Şimdi Ara

Zamazingolu fotoğraf makinası ile otellerde çekim nasıl beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bi iş başvurusunda bulundum ama profesyonel makina kullanmasını bilmiyorum. kullandıklarım amatör makinalar öyle normal çekimler. sizden kısa bi özet istiyorum adamların çakmaması için. fotoğraflar otelde çekilecektir. konuşup iş başvurunda buldundum abinin tek istediği girişimcilik %40 prim verecek her fotoğraftan.
    büyük edit: düğünler değil otel imiş. otele gelenlerin fotoğrafını çekecekmişim. ne diyorsunuz beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 3 Şubat 2012; 16:44:02 >

• Dövmeseler bari.
  • ya ne var ki zaten bakın diyeceğim çekeceğim. ama heralde lens ayarı filan oluyor. bu konuda iki yardım edin
  • ekmek parası. adamlar eleman arıyormuş. bende boş oturcağıma çalışayım dedim.
  • bu diyafram filan ne işe yarıyor. otomatik özelliği olmuyormu makinaların?

• beyler şimdi aradım konuştum. hiçbir tecrübe istemiyorlarmış. adam sattığın fotoğraftan %40 senin dedi. ne kadar başarabiliriz acaba bi akıl verin lan iyi iş mi. fotonun tanesi 10 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paparazzi
    izle
  • valla bilmiyorum ki adam tek istediğimiz girişkenlik dedi. ilk önce asosyallikten kurtulmak lazım sanırım.
  • Gerek var tabi...Basçeklerle Dslr makineler arasında çok fark vardır.Öncelikle diyafram,enstantane,iso gibi kavramları hangi mm lensin hangi işte kullanıldığı gibi çok şeyi teorik olarak öğrenmen gerek.Bunları öğrenmek en basit yanı birde öğrendiklerini pratikte uygulaman gerek.İşte bunu yapmak için fotoğraf makinesiyle çok vakit geçirmen lazım.Ama dışarıda tabi ki.Asosyalsen boşver...

Edit:Son yazdığını okudum da ne işi hocam bu yav?Eğer öğrenirsen iyi para var gibi.Paparazi felan mı olacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 3 Şubat 2012; 16:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

Gerek var tabi...Basçeklerle Dslr makineler arasında çok fark vardır.Öncelikle diyafram,enstantane,iso gibi kavramları hangi mm lensin hangi işte kullanıldığı gibi çok şeyi teorik olarak öğrenmen gerek.Bunları öğrenmek en basit yanı birde öğrendiklerini pratikte uygulaman gerek.İşte bunu yapmak için fotoğraf makinesiyle çok vakit geçirmen lazım.Ama dışarıda tabi ki.Asosyalsen boşver...

Edit:Son yazdığını okudum da ne işi hocam bu yav?Eğer öğrenirsen iyi para var gibi.Paparazi felan mı olacaksın?

asosyallik lafın gelişi yoksa girişkenimdir utanma sıkılmam yoktur. 10 tane satsam 100 lira oda eder 40 lira. iyi paramı sizce.

hocam bana çabuk tv programında hangi saatte hangi kanalda paparazzi var çabuk cevap verin. valla en azından gezip görmüş olurum. olmazsa eyvallah derim. hem benim içinde tecrübe olur makinayı öğrenmiş olurum az çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 3 Şubat 2012; 16:47:11 >

• Tekrar okudum otelde çekimmiş.Büyük ihtimalle müşterilerin fotoğrafını çekip onlara satacaksın.Makina felan onlardan mı?
  • vay arkadaş ya.bizde bu kadar bilgisiz adamlar nasıl kamyonla para götürüyor diyorum. Hafta sonları ben de böyle bir işe mi girsem napsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

vay arkadaş ya.bizde bu kadar bilgisiz adamlar nasıl kamyonla para götürüyor diyorum. Hafta sonları ben de böyle bir işe mi girsem napsam.

hocam alındım dediğinize. iş varda bizmi yapmıyoruz. olanıda değerlendiriyoruz işte. napalım evde boş boş oturup çekirdekmi çıtlıyalım

edit: Bizde isteriz gidip 1500 lira para verip almak. herkes sizin kadar şanslı olmuyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 3 Şubat 2012; 16:52:06 >
  • Madem işi yapmak istiyorsun o zaman gidip işi bilenden öğreneceksin. Hala internette geziniyorsun. Elinde bu tarz bir makine yoksa sabaha kadar okuyup hatim etsen farketmez. DSLR ile doğru düzgün çekim yapmak için önce teknik kurallarını bilmek sonra da onunla vakit geçirmek gerek. Sana söyleyebileceğim tek şey eğer tepe flashı varsa otomatik modda yapıştır gitsin. Yoksa p moduna al öyle çek. Oraya gittiğinde boş anlarında bile makineyi kurcala ki sağını solunu öğren. Bunun dışında sana yapabileceğimiz pek birşey olmaz.
  • Aslında şöyle boru gibi bir objektif bulsan çektiğin fotoğraflar samsung e250 kalitesinde bile olsa alırlar.Şaka yapmıyorum.
  • artık bilmiyorum diyaframı öğrensem idare ederim. yada p modu öğrenene kadar idare eder beni
  • @XsI ya hocam düşünsenize adam sevgiliysiyle oturuyor. ben gittim çektim verdim delikanlıysa almasın o fotoğrafı rezil ederim.
  • Uyanık olmak gerek biraz.

Neyse eğer işe girmeye karar verdiysen otur sen teorik bilgilere bak neyin ne olduğuna.Tanıdığında dslr-like veya dslr varsa al biraz kurcala...
  • okul açılsa 1 milyon tane dsl makine bulurumda şimdi okullarda tatil. neyse artık okuyarak bişeyler yapmaya çalışıcağız. olmazsada olmaz napalım yani deneyim kazanmış oluruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.