inşallah bulursun ben bayagı aradım ama sonuc sıfırdı cıkmadı satan rasgele
zalman ile sennheiser arasında dağlar kadar fark var ve zalman yarıştığı kategoride en vasat kulaklık markalarından biri. Sennheiser ında türkiyede bulunabilen kulaklıkları çokta iyi değil.. yazıcıoğlu nun en alt katında sennheiser ın türkiyede başka yerde satılmayan kulaklıklarını satan birkaç küçük dukkan var. iyi bir kulaklık arıyorsanız yurt dışından getirtmeyi deneyin.. hem ucuz hemde mukemmel kalitedeki Phillips SBC - HP800 de hem çok ucuz (30 ytl) hemde profesyonel stüdyolarda bile kullanılan bir kulaklık
Zalman'ı 5+1 olayı için istemiştim aslında ama Shennheiser klasman açısından zaten farklı. Alan ve kullanan kesim kesinlikle memnun ama px100 ve 200 serisi online sitelerde bile satılıyor. Bunun elbet bir yeri olmalı. Şayet reklam yasaksa pm den yazıcıoğlu'ndaki firmanın adını verirseniz sevinirim.
Girince hemen solda küçük bir dükkan , genellikle profesyonel müzik aletleri satıyor. Sennheiser'ın hemen hemen tüm kulaklıklarını getirtebiliyor hemde birkaç saatte. Bence biraz araştırmak lazım çünkü başka bir ithalatcısı falan olmalı adam biraz kazıklı satıyor fakat garantili olması büyük avantaj. Paran varsa HD 650 bile getirtebilirsin