy si devreye giriyor. Massimo nun fiyatlari nerdeyse, Tommy olmuş. Gider Tommy alirim.

Neyin kafasini yaşiyorlar anlamadim. Sanki bu urunleri 3 birime uretip, 50 birime satmiyorlar da, maliyetlerini karsilamak icin zoraki zam yaptilar. 15 yildir Turkiyede olan bir firnanin, ulkenin zor doneminde musterisini aninda satmasi cok da etik olmadi. Bu zincire, Mangoyu da dahil edebilirim. Cok degil 2020 yazinda indirimde 150-170 lira olan gömlekler su an 300-400bandinda dolardan fazla zam.

Bu müsteri kaziklama işine en çok Lcw ve Defacto gibi sözde gariban firmalarini da eklemek lazim. Adamlar plastik kazaklari şikir sikir polyester parliyor utanmadan 100 -150 liraya satiyorlar. Araplar icin yerli insanini satan firmalar bunlar. Gun gelecek devran donecek.

Enayi dehiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 6 Ocak 2022; 11:8:46 >

• juve212 J kullanıcısına yanıt

1 adet stok olursa biter tabi...

• 800tl ye bir ceket vardı alsam mi diye düşünürken 1000tl oldu Aralık başında. Şimdi %20 indirimle tekrar 800tl. Bu indirimlerin pek bir anlamı yok bir ay öncenin fiyatlarına dönmüş oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Lacoste Türkiye'de üretiliyor ama Gant'in çoğu ithal ürünler olmasına rağmen Avrupa'nın yarı fiyatına satılıyor Türkiye'de. Mango 20 euroluk Avrupa'nın LCW kazağını 400'e kakalamaya çalışıyor başka açıklaması yok. Bende Mango'dan çok alışveriş yapardım, indirim döneminde yün triko-sweatshirt'ler çok uygun fiyata düşerdi şu an şaka gibi fiyatlar. Bu arada Mango %30-40 indirim yaptı dolar 11 seviyelerine düştüğünde, önceki fiyatlar daha da komediydi.

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    10 gün kadar önce akbati Gap mağzasinda bir pijama bakmistim 430tl idi, dün indirime girdiklerini gordum, alacagimdan degil ama bir bakayim kaça düşmüş diye merak ettim, 300e düşmüş ve 3 modelden sadece 1er beden kalmisti, 10 gün önce renk renk her modelden her bedenden 10larca vardi, vay be dedim ve magazayi terk ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatlamalar cok yuksek tshirt 200 tl

Turkiyede üretilen, ürünlere o fiyati kolay kolay vermem hocam. Kalite meselesinden ziyade, üretim maliyetleri sebebiyle vermem. Beymen falan zaten yerli tamam ama bunu biz bilerek alıyoruz.

Mango bence oldukça kaliteli bir firma, urunlerinin temelinde oldukça az polyester ve petrokimya maddeleri bulunuyor. Eski urünlerin kalitesi elbette ne zara da ne de mango da yok. Et gibi yün kazaklar satardi 10 sene önce bu firnalar, su an cogu urün pamuk temelli, kaşmir, alpaka, yün olanlar da 1000 li liralara dayanmis. Eskiden bu urunleri alabilecek insan sayisi coktu su an cok az kesim.

Deri mont eklemiştim zaradan aralik ayi oncesi 1200 liraydi, dolardan kademeli olarak 2500 geldi. Indirimle 1200 olmuş.Sorun şu adamlar hiç bu urunu stoga sokmadi. Hep yakinda ibaresi vardi. Ama yalandan %50 indirimli şu an. Bunu zara hep yapıyor.

Fiyatlari kesinlikle haketmiyor, kolsuz pamuk dumduz süveter 300 lira etmez. Hepsini indirimden 2 gün once magaza stoklarina bakarak ekran goruntusu aldim epi topu 7-8 urun. Indirim 3.sunde gider yoklarim duruyor mu diye bir iki yere varsa vardir artik öyle aliriz.

Bershka' nın tamamı sentetik gömleklerini beğeniyorum. Çünkü kavurucu sıcaklarda bile terletmiyor.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Sentetik almamaya calisiyorum, tam tersi bende daha fazla terlemeyi arttiriyor. Siz de terletmiyorsa cok sanslisiniz öyle olmayi isterdim sahsen.

Yazin en çok rahatlatan gomlekler bende, kisa kollu viskoz temelli olan hawaii tarzi gömlekler onlar da ciddi goruşme ve işlerde giyilemiyor. Ketenler güzel oluyor ama terletiyor onlarda.

• konsar K kullanıcısına yanıt

Önceden taş gibi montları aldığımız fiyatlara şimdi tişört alınıyor ancak

• zara dunyanın bimi gibi ama ucuz degıl

İşte bende de öyle gömlekleri var ama bu yaz özel üretim tamamı sentetik gömleklerinden 2 adet aldım.

İkisi de zerre terletmedi ve ütü ile uğraştırmıyor.

• Ne fiyatlar geçen sezonla alakası yok, hayır tamam dolarında alakası yok geçen seneyle ama neredeyse tüm malları Türkiye üretimi oldu ama yurtdışından gelenlerden daha pahalı resmen.

Asıl korkutucu olan kimsenin umrunda olmaması. Az önce mağazadaydım gene en dolu Zara idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aslında bu tamamen üretim teknolojisiyle alakalı bir durum. İronik olarak en çok terleyen sporcular terden etkilenmemek için sentetik kumaşlı giysiler giyerler, pamuk kumaşlar teri emdiği gibi vücuda yapışır ve hem rahatsız olursunuz hem de derinizin nefes almasını kısıtlar. Hele rüzgar esiyorsa ıslanan giysi sizi üşütebilir ve hasta edebilir. Kumaşın kalitesi ve teknolojisine göre kıyaslamanın yönü değişir.

Kışın atlet yerine decatlonun basic sporcu t-shirlerini giyenler var, teri vücuttan bir an evvel attığı için. Çünkü kalın giyince terlediğinizde, teri vücudunuzdan atamazsanız daha çok üşüyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 6 Ocak 2022; 17:0:25 >

Mango erkeğin bedenler çok gıcık. Ama zara ve mangonun, kullanım sonrasındaki ürün iade ve değişim politikasını çok seviyorum.

ayrıca, fiyatlar çokta pahalı değil! Defactoda bile kumaş pantolon 170tl! Chino 150tl!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar pahalı değil çok pahalı. Bu tarz ucuzluk firmaları Türkiye'ye yerel fiyatlandırma yapmak zorundalar. Avrupa'da 40 euroya sattığın monta Türkiye'de 600 lira fiyat çekersen sanada bir şeyler çekmesi gerekir müşterinin. Myanmar'da, San Marino'da, Malezya'da, Türkiye'de ürettiğin, marka değeri olmayan malı bu şekilde pazarlamak saçmalık ve imkansız.

Gant, Tommy, Beymen markaları, Vakko bunlar Inditex'den ya da Mango'dan çok daha yüksek marka değeri ve kısmen kaliteye sahip markalardan bazıları. Fiyatın bunlar gibi olursa tüketicinin seni tercih etmemesi gerekir.

Netflix, Spotify falan nasıl yerel fiyatlandırma yapıyorsa marka değeri olmayan Inditex'de fiyatlarını ona göre belirlemeli. Tabi Türkiye pazarından çekilmek ya da küçülmek istemiyorsa.

• Zaradan yazın 210 tl alıp iade ettiğim kuş tüyü montu şu an 600 tl satıyor, üstelik bedende kalmamış :) kalıpları hoşuma gitmişti ama bir türlü düzgün ürün gönderemediler , 3 ürün aldım 3 de defolu gönderildi ama Allahtan iade durumlarında bir sıkıntı çıkarmıyorlar , baktım online düzgün bişi gelmeyecek başkada sipariş geçmedim, zaten bu fiyatlarda takılacaklarsa kalsın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 6 Ocak 2022; 20:26:26 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.