Şimdi Ara

ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene öncesinin zaman denemesini cozdum yapamadıklarım arkadaslar bı el atarsanız sevinirim
     ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM
     ZAMAN DENEMESİNDEN YAPAMADIKLARIM

cevaplar:
    kimya 17. soru E

kimya 19. soru C

coğrafya 26. soru C

tarih 10. soru C

fizik 10. soru E

Türkçe 17 B

Türkçe 15 E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKSiDeRS55 -- 9 Şubat 2015; 20:24:59 >

• upppppp
  • upppp
  • uppppppp
  • uppppppppp
  • Cevaplarını yazsana be adam . çözüm doğruysa anlatalım biz de
  • İlk sorunun D olmasi lazim cevapta ne diyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DreamGod kullanıcısına yanıt
    E diyor
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    İyonik bileşik oda şartlarında katı halde bulunurlar. Hangi istisnayi örnek almışlar ki benim aklıma hiçbir bileşik gelmiyor.

Türkçe 15:

Tekrar okursan kesinlikle yapabilirsin. Şiir sana göre abuk subuk saçma birşey olabilir. Zeytin senin için sadece sofradaki yiyecektir şiirle bir alakası bile yoktur. Bu yüzden tamamen kişiseldir.

Türkçe 17:

Hepsine cevap ver. B şıkkında tek sözcükten Oluşan cevap veremezsin. Diğerlerinin hepsini sadece yüklem veya Özne ile tek sözcükte cevaplayabilirsin. B şıkkına "Güzel olanı okuyalım" şeklinde bir cevap vermek zorundasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİZİK 10) verilen kesit alanlarının AĞIRLIK MERKEZİ basınç kuvvetinin uygulanacağı noktaymış gibi düşünülebilir.Yani arayacağımız kesit alanı,ağırlık merkezi su seviyesinden en aşağıda olan olmalıdır.Dolayısıyla cevap E

TARİH 10)wilson ilkelerinin o maddesi uluslar kendi kaderlerini kendileri tayin ederler şeklinde asıl olur olarak. ama bunun geçerli olabilmesi için o bölgenin halkanın nufusca fazla olması gerekir. çok ilişkilendiremedim C şıkkıyla ama en mantıklısı o diğerlerine göre.Osmanlı bölgelerdeki Türk nüfus fazlalıgına güvenerek imzalamaya yeltenmiş gibi bir sonuc cıkarılabilir.

TÜRKÇE)http://i.hizliresim.com/4LbGbJ.jpg (cevap E)

KİMYA19)Y buharlaşınca dibe kristal çöküyomuş bu tuzlu su olabilir o yüzden karışımdır.Z ısı alınca tamamen parçalanıp 2 gaza dönüşüyosa bu gaz bileşiği olabilir.geriye X katıdır kalıyor ama kütlesinin azalıp da tükenmemesi olayını anlayamadım.

KİMYA17) gaz halinde bulunan iyonik bileşik yoktur yani sonucta daha kararlı ve kristal yapıdalar ama herhalde bir istisnayı düşünmüşler.

• Kimya 17'de plazma halini düşünmüş olabilirler sanki ama çok bilgim yok plazmalarla ilgili sadece iyonlaşmış gaz olduğunu biliyorum.
  • DreamGod kullanıcısına yanıt
    yalnız soruda iyonik bağdan bahsetmemiş suda iyonlaşarak cozunuyor demiş mesela HCL de iyonlaşarak cozunur ama kovalent bağlı ama oda şartlarında gaz mıdır bilmiyorum
  • ben o 15. soruda gercekcilikte takılmıştım acaba su tadı dilinizdedir derken mi oluyor gercekcilik ? bide soru cumlesı olan cumlelerle hep cevap vererek mi cozuyoruz ?
  • mr_sexyT kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum sagolasın. bu arada o kimya sorusunda sonradan dusununce geldı aklıma hcl olabilir mesela oda suda iyonlaşarak cozunur ve oda sartlarında gaz halınde soruda iyonik baglı dememiş iyonlaşır demiş saglam soruymus ama.
    Hacım son cümleyi oku. "Yapaylıktan tamamen uzak" Yapay olmayan, sahte olmayan, doğaldır, gerçektir.

Diğer soruda ben bu Tekniği kullanıyorum her zaman da işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen dostum biz direk iyonik bileşiktir diye atladık.güzel soru
  • Karbondioksit çözülmesi=
    CO2 + H2O --> H2CO3 --> H+ + HCO3-

• Coğrafya izohipsi sola çevir göreceksin
  • RobertKnepperLoL kullanıcısına yanıt
    nasıl usta anlamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.