Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.162
Cevap
13
Favori
51.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

eklemeler yapıldı iyi günlerde kullanın

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eklemeleri ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. Yanlış bölüme yazıldıysanız veya isim olarak hata varsa lütfen uyarınız. Oyuncu kasası tarzında modifiye yapanlar resimlerini burada paylaşablirler. Çok beğenilenleri ilk sayfaya alırız Ürününüzü güle güle kullanın.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • Zalman Z3 Plus kasam var üst sol taraftaki fan çalışmıyor.Niye acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApnapnSs -- 25 Ağustos 2014; 20:55:34 >
    R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Temizlemiyorsa, tozdan bozulmuş olabilir. Açıp kontrol etmek lazım. Temizleyip, yağlayıp denemek lazım.

Hocam PCyi bugün aldım daha.Fabrika hatası galiba.Vatana geri goturecegim.

R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Doğru bağladığınıza emin misiniz? Fan kontrolcü var mıydı z3 de. Eğer varsa dikkat edin bağlarken , ya da direk bağlantıda da çalışmıyorsa dediğiniz gibi yapın.

Montajı Vatan'dakiler yaptı.Fan kontrolcüsü var.Denedim. Hiçbir fark yok.

• Z11 Plus alcaktım, kasayı incelediğimde bana biraz malzeme kalitesi olarak düşük geldi ve kararımı Cooler Master Silencio 650 Pure olarak değiştirdim. :)
    Intel i7 4790K | MSI GTX 1060 6GB Gaming X+ | Corsair Vengeance 4 4 KIT 8 gb 1600 RAM | MSI Gaming 5 Z97 Mobo | Samsung 840 Evo 120 GB SSD | Curicial mx500 250gb SSD | Corsair H115i Sıvı Soğutma | Aerocool Project 7 P7-C1 Kasa | Corsair RM750x PSU | Samsung S24D590P 24" Monitör | SteelSeries Arctis 5 HeadSet | Steel Series Rival 700 Mouse| Cooler Master Keys MK750 Red Switch Klavye | Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Extended Mouse Pad | Asus S46CM-WX103H Ultrabook

• Aynen kasayı geri götürün , benimde ilk aldığımda power tuşunda fabrikasyon hatası vardı anında değiştirdiler.
    İşlemci :İntel i5 4690K 3.5ghz Ekran Kartı : ASUS GTX 770 Direct CU II 2gb 256bit OC Ram : Kingston DDR3 1333Mhz CL9 8 GB (4x2) Anakart :MSI Z97 Gaming 3 3200 mhz (O.C. ) Monitör : Asus VN247H 23.6" 1ms Led HDD : Seagate 500 GB 7200 Rpm PSU : OCZ 550w 80plus Güç Kaynağı (12V=38A) Kasa : Zalman Z12 Plus mid ATX SSD :Kingston 120gb 450mb/s yazma 450mb/s okuma
  • quote:

Aynen kasayı geri götürün , benimde ilk aldığımda power tuşunda fabrikasyon hatası vardı anında değiştirdiler.

Degisim yapılacak yani.İci de montajlıydı.Neyse soylerim bu sefer kabloları duzgun yapsınlar.

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

quote:

Aynen kasayı geri götürün , benimde ilk aldığımda power tuşunda fabrikasyon hatası vardı anında değiştirdiler.

Degisim yapılacak yani.İci de montajlıydı.Neyse soylerim bu sefer kabloları duzgun yapsınlar.

Aslında Vatandan aldığınız her ürünü açtırıp bakın diye bazen hatırlatmalar yapıyorum. Sizin birde orada montaj yapılmış, her tarafına baksaydınız da dönmediğini orada görseydiniz keşke. Vatan sever öyle kutudan çıkmayıpta "olur mu yahu , hepsinin kutusunun içinde var o parça" demeyi. Bozuk dersin ,kullanıcı hatası der. Sanki içine girdi baktı sanırsın o anda.. Neyse siz verin değiştirirler, yasal haklarınızı da unutmayın değiştiremeyiz derlerse.

• Zalman Z11 kullanıyorum oldukça güzel bi kasa odanın içinden daha soğuk hava üflüyo

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar_Canavarı_

quote:

Aslında Vatandan aldığınız her ürünü açtırıp bakın diye bazen hatırlatmalar yapıyorum. Sizin birde orada montaj yapılmış, her tarafına baksaydınız da dönmediğini orada görseydiniz keşke. Vatan sever öyle kutudan çıkmayıpta "olur mu yahu , hepsinin kutusunun içinde var o parça" demeyi. Bozuk dersin ,kullanıcı hatası der. Sanki içine girdi baktı sanırsın o anda.. Neyse siz verin değiştirirler, yasal haklarınızı da unutmayın değiştiremeyiz derlerse.

Hocam adamlar " Ev adresinizi verin.Biz yarın getirelim." dedi.Ben de kabul ettim. Boşuna git gel yapmayayım diye.

Bugün götürdük Vatan'a.Başlarında beklemeyi düşündüm ama çalışanlar yemek arasındaymış.Bir saate gelirler dedi oradaki kadın. Neyse dedim.

Kasayı bıraktım. Adamlar yapınca arayacakmış.Mağazada kontrol edeceğim.Olmazsa değişim yapacağım.Daha 3 gün oldu.

AYRICA KUTUNUN ÜSTÜNDE " KASA APARATLARI EKSİK " YAZIYOR. HDD TAKMA PARÇALARINI FELAN BULAMADIM :@ TEKRAR GİDİNCE SORACAĞIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApnapnSs -- 26 Ağustos 2014; 12:46:21 >

• slm arkadaşlar..Z3 kasa var sistem yeni kurdum.4 fan ile geliyor.2 sorum olacak.

1-1 fan daha takılabiliyor sanırım ondeki ledli fanın altına.Kasanın on kısmı nasıl acılır.Zarar vermemek adına deneyemiyorum.Var mı bi yolu yordamı?takan var mı 5.fanı z3 e
    2-kasa da 3 pinli 3 fan,1 tane de molexle baglanmıs fan var.Bunları ben fan kontrolcusu alsam kontrol edebilir miyim.Pwm ozellıkli mi olması gerek.yada fan coklayıcı kablo alsam 4 pin cıkıslı aynı işlevi görür mü?
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • z3 ön usb 2.0 larda problem yaşayan var mı

Orijinalden alıntı: boras06

slm arkadaşlar..Z3 kasa var sistem yeni kurdum.4 fan ile geliyor.2 sorum olacak.

1-1 fan daha takılabiliyor sanırım ondeki ledli fanın altına.Kasanın on kısmı nasıl acılır.Zarar vermemek adına deneyemiyorum.Var mı bi yolu yordamı?takan var mı 5.fanı z3 e
    2-kasa da 3 pinli 3 fan,1 tane de molexle baglanmıs fan var.Bunları ben fan kontrolcusu alsam kontrol edebilir miyim.Pwm ozellıkli mi olması gerek.yada fan coklayıcı kablo alsam 4 pin cıkıslı aynı işlevi görür mü?

Fan boşluğu olan yerede ben fan takmanızı öneririm. Kasanın ön kısmını açmak için ( eğer z12 plus ile aynı mantık ise) 2 taraftaki yan kapağı çıkarın ön-iç kısımda 4 adet plastik tutucu var. Önce alttan başlamak kaydıyla penseyle sıkıp alttan kapağı çekin. Üst zaten kendiliğinden çıkacaktır.

2. olarakta Z3 lerde zaten 2 fanı kontrol edebiliyorsunuz. 3 pinlileride anakartınıza bağlayıp biostan veya asus anakartınız varsa asus all suitten ayarlayabilirsiniz. Speed fan diye bir programda var ama ben hiç kullanmadım. TAbi dilerseniz ayrı bir fan kontrolcü alıp (molex olana ayrıca bir aparat almak koşulu ile) fanlarınızı o şekilde de ayarlayabilirsiniz. Ama zaten zalman kasalardan çıkan fanlar 1000-1200 rpm de olduğu için pek ayara gerek yok.

• Beyler oda sıcaklığı 29 derece.Z3 Plus kasa boştayken ( Origin'den oyun indirme ve internette gezinirken ) genellikle 30-35 derece arasıydı. Normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApnapnSs -- 28 Ağustos 2014; 10:50:23 >
  • vatana gittik. z11 aşık olduğum kasa desem yeridir. stoklarda kalmamış bir tek üstü başı yara bere içindeki tanıtım ürünü olan z11 plus vardı. ben okadar çiziğe aldanmadan gidip kasayı aldım. evet aşık oldum desem yeridir. birde plekside kırık var. ama olsun. gerçekten çok sevdim. sevgilim artık o benim
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • ahdonanımah @

Kasa ile anakart bağlantılarının tam olduğunu kontrol edin derim. Bende ilk aldığımda anakarta giren soketi tam oturtmadığımdan usb ler çalışmıyordu.

Bilgisayar_Canavarı_ @

Bende de oda sıcaklığı 28- 35 derecelerde seyrediyor. Ama siz neyin sıcaklığını söylüyorsunuz onu anlamadım işlemcinin mi? Eğer işlemci ise gayet normal. Oda sıcaklığının altına düşmesi zaten çok zor. Ben H75 sıvı soğutma ile bütün fanları fullediğimde 29 derece oda sıcaklığında en düşük 22 -25 arasını gördüm.

Seras Victoria @

Hayırlı olsun diyelim o halde. Ama yinede kırık dökük bir ürünü almanız iyi olmamış. Fırsat varsa gıcırıyla değiştirin derim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.