Selamlar arkadaşlar, Geçen senelerde zaman'a giripte bu sene mezuna kalan arkadaşların; geçen seneki ortalama zaman sıralamalarını ve gerçek sınavdaki sıralamalarını merak ediyorum. Kısaca Zaman'da 7-8 k olan biri YGS' de ortalama kaç k olur?
Yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
takip
hadi mezunlar
Şimdi geçen yılla bu yıl farklı gibi sanki daha çok yapıyorlar zamanda Mezunum geçen yıl 14-15 k larda dolasırdım sınav 36 k geldi Ygs-2 Suan zaman 7-8 k civarı 400 falan alıyorum
Geçen yıl bu zamanlarda 350-360 aldıgımı hatırlıyorum
bence pek bi önemi yoktur zamanda 10k ya girmenin.
hiçbir önemi yok diyeyim sana neden dersen gariptir bazı insanlar gerçek sınav anında kapasitelerini zorluyor gayette güzel sonuçlar alıyor sorsan en iyi sınavı kesin budur fakat bazısıda sınav anı çok kötü geçirir ki zamana felan güvenme boş iş zaman dediğin zor kalıpların bir araya getirilip sorulması ki oda ne kadar çalışırsan o kadar iyisin fakat gerçekte bunu felan ölçtüğü yokki adamın ygs de o yüzden fazla ygs takma direk lys ye başla en azından bu ay sonunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme