Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zalman Z3 Plus/Zalman 600LE PSU/CM Hyper 212 Evo Satın Al 21 Eylül 2016 14:51 1 1 Zalman Z3 Plus/Zalman 600LE PSU/CM Hyper 212 Evo Kasa,güç kaynağı ve CPU soğutucuyu değiştirdiğim için elimden fazladan bulunan bu ürünleri satıyorum.Fiyatlarını gayet uygun tutuyorum bu yüzden pazarlık yapmazsanız sevinirim.Ürünlerin garantileri yoktur. Zalman Z3 Plus ve Zalman 600LE PSU ikisi birlikte satılıktır.2016 şubat ayından beri kullanmaktayım haftada en fazla 4-5 saat kullanılan parçalardır (Haftaiçi iş yerinde kaldığım için) Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz durmaktadır. Fiyat:200 TL Cooler Master Hyper 212 Evo Anakart ve işlemci değişikliğinden dolayı sıvı soğutmaya geçtim sadece bir kez sökülüp takılmıştır yukarıda bahsettiğim nedenden dolayı haftada 4-5 saat kullanımı geçmemiştir.Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz durmaktadır. Fiyat:70 TL İstanbul içi elden satış tercihimdir.Şehir dışına kasamasrafı fazla tutacağından dolayı tercih etmiyorum ancak kargo masrafı karşılanırsa kutusu ve köpükleri durduğu için gönderim yapabilirim. CPU soğutucu da kargo masrafı karşılanması durumunda şehir dışına gönderim yapabilirim. Bayram tatili için memlekette olduğumdan dolayı elimde detaylı resimler mevcut değildir hafta sonu istendiği takdirde detaylı resimler yollayabilirim.İyi forumlar... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EK Vardar Evo D-Rgb White Fan 12 Adet