Şimdi Ara

Zaman Yolculuğu Hakkında Bilimkurgu Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz kaliteli hangi kitaplar var? İçinde zamanda yolculuk kesinlikle olacak ama :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıyamet Kitabı - Connie Willis

• H.G.Wells - Zaman Makinesi
  • stephen king 22/11/63
  • bilimsel bir sey ariyorsaniz einstein evreninde zaman yolculugu'na bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: awaking the centuries

bilimsel bir sey ariyorsaniz einstein evreninde zaman yolculugu'na bakabilirsiniz.

Yok, bilimkurgu arıyorum ama yine de teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asimov-Sonsuzluğun Sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyford

Bu tarz kaliteli hangi kitaplar var? İçinde zamanda yolculuk kesinlikle olacak ama :D

ısaac asimov. sonsuzluğun sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Asimov-Sonsuzluğun Sonu

bu kitapların tekrar basımını yapmıyorlar birde öylece bırakıyorlar tekrar bassalar bu kitapları keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

quote:

Asimov-Sonsuzluğun Sonu

bu kitapların tekrar basımını yapmıyorlar birde öylece bırakıyorlar tekrar bassalar bu kitapları keşke

Aynen, asimovun vakıf serisini tekrar bassalar da okuyabilsek keşke

• quote:

quote:

quote:

Asimov-Sonsuzluğun Sonu

eski basımlarını bulmak bile mucize bunun için gittim kaç kere sipariş verdim inanırmısın daha tamamlayamadım robot seriside aynı biçimde hp lovecrafın kitapları bile yeniden basılıyor asimovada artık bir el atsınlar kitaplar 1970 lerden kalma dökülse yazı silinse zedelense al sana masraf

kitaplar basımları acayip eski bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 23 Eylül 2015; 18:34:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asimov-Sonsuzluğun Sonu

eski basımlarını bulmak bile mucize bunun için gittim kaç kere sipariş verdim inanırmısın daha tamamlayamadım robot seriside aynı biçimde hp lovecrafın kitapları bile yeniden basılıyor asimovada artık bir el atsınlar kitaplar 1970 lerden kalma dökülse yazı silinse zedelense al sana masraf

kitaplar basımları acayip eski bu arada

Nasıl basmazlar aklım almıyor... Çok satanlara girer şimdi bile. Kült bilimkurgulardan.

• Hyford H kullanıcısına yanıt
    konu yayın evi olunca umursamıyorlar onu geçtim stokları bile yenilemiyorlar lovecraftı bile yeniden yayına soktular ( o daha eski) çeviri kapak ve içerik güzel bir biçimde paşa paşa yayınladılar fakat asimova veya bir bilim kurgu yazarına gelince takmıyorlar o kitapların 2 sini akmarda eski bir kitapçıdan aldım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 23 Eylül 2015; 20:29:16 >
  • Sil Baştan-Ken Grimwood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Sil Baştan-Ken Grimwood

Okudum dostum

• Hyford H kullanıcısına yanıt
    Groundhog Day filmini de izlemişsinizdir o zaman ?

• Aynen

• Merhaba,

Ben bir b'ilimkurgu serisi olan VITRIOL serisinin ilk kitabı olan VITRIOL-Yeni Çağın Şafağı kitabının iki yazarından birisiyim - Arda Öngören...
    Mesajını görünce yazmak istedim. Kendi kitabım olduğu için eleştiri yapamayacağım ama kitap ile ilgili bazı bilgiler verebilirim.
    Öncelikle VITRIOL okurları ile buluştuğumuz ve hakikati arayan herkesi beklediğimiz bir facebook grubumuz var, kitabı okuyan veya okumayan herkesi bekliyorum:

VITRIOL Spoiler grubu:https://www.facebook.com/groups/439504839549019/
    facebook adresi:https://www.facebook.com/VITRIOLkitap
    twitter adresi:https://twitter.com/VITRIOLkitap
    goodreads:https://www.goodreads.com/book/show/25340009-vitriol---yeni-a-n-afa

Burada da okurlar ile buluşmak ve yazışmak çok keyifli olabilir. Dilerim birçok okur ile tanışma ve kitap üzerinde yazışma şansım olur.

Son olarak da VITRIOL-Yeni Çağın Şafağının tanıtım yazısı: (bir fikir verebilir)

“Tanrılar ölümsüz insanlar, insanlar ölümlü tanrılardır.”

Çok uzak olmayan bir gelecekte insanoğlu kozmosta aslında zamanın olmadığını keşfetmiş, madde yeniden tanımlanmış ve ona hükmedilmeye başlanmıştır. Artık galaksiler arası yolculuklar ve geçmişe dönmek mümkün görünmektedir.

Bu keşif Alfa-Omega adı verilen bir projeyi hayata geçirir. Alanlarında gezegenin en yetenekli insanlarından oluşan ekipler insanlığın başlangıcından ve hatta öncesinden gelen kadim gelenekler ile ezoterik öğretilerin kaynaklarını, başka yaşamların olduğu yıldızlardaki öğretileri ve kardeşlik örgütleri ile tarihsel bağlarını, kısaca "hakikati" bulma yolculuğuna çıkarlar. Fakat "hakikatin" ne olabileceği hakkında hiçbir fikirleri olmadan çıktıkları bu yolculuk onları ne bizim tahmin edebileceğimiz bir geleceğe, ne de onların arzu ettikleri bir geçmişe götürecektir.

VITRIOL - Yeni Çağın Şafağı'nı bir solukta okurken, ezelden beridir sorduğumuz "Nereden geldik, nereye gidiyoruz?" sorusunun cevabını ve kötü ile iyinin, siyah ile beyazın, karanlık ile ışığın ebedi savaşını sayfaların arasında bulacaksınız. Bir bilgenin de söylediği gibi, hakikat aramakla bulunmaz belki ama onu yine de ancak arayanlar bulur...

Visita Interiora Terra Rectificando Invenies Occultum Lapidem
    Toprağın derinliklerini ziyaret et, arınırken gizli taşı bulacaksın.

Dilerim kitabımızı beğenirsin ve yorumlarını da okuma şansım olur. Unutmadan, evet zamanda yolculuk kitabın içinde var!
    Sevgi ile.

• birde zaman tüneli diye bir kitap var yazarı michael crichton bu adam jurassic parkında yazarıymış bende bu kitaba yeni başladım şimlidik iyi gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.