Şimdi Ara

@@@@Zaman Denemesi 11@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorum yapiyorum zorluk derecesiyle ilgili..

turkce:dilbigisi bu hafta dahada zor celiskili sorular vardi.

gecen deneme 30 net

bu deneme25 net

sos:klasik cografya iste nolcak.cografya basitti biraz din gene basit felsefeye geldigimde ise halisinasyon goruyorum beyin firtinasi oluyo bu denemede oyle oldu
    gecen 28

bu den 26

mat:geo basit bana gore ama mat bu deneme zorlanirsinuz soliyim

bu deneme 30

gecen deneme 36

fen: bilgisi olan yapar iste biyoloji 3 haftadir full gidiyoz bakalim devam edicekmi kimya 2y fiz 1y 2bos

sizin nasildi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oh be zor sorsunlar şu dilbilgisini de sayısalcılar dökülsün bi, o kadar örnek çözüyoruz dilbilgisinden geliyorlar basit basit anlatım bozuklukları,yazım yanlısları soruyorlar kanırtın biraz da çalısan yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

oh be zor sorsunlar şu dilbilgisini de sayısalcılar dökülsün bi, o kadar örnek çözüyoruz dilbilgisinden geliyorlar basit basit anlatım bozuklukları,yazım yanlısları soruyorlar kanırtın biraz da çalısan yapsın

Aynen Türkçe zor sormaları lazım.Geçen deneme gibi olmaması iyi olmuş.
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    hocam matematikte size gore zor girmemissiniz herhal sizde girinde gorun

• emreolol E kullanıcısına yanıt
    matematiğim zaten çok iyi değil zor da olsa kolay da olsa 29-34 arası yapıyorum hiç değişmiyor nedense, konu eksiğim cok herhalde ondan, bildigim konudan ne kadar zor gelirse gelsin yapıyorum ama o yüzden netler hep sabit matematikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreolol

yorum yapiyorum zorluk derecesiyle ilgili..

turkce:dilbigisi bu hafta dahada zor celiskili sorular vardi.

gecen deneme 30 net

bu deneme25 net

sos:klasik cografya iste nolcak.cografya basitti biraz din gene basit felsefeye geldigimde ise halisinasyon goruyorum beyin firtinasi oluyo bu denemede oyle oldu
    gecen 28

bu den 26

mat:geo basit bana gore ama mat bu deneme zorlanirsinuz soliyim

bu deneme 30

gecen deneme 36

fen: bilgisi olan yapar iste biyoloji 3 haftadir full gidiyoz bakalim devam edicekmi kimya 2y fiz 1y 2bos

sizin nasildi??

hocam cevap anahtarı pm lütfen ?
  • Cevap anahtarı çıktı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    ne kadar saçma bi yorum 29-34 arası yapıyorum konu eksigim çok ????
  • vvici V kullanıcısına yanıt
    evet konu eksiğim çok maalesef, katı cisimler hiç yok bende her denemede kesinlikle boş oluyor, vektörler konusu hakkında çok çok az bilgim var %90 boş oluyor o sorular, simetrili,yansıtmalı sorular %70 boş oluyor hele şekilsiz simetriyse %100 boş :D işlem modüler aritmetik gibi konular tam oturmamıs baya yanlsı yapıyorum onlardan, problemlerden de yeterince soru çözmedim o da var biraz ordan da yanlıslar geliyor. ama cebir kısmım çok iyi, çok nadir yanlıs yaparım yani acayip iyi değer veririm yapamadıgım soruları değer vererek çözerim o yüzden matematiğim hep iyi geliyor çok aşırı test çözmesem de. sanırım hızlı düşünmeyle alakalı bilmiyorum.
  • Cevap anahtarini kitapcik fotografi yollayanlara pm den atarsan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet konu eksiğim çok maalesef, katı cisimler hiç yok bende her denemede kesinlikle boş oluyor, vektörler konusu hakkında çok çok az bilgim var %90 boş oluyor o sorular, simetrili,yansıtmalı sorular %70 boş oluyor hele şekilsiz simetriyse %100 boş :D işlem modüler aritmetik gibi konular tam oturmamıs baya yanlsı yapıyorum onlardan, problemlerden de yeterince soru çözmedim o da var biraz ordan da yanlıslar geliyor. ama cebir kısmım çok iyi, çok nadir yanlıs yaparım yani acayip iyi değer veririm yapamadıgım soruları değer vererek çözerim o yüzden matematiğim hep iyi geliyor çok aşırı test çözmesem de. sanırım hızlı düşünmeyle alakalı bilmiyorum.

Dostum benimde aynı senin gibi.Benimde bu konular eksik ama 20-24 arası geliyor zaman denemelerinde.Zaman 11 de 25 yapıcam inş gaza geldim şimdi

• 10 a göre nasıl sınav türkçe ve sosyali yorumlarsanız sevinirim.
  • bence yapılan en kolay zaman denemesiydi sadece sosyalde çok zorlandım.(sayısalcıyım)

• quote:

oh be zor sorsunlar şu dilbilgisini de sayısalcılar dökülsün bi, o kadar örnek çözüyoruz dilbilgisinden geliyorlar basit basit anlatım bozuklukları,yazım yanlısları soruyorlar kanırtın biraz da çalısan yapsın

Fen çözüyorsan inşallah - net yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 11 Ocak 2014; 0:14:07 >
  • kimya çözüyorum bitek
  • quote:

kimya çözüyorum bitek

bende sevinmiştim geçen hafta anlatım bozukluğu yazım yanlışı noktalama felan kolay diye

• Matematiği zaman-11'de yükselten bir benim herhalde :D geo'da analitik ve vektör konularım eksik olmasa onları da yapardım ama şimdilik işaretlediğim 5 sorunun 5'i de doğru çıktı o konuları da öğrendikçe yaparız artık. O değilde beni sosyal bitirdi ya şu zaman'larda bir türlü 30+ sosyal netine ulaşamadık bir de tmci olucaz...
  • oglum kolay olması isinize gelmez ki kolay olursa herkes yapar önemli olan zor olanı yapıp üst sıralara çıkabilmektir.Hem biz o kadar emek veriyoruz bi sürü istisna yazdım ben dilbilgisi defterime, hiçbiri çıkmıyor. hep kolay kolay şeyler.biraz dilbilgisini zorlasınlar da çalışan adamlar üst sıralara çıksın, bu hepimiz için geçerli, kimyayı da zorlasınlar ben döküleyim problem değil.ama gerçek seviyemizi de görelim yani aldatmasın bizi deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangsterParty -- 11 Ocak 2014; 0:26:19 >
  • Matematik 10'a göre biraz daha zorladı beni. Uzun sorular vardı. İlk defa felsefe yetişmedi.

A kitapçığı cevap anahtarı olan atabilir mi PM'den? Kitapçık resmini yollayabilirim.
  • isteyene atarim cevap anahtarini kiyapcik gosterene olurmu arkadaslar..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.