Şimdi Ara

Zalman z11 Plus vs Corsair 400r hakkında bilgi istiyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ogz008

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Ben şahsen Corsair 400R öneririm. İçinde gelen CX750W her türlü dandik Aerocool PSU'lardan iyidir. Malzemeleri de her türlü daha iyidir.

Elimde psu var hocam ama bunu elimden çıkarıp psu lu alabilirim tabi öle oluraa kasa işi yaza kalacak

Psusuz bakıyorum şimdilik

Elinizdeki PSU nedir? Markasını ve kaç W olduğunu belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim. Bütçeniz darsa 300R 600W'de işinizi görecektir Vatanın %25 indiriminden uygun fiyata alabilirsiniz tabii elinizdeki PSU eğer idare ederse almaya gerek kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

Ben şahsen Corsair 400R öneririm. İçinde gelen CX750W her türlü dandik Aerocool PSU'lardan iyidir. Malzemeleri de her türlü daha iyidir.

Elimde psu var hocam ama bunu elimden çıkarıp psu lu alabilirim tabi öle oluraa kasa işi yaza kalacak

Psusuz bakıyorum şimdilik

Elinizdeki PSU nedir? Markasını ve kaç W olduğunu belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim. Bütçeniz darsa 300R 600W'de işinizi görecektir Vatanın %25 indiriminden uygun fiyata alabilirsiniz tabii elinizdeki PSU eğer idare ederse almaya gerek kalmaz.

Sistem imzamda mevcut hocam. Göremiyorsanız yazayım psu'yu High Power Element 500w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zalman, sılverstone falan bakının aerocool malzeme cok dandık berbat tıpı gecın.

• Şöyle bütçeme uygun bir şeyler bakacam artık hocam. Tasarımı ve rengi çok hoşuma gitmişti ama o kadar para verip dandik bişey almayalım.
    Malum öğrenciyiz. Biriktirip bişeyler yapacaz.
  • Arkadaşlar Zalman z11 plus veya Corsair 400r almaya karar verdim (şimdide ikisi arasındayım )

Bunlar hakkında görüşleri olan var mı ?

Başlığı ve ilk mesajımı editleyim bakalım.
  • Bende ikisi arasında kaldım ama corsairi almaya karar verdim allahın izniyle teşekkür alırsam peder alcak sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huzur53

Bende ikisi arasında kaldım ama corsairi almaya karar verdim allahın izniyle teşekkür alırsam peder alcak sistemi.

İncelemelere baktım birkaç kullanıcı yorumuda alayım hocam ona göre karar vercem. Paramı biriktirip alacağım bende. Önce kesin kararımı vereyim sonra biriktireyim.
  • Corsair Vengeance C70 düşünmez misin? Siyah/Beyaz/Askeri Yeşil renkleri var.

Öğrenci olmasan Corsair Graphite 600T white veya gümüş gri önerirdim. Gerçi pahalı bulunuyor o kasa insanlar tarafından. Gümüş renk hala yok Türkiye'de. En son dijitaltrend getirmeyi düşünüyoruz diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xooa

Corsair Vengeance C70 düşünmez misin? Siyah/Beyaz/Askeri Yeşil renkleri var.

Öğrenci olmasan Corsair Graphite 600T white veya gümüş gri önerirdim. Gerçi pahalı bulunuyor o kasa insanlar tarafından. Gümüş renk hala yok Türkiye'de. En son dijitaltrend getirmeyi düşünüyoruz diyordu.

Yok hocam bütçemi aşıyor psu'suz en fazla 200-220 lira verebilirim. Hani öğrenci işi F/P olarak kaliteli ve ucuz bişey arıyorum.

Birde aldım mı uzun süre kasa değiştirmeyeyim. Şuanki kasamın içinden 3 sistem geçti. (7 yıllık kasa)

• Tabi aldığın kasa en az 10 yıl gider çok çok büyük bir teknolojik değişiklik olmazsa. Ekran kartları 60 cm olmazsa :D

Öğrencilik de biter merak etme. Gönlüne göre, fiyatına bakmadan, istediğin gibi kasa alacağın zamanlar da gelecek.
  • Corsair 400r aldım arkadaşlar.
    Hazır %30 bulmuşken aldım 195 lira

• quote:

Corsair 400r aldım arkadaşlar.

Aynen bende bugün aldım Corsair 400r güzel kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

quote:

Corsair 400r aldım arkadaşlar.

Aynen bende bugün aldım Corsair 400r güzel kasa

Kurulumu yaptım iyiki bunu seçmişim. Sessiz sedasız önceki kasam pancar motoru gibiymiş valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xooa

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown
    Corsair fanlarına selam olsun

Teknobiyotiğin efsane facebook kampanyasına gönderme dimi Chris Brown?

Olayı bilmeyenler için buyrun linkler aşağıda...

http://eksisozluk.com/entry/31629961
    http://tinypic.com/view.php?pic=24ys081&s=6
    http://tinypic.com/view.php?pic=2u9obh5&s=6

Arkadaşlar yok mu bi kullanıcı bu kasa hakkında yorum yapabilecek ?

zalman z11 plus kasaya sahıbım sunu soylemelıyım zalmanı urunlerı dayanıklı ve guzel suan kasamda 4 hard dısk var on taraftakı fan bu hardısklerı sogutuyor kasanın ıcı haf 912 gore dar kalıyor ama orta sevıye oyuncu kasaı ıcın cok guzel bır kasa corsaır hakında bır bılgım yok
    kasayı montoj ederken bır ıkı zorluk cektım on kapagı dvd rom takma ıcın cıkarmak gerektı bıraz sert cıkıyor ve kırılacak zanetım nerdeyse bıde butun zalman z11 plus boylemı bılmıyorum benım aldıgım kasadakı hdd ledı yanmıyor bırde keske usb ondekı usb 3.0 portları ankarta baglanan bı aparatla saglasaydı ama burda zalman anakartı usb 3.0 olmayan kulanıcıları dusunmus olmalı arka tarfatakı usb 3.0 baglıyorsun yada 2.0 onun dısın her ıkı kapakta 2 kucuk fan var bunları sogutmaya etkısı buyukkasa kapaklardakı dahıl olmak uzere 3 kasafanı ıle gelıyor kasafanları oldukca kalıtelı eksra ıstenırse 2 fan takılabılır ustekı tırtıklı kısım cıkarılarak su sogutma bıle yapılabılır kablosaklama dusncesı guzel ama benı psudan mıdır nedır dıger aynı kasayasahıp olan kulanıcılar gıbı toplayamadım kabloları cok guzel urun fıyatına gore bu fıyata bence en ıyısı bıde su ıncelmeye bak

http://www.pclabs.com.tr/2012/08/30/zalman-z11-plus-kasa-incelemesi/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.