Bildirim
Zaman Çok Hızlı Geçiyor, Bir Ölüm Korkusu Sardı Beni... (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İslamı yaşamıyorsan sert bir azap seni bekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Vermek istemeseydi, istemek vermezdi."
(Sözün gerçek sahibini bulamadım. Said Nursi'nin eserinde geçiyor.)
Bizi yaratan hiç bir şeyi, hiç bir duyguyu boşuna yaratmamıştır. Küçücük bir mide için binlerce yiyecek yaratan Rabbimiz, bize sonsuz yaşama arzusunu boşuna vermemiştir. Küçük bir mide için binlerce yiyeceğin yaratılmış olması, bizdeki sonsuzluk arzusunun bir karşılığı olduğunun en büyük delilidir. Bu duygu verilmişse elbette cennet ve cehennem vardır.
Selam ve Saygılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: burçak
Bizi yaratan hiç bir şeyi, hiç bir duyguyu boşuna yaratmamıştır. Küçücük bir mide için binlerce yiyecek yaratan Rabbimiz, bize sonsuz yaşama arzusunu boşuna vermemiştir. Küçük bir mide için binlerce yiyeceğin yaratılmış olması, bizdeki sonsuzluk arzusunun bir karşılığı olduğunun en büyük delilidir. Bu duygu verilmişse elbette cennet ve cehennem vardır.
Selam ve Saygılar...
İngiliz ajanı said nursiyi örnek vermek garip...
Ölümü her canlı tadacak yapacak birşey yok. Yaşlandıkca zaman hızlanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
quote:
Orijinalden alıntı: burçak
Selam ve Saygılar...
İngiliz ajanı said nursiyi örnek vermek garip...
Ölümü her canlı tadacak yapacak birşey yok. Yaşlandıkca zaman hızlanıyor
Ebu Hanife (Bakalım İmamı Azam Ebu Hanife'yi neyle yaftalayacaksın.) " Cahillerle yaptığım tüm tartışmaları kaybettim." demiş. Burada ona buna hakaret ederek değilde, fikirlerimizle konuşacaksak konuşalım.
Said Nursi konusunda söylediklerin tamamen iftira; Said Nursi'nin hayatından bir kaç kesit,
1-Said Nursi 1. dünya savaşı sırasında talebeleriyle şarkta Ruslara ve Ermenilere karşı savaşmıştır. Bu savaşta çok sayıda talebesini şehit vermiş ve kendisi de Ruslara esir düşmüştür. (Gönüllü alay kumandanı olarak 2 yıl savaşmıştır.)
2- İngilizlerin istanbulu işgali sırasında Hutuvvat-ı Sitte adında eser yayınlayarak. İngilizler için çok ağır ifadeler kullanmıştır. Yaklaşık 6 bin sayfalık eserinin hiç bir yerinde mandacı fikirleri savunduğuna dair en küçük bir emara yoktur. Ayrıca sömürgeci batı medeniyetine karşı olduğu rahatlıkla eserlerinden anlaşılır.
Tek partinin faşizm uygulamalarından dolayı yaklaşık 30 yıllık mahkemelerde ve hapishanelerde sıkıntılı bir hayat geçirmiştir. Hatta "Kafir Rus'un bana yapmadığını benim dostlarım bana yapmıştır." demiştir. Asıl mandacılar bu ülkeyi işgal eden ingilizlerin ve fransızların yapmadığını bu ülke insanına yapan kimselerdir. Kazım Karabekir gibi büyük komutanlar bile istiklal mahkemelerinden zor kurtulmuştur.....vs...vs
Yani bence bu konulara hiç girmeden başlıktaki konu tartışılmalı....
-
Çünkü sana bunları düşündürmeyecek insanlarala karşılaşmamışsın . Bu bir din adamı arkadaşın yada sevgili olabilir ama olmamış anladığım kadarıyla Ve herkesi düşüneceğin kadar kendini düşün ^^
-
Ben şahsen 2.hayatın olmasını hiç istemiyorum , ölelim bitsin gitsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X