Zalman ZM-MFC3 fan kontrolcü aldım. Ürünün 4 adet ısı sensörü var. Bu sensörleri CPU, HD, Kuzey köprüsü ve ekran kartına bağlayıp bu bileşenlerin ısısını ölçmeyi düşünüyorum.
Sormak istediğim şu: Bu ısı sensörlerini bileşenlerin neresine bağlamalıyım ki ısıyı doğru ölçsün?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, hayırlı forumlar.
arkadasım cok buyuk hata ettin.gostergeleri gozukmeyen ısı sensorleri dogru bilgi vermeyen dunya para olan bi ise yaramaz fan kontrolcusudur.yakında kendinde hak verirsin.
Teşekkür ederim fakat sorduğum soruya yanıt alamadım.
birini ekran kartının sogutuculu bolmesine tutur dikatlide , devrelere değmesin , diğerinide cpu soğutucunun yaprakları arasına koy hatta cpuya yakın olanlar arasına sıkıştır , bir diğerinide kasanın bileşenlerin olduğu boş bir yere tuttur sistem boşdayken sıcaklığı ölçebilsin diye
quote:
Orijinalden alıntı: finansmen1
Teşekkür ederim fakat sorduğum soruya yanıt alamadım.
aynı soruya bende yanıt arıyorum şuanda :)
işlemci için sıvı soğutma yapıyorsak nolucak :) neresine koyucaz sensörü
quote:
Orijinalden alıntı: gacvokem
birini ekran kartının sogutuculu bolmesine tutur dikatlide , devrelere değmesin , diğerinide cpu soğutucunun yaprakları arasına koy hatta cpuya yakın olanlar arasına sıkıştır , bir diğerinide kasanın bileşenlerin olduğu boş bir yere tuttur sistem boşdayken sıcaklığı ölçebilsin diye
konu hort olucak da sıvı sogutma h100 kullanıyorum neresine koymam lazım :D sensörleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme