Şimdi Ara

Zaman Denemeleri Bu Sene Neden Bu Kadar Orantısız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben geçen sene 11.sınıftayken daha rahat zaman denemelerini çözmeme rağmen bu sene çalıştığım halde çok saçma sorular var ygs ye göre örneğin sosyal alanı bence ösym 'ye göre çok abartılı zor geliyor aynı şekilde geometride yoksa bana mı zor geliyor ben zaman denemelerinden çıkmayı düşünüyorum bu şekilde devam ederse her pazartesi sadece baş ağrısı ve moral bozukluğu yapıyor sadece bi faydası yok gibi

Orijinalden alıntı: Lucia

Aynen sosyali çok kasıyorlar. Geometriyi de öyle.

Katılıyorum... tarihin bazı sorularında çözmeyi bırakıp anlamaya çalısıyorum.. bu soruyu hazırlayanda nası bi mantık var diye...

Orijinalden alıntı: By_Fearless_[TR]

Arkadaşlar Ben geçen sene 11.sınıftayken daha rahat zaman denemelerini çözmeme rağmen bu sene çalıştığım halde çok saçma sorular var ygs ye göre örneğin sosyal alanı bence ösym 'ye göre çok abartılı zor geliyor aynı şekilde geometride yoksa bana mı zor geliyor ben zaman denemelerinden çıkmayı düşünüyorum bu şekilde devam ederse her pazartesi sadece baş ağrısı ve moral bozukluğu yapıyor sadece bi faydası yok gibi

saçma saçma sorular çok var ezber olan.baya bozmuşlar sanki.umarım sonlara doğru düzelir.

Arkadaşlar Ben geçen sene 11.sınıftayken daha rahat zaman denemelerini çözmeme rağmen bu sene çalıştığım halde çok saçma sorular var ygs ye göre örneğin sosyal alanı bence ösym 'ye göre çok abartılı zor geliyor aynı şekilde geometride yoksa bana mı zor geliyor ben zaman denemelerinden çıkmayı düşünüyorum bu şekilde devam ederse her pazartesi sadece baş ağrısı ve moral bozukluğu yapıyor sadece bi faydası yok gibi

aynen bende çıkmayı düşünüyorum okulda denemelerde ve dersanemdeki denemelerdeki notumla zamandaki notum arasında dağlar kadar fark var.boş yere morel bozmak ve 3 saatimi boşa harcamamak için girmemeyi dülşünüyorum.gerçekten çok çok saçma sorular var öö diye kusup kalıcam orda.ayrıntı çok soruluyor halbuki ösym ayrıntının a'sını bilmez.şu anda matematik dışındaki sorular bayağı baştan savma bence.katılıyormusunuz

• Zaman bile bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal geçen yıl kolay çıktı diye sosyali kolay yapmazlar. 2010 veya 2011'de hatırlarsanız sadece 5 kişi full çekebilmişti bu yüzden sosyali zor sormaları gayet normal diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Rmznts

Sosyal geçen yıl kolay çıktı diye sosyali kolay yapmazlar. 2010 veya 2011'de hatırlarsanız sadece 5 kişi full çekebilmişti bu yüzden sosyali zor sormaları gayet normal diye düşünüyorum.

bence bu kadar zor sormaları anlamsız.
  • Allah Allah, Geçen Sene de Zaman Çözüyordum Ama Benim Nedense Sosyal Netleri Bu Sene Geçen Seneye Nazaran Bayağı Bir Yükseldi . Zaman-2 de Tarihi Full Çekmiştim , Bi Zaman-3 te Feci Batırdım... Ama Diğerlerinde Normal Çıkarıyorum . Bence Sorular Çok Uygun Gibi. Final'in Tarih Soruları Daha Çok Zorluyor Zaman'a Göre Beni

Orijinalden alıntı: berbatov224

quote:

saçma saçma sorular çok var ezber olan.baya bozmuşlar sanki.umarım sonlara doğru düzelir.

daha bugun dershanedeki rehber hocamla bu konuyu konuştum.O da şuan ilk denemeler olduğu için amaç öğreticilik ve eksikleri göstermek dedi.son bikaç ay kala ösym tarzına geçiceleğini söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Allah Allah, Geçen Sene de Zaman Çözüyordum Ama Benim Nedense Sosyal Netleri Bu Sene Geçen Seneye Nazaran Bayağı Bir Yükseldi . Zaman-2 de Tarihi Full Çekmiştim , Bi Zaman-3 te Feci Batırdım... Ama Diğerlerinde Normal Çıkarıyorum . Bence Sorular Çok Uygun Gibi. Final'in Tarih Soruları Daha Çok Zorluyor Zaman'a Göre Beni

Tarihte sorun yok ama coğrafya ve felsefe zor bence

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Allah Allah, Geçen Sene de Zaman Çözüyordum Ama Benim Nedense Sosyal Netleri Bu Sene Geçen Seneye Nazaran Bayağı Bir Yükseldi . Zaman-2 de Tarihi Full Çekmiştim , Bi Zaman-3 te Feci Batırdım... Ama Diğerlerinde Normal Çıkarıyorum . Bence Sorular Çok Uygun Gibi. Final'in Tarih Soruları Daha Çok Zorluyor Zaman'a Göre Beni

Tarihte sorun yok ama coğrafya ve felsefe zor bence

Ona Katılıyorum Bazen : '' Abi Bu Nasıl Böyle Ya ? '' Dediğim Sorular Çıkıyor Kontrol Ederken

• Zaman 4 te baya bi kötü yaptım.Biraz fazla bilgi sormuşlardı bence tarihten sosyalden de bi kaç şeyi gözde kaçırdığım için yapamadım ama genel olarak sosyali biraz fazla zorluyorlar.
  • herkes benimle aynı düşüncede bu güzel :D
  • denemelerde orantsızlık var biraz. felsefe hep zor. denemenin birinde tarihi diğerinde coğrafyayı dönüşümlü olarak kastırıyorlar. Türkçe mat iyi bence. yalnız matta biraz daha orjinal tip soru olmalı. geo ise bence normal.

fizik kimya nedense kolay oluyo. fende darbeyi biodan çok detay sorarak koyuyolar.

ama bence bu şekilde güzel eksikleri çok iyi gösteriyor. :)
  • Zaman denemesi (en son olan) arkadaşın kitapçığa baktım sosyali yapmamış onu yaptım. Imkanı yok o kadar zor çıkmaz ygsde. kasıntı az kalır. Kitapla girsen yapamayacağın sorular var. Sosyal çok zordu. Mat ve fen çok kolaydı. Türkçeye bakamadım. Ilginç bir sınav..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 28 Kasım 2012; 20:43:42 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.