Bildirim
ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
upppppp -
upppp -
uppppppp -
uppppppppp -
Cevaplarını yazsana be adam . çözüm doğruysa anlatalım biz de -
İlk sorunun D olmasi lazim cevapta ne diyor ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E diyor -
İyonik bileşik oda şartlarında katı halde bulunurlar. Hangi istisnayi örnek almışlar ki benim aklıma hiçbir bileşik gelmiyor.
Türkçe 15:
Tekrar okursan kesinlikle yapabilirsin. Şiir sana göre abuk subuk saçma birşey olabilir. Zeytin senin için sadece sofradaki yiyecektir şiirle bir alakası bile yoktur. Bu yüzden tamamen kişiseldir.
Türkçe 17:
Hepsine cevap ver. B şıkkında tek sözcükten Oluşan cevap veremezsin. Diğerlerinin hepsini sadece yüklem veya Özne ile tek sözcükte cevaplayabilirsin. B şıkkına "Güzel olanı okuyalım" şeklinde bir cevap vermek zorundasın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
FİZİK 10) verilen kesit alanlarının AĞIRLIK MERKEZİ basınç kuvvetinin uygulanacağı noktaymış gibi düşünülebilir.Yani arayacağımız kesit alanı,ağırlık merkezi su seviyesinden en aşağıda olan olmalıdır.Dolayısıyla cevap E
TARİH 10)wilson ilkelerinin o maddesi uluslar kendi kaderlerini kendileri tayin ederler şeklinde asıl olur olarak. ama bunun geçerli olabilmesi için o bölgenin halkanın nufusca fazla olması gerekir. çok ilişkilendiremedim C şıkkıyla ama en mantıklısı o diğerlerine göre.Osmanlı bölgelerdeki Türk nüfus fazlalıgına güvenerek imzalamaya yeltenmiş gibi bir sonuc cıkarılabilir.
TÜRKÇE)http://i.hizliresim.com/4LbGbJ.jpg (cevap E)
KİMYA19)Y buharlaşınca dibe kristal çöküyomuş bu tuzlu su olabilir o yüzden karışımdır.Z ısı alınca tamamen parçalanıp 2 gaza dönüşüyosa bu gaz bileşiği olabilir.geriye X katıdır kalıyor ama kütlesinin azalıp da tükenmemesi olayını anlayamadım.
KİMYA17) gaz halinde bulunan iyonik bileşik yoktur yani sonucta daha kararlı ve kristal yapıdalar ama herhalde bir istisnayı düşünmüşler.
-
Kimya 17'de plazma halini düşünmüş olabilirler sanki ama çok bilgim yok plazmalarla ilgili sadece iyonlaşmış gaz olduğunu biliyorum. -
yalnız soruda iyonik bağdan bahsetmemiş suda iyonlaşarak cozunuyor demiş mesela HCL de iyonlaşarak cozunur ama kovalent bağlı ama oda şartlarında gaz mıdır bilmiyorum -
ben o 15. soruda gercekcilikte takılmıştım acaba su tadı dilinizdedir derken mi oluyor gercekcilik ? bide soru cumlesı olan cumlelerle hep cevap vererek mi cozuyoruz ? -
eyvallah dostum sagolasın. bu arada o kimya sorusunda sonradan dusununce geldı aklıma hcl olabilir mesela oda suda iyonlaşarak cozunur ve oda sartlarında gaz halınde soruda iyonik baglı dememiş iyonlaşır demiş saglam soruymus ama. -
Hacım son cümleyi oku. "Yapaylıktan tamamen uzak" Yapay olmayan, sahte olmayan, doğaldır, gerçektir.
Diğer soruda ben bu Tekniği kullanıyorum her zaman da işe yarıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen dostum biz direk iyonik bileşiktir diye atladık.güzel soru -
Karbondioksit çözülmesi=
CO2 + H2O --> H2CO3 --> H+ + HCO3-
Coğrafya izohipsi sola çevir göreceksin -
nasıl usta anlamadım ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X