Şimdi Ara

Zaman 12 A kitapcığı Matematik soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soruları yapanlar 2 dk sını ayırıp üstünkörü olsada anlatabilirmi acaba
    1) mutlak değerli soru A kitapcığı 11.soru ben 1/9 yaptım -1/3 diyor
    2)a kitapcığı 32.soru olasılık sorusu ben 19/96 yaptım. daha sonra eve gelip yapmayı denedim bu kezde 1/9 buldum oda şıklarda yok :'( doğru yanıt 1/5 miş
    3) zebra ve antilop sorusu a kitaoçığı 22. soru ilgilenen arkadaşların hepsine şimdiden teşekkürler

• mutlak değerli soruda sadece -1 ve 1/3 sağlıyordu
    olasılık sorusu 19/96 yaptım bende ama 19/95 yani 1/5 olacaktı 96 tane değil 95 tane den seçiyorsun
    zebra antilop sorusunda ben değer vererek yaptım birine günde 6 birine 4 defa veriliyordu 6 tane verilen 1.5 kilo yani 9k dedim 4 tane verilene 8k dedim ordan rakam koyarak 130 a ulaştım :D

not:11 im ama güven matım iyidir :D
  • teşekkür ederim dostum saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

teşekkür ederim dostum saol

sanırım sizde cevaplar var, 2 işlem 1/3 lü soruya ne diyor acaba? tüm sınav onla uğraştım
  • cevap 2
  • birde A B C D E F G durakları olan bir soru var A kitapcığı 23 onuda cevaplayan bir arkadaş olursa sevinirim ben sonucu 64 buldum ama 72 miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

birde A B C D E F G durakları olan bir soru var A kitapcığı 23 onuda cevaplayan bir arkadaş olursa sevinirim ben sonucu 64 buldum ama 72 miş

abi orda denklem kurup sondan başa kadar gidicektin. yada tüm şıkları tek tek deneyerek de bulurdun 72 yi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 20 Ocak 2014; 15:38:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mutlak değer sorusunda eğer x<0 ise mutlak değerden eksi(-) ile çarpılarak çıkacak oradan bir değer geliyor. Birde x>0 başlığı altında çözüm yapılması lazımdı oradan da bir değer gelecek, ikisini çarpınca -1/3 geliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.