Şimdi Ara

ZAMAN DENEMELERİ ve FEM DERSHANELERİ HAKKINDA BİRKAÇ SORU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Zaman denemelerine fen liseleri ya da diğer başarılı öğrencilerden , FEM dershanesi hariç başka dershanelerden katılım ne durumda ?

2)Özellikle mezun arkadaşlar daha iyi bilirler: Zaman denemelerindeki başarı sıralamarımız ÖSYM sıralamarına ne kadar yansır ? Mesela Zaman denemesinde ilk 1000 e giren öğrencilerin en iyi ve en kötü ihtimal normal sınavda kaç tanesi ilk bine girebilir ?

3)FEM dershanelerinin tüm Türkiye çapındaki başarılı öğrencileri bulundurma oranı nedir ? mesela ilk 1000 ve 10000 den kaç kişi Fem dershanesindendir.(KÖRFEZ,MALTEPE,SABAH vs. Dahil)

• YOK MU FİKRİ OLAN ?????
  • giren sayısını gerçek sınava giren kişi sayısıyla oranla. aşağı yukarı durum belli olur. ben mezunum. zamanda ilk 150ye giriyorum.gerçek sınavda hedefim ilk 6bin :)
  • Bizim okul fen lisesi düzeyinde sadece 1 kişi girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Bizim okul fen lisesi düzeyinde sadece 1 kişi girmiyor

zamana girenler arasında gerçek sınavda da yüksek yapabilecek büyük bi kesim var. ama zamana girmeyenler arasında da en az onlar kadar iyi olan kişilerin sayısı da çok fazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Bizim okul fen lisesi düzeyinde sadece 1 kişi girmiyor

zamana girenler arasında gerçek sınavda da yüksek yapabilecek büyük bi kesim var. ama zamana girmeyenler arasında da en az onlar kadar iyi olan kişilerin sayısı da çok fazla :)

Orasını bilmem ama bizim okulun hemen hemen %50 sinin ilk 10-15 bine gireceğini söyleyebilirim

• quote:

giren sayısını gerçek sınava giren kişi sayısıyla oranla. aşağı yukarı durum belli olur. ben mezunum. zamanda ilk 150ye giriyorum.gerçek sınavda hedefim ilk 6bin :)

çok kötü niyetlisin ALLAH gönlüne göre versin ne diyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

giren sayısını gerçek sınava giren kişi sayısıyla oranla. aşağı yukarı durum belli olur. ben mezunum. zamanda ilk 150ye giriyorum.gerçek sınavda hedefim ilk 6bin :)

Afedersin ama sacmalik.

Daha bu isin gireni var girmeyeni var. bizim sinifta birsuru tip duzyinde ogrenci girmiyor mesela. Asla belirleyici olamaz siralama... Netine bak geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

quote:

Afedersin ama sacmalik.

Daha bu isin gireni var girmeyeni var. bizim sinifta birsuru tip duzyinde ogrenci girmiyor mesela. Asla belirleyici olamaz siralama... Netine bak geç.

üstekini sallamıyorum ben zaten , tabiki de şuan netlere bakmak lazım.Ama şöylede bi gerçek var: ilk 1000 de en kötü ihtimalle bile 150 tane Fem gurubu dershanelerinden öğrenci vardır.Bu da FEM in sınavlarında ilk 150 ye giren (ZAMAN HARİÇ ONDA BAŞKA DERSHANEDEKİLERDE GİRİYOR) ilk 1000 e girer diyebiliriz bence...

• Diğer dersaneleri bilmiyorum da femdeki başarılı öğrencelerin %95i kesin giriyor zaten ayda 1 deneme oluyor başarılı adam onu beklemez paraya kıyar girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

çok kötü niyetlisin ALLAH gönlüne göre versin ne diyim...

ne alakası var kötü niyetle. Allah herkesin günlüne göre versin.

mezun olduğum içi hangi denemelerin neyi ne kadar yansıttığı konusunda biraz daha tecrübeliyim.

tabiki kesin öyle olur diye bi şey demiyorum. 6k hedefini en son kocaeli tıpı istediğim düşündüğüm için koydum.

atıyorum zamana 100k kişi giriyorsa kendi sıralamanı 10 yada 15 ile çarparak Türkiye genelindeki sıralamanı tahmin edebilirsin. bu benim kişisel görüşüm.böyle söylememin sebebi de zamana girmeyen ama çok yüksek yapabilen çok büyük bi kesim var(sırf ben girmeyim de cemaate para gitmesin gibi fikirleri olanlar gibi). sadece fikir belirttim. amacım moral bozmak felan değil kesinlikle.

mezuna kalmış biri olarak olaylara biraz daha karamsar bakıyor olabilirim. şu an zaten sıralamaların önemi yok. marta kadar herkesin kendini ne kadar geliştirdiği önemli.

inşallah herkes hayalindeki üniversiteye girer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 21 Kasım 2012; 8:15:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.