Şimdi Ara

Zaman denemeleri konusunda düşüncem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi çalışmalar arkadaşlar forumda yine geçen seneki gibi zaman denemesine giren sayısı fazla. 6 sene FEM e gittim geçen senede orada hazırlandım ve mezuna kaldım bu sene final deyim . Femdeyken 10.sınıftan itibaren zaman denemelerine girmeye basladım 10 11 12 boyunca 3 sene girdim zamana aralıksız gel görki gerçek sınava geldiğimizde O efsane zaman denemelerinden eser yoktu tabi bunu 2015 ygs için söylüyorum yani bu kadar zıt bir sınav yapılabilirdi. Sizde eminim benim gibi çevrenizden ''türkçe çok vaktimi aldı '' lafını fazlaca duymuşsunuzdur bunun nedeni kesinlikle çoğu kişinin fem in piyasalarındaki denemelerine ve dershane denemelerine alışmış olmasıdır bilirisniz türkçeyi acınca 20 paraagraflık sorular vardır Fem de ama adamlar tam zıttını sordu kısa ama sanatlı paragraf diyeceğim o ki bu senede herkesin ortak fikri yine böyle bir sınav olacak ama yine herkes zaman denemelerine yükleniyor yani çoğu kişi yine ters köşe olabilir inşallah yanılırım ama maalesef görüntü bu (Ben kendimi sizden ayırmıyorum dile kolay 6 sene gitti hala FEM in soru şekline alışığım finalin soruları bi garip geliyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukisteyenmezun -- 9 Kasım 2015; 22:53:59 >

• Zaman denemesine yuklenmek ne birader ya her denemeyi cozdugumuz gibi bunu da cozuyoruz iste olmazsa olmaz degil zaman ama elbet yarari olur.

kimsenin de ygs zaman gibi olcak iddaasi yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 9 Kasım 2015; 23:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her hafta giriyosun sinava dogal olarak soru tarzinada alisiyon. Ben gecen senenin yalancisiyim sen bilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun

her hafta giriyosun sinava dogal olarak soru tarzinada alisiyon. Ben gecen senenin yalancisiyim sen bilirsin

Buna cevabimi ilk mesajda belirttim zaten."her denemeyi çözdugumuz gibi"

Sadece zaman denemesi cozuyosan suç sendedir başka denemeler de cozulmeli.

• quote:

her hafta giriyosun sinava dogal olarak soru tarzinada alisiyon. Ben gecen senenin yalancisiyim sen bilirsin

Eminim şuan zamana abonesin
    Zamanı kötüleyen herkes abone olmuş sınava

• Jfarklı çıksada en çok yaklaşan zamandır asıl diğer denwmeşer fıs boş uğur final felan ne zaman yakın soru tipi çıkarmış kötünün iyisidir zaman denemeleri
    Ben zamandada gerçektede trkyi 60dk de çözdüm gerçekte biraz sınav anınından dolayı baait hatalardan gitti çoğu trk sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 10 Kasım 2015; 1:30:54 >
  • Zamana kayıtlıyım ama sayısala bakmak amaçlı giriyorum,dediği gibi boş ygsden çıkınca anlarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne alaka iyide
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    geçen seneki sistem devam ediyormu hocam her hafta başka yayın yapıyodu ya körfez güvender fem
  • Geçen seneki gibi mi yine zamanlar 3 yayın hazırlıyodu feminkiler iyiydi şimdi durum nasıl ?

• quote:

geçen seneki sistem devam ediyormu hocam her hafta başka yayın yapıyodu ya körfez güvender fem

Bilmiyorum hocam kitapçığın kapağı bile değişmiş ama sosyal falan ygs tarzı değildi son denemede fende sözel soru sormalarını beğeniyorum fizikte ygsde de fizik sözel geliyor kitaplarda öyle sözel sorulae pek yok denemede göre göre yorumlayama kabiliyetin gelişiyor siz zaten biliyosunuzdur mezunsunuz. Kimya ygsye paralel bazen 1-2 soru ygsden 1 tık üstü oluyor olsun o kadar femin biyolojilerini sevmedim bu sene 1-2 soru hariç geo fena değil bence mat problemler hariç güzel soruyorlar problemler kalıp problem çıkıyor 1-2 tane hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 10 Kasım 2015; 2:57:46 >
  • bence olaya ygsde benzer soru çıkması gözüyle bakılmamalı
    çözemediğimiz sorularının çözümünü öğrenerek, soruların mantığını kavramalıyız
  • Zamanın problemleride özgün bence çoğu yayını at çöpe hala en iyi fem yapıyo diğer denemeler öss mantığında kalmış piyasada belli yayınların iyi zaten biraz bilfen palme fem 3-4-5 çoğunu inceledim tüyapta bi bunlar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.