Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende şu an keşke Z11 alsaydım diyorum sırf yan havalandırmaları için. Z12 de iyi yan kapaktaki plexi cam olayı biraz cezbetti. Ama sürekli oyunla alakadarsanız Z11 en iyi seçim olur sanırım..
  • Corsaior 400R alacağım büyük ihtimal yarın fakat verdiğim para çok koyuyor , cidden fiyatı fazla bir kasa onun yerine z11 mi alsam diye düşünüp duruyorum günlerdir. Siz ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Corsaior 400R alacağım büyük ihtimal yarın fakat verdiğim para çok koyuyor , cidden fiyatı fazla bir kasa onun yerine z11 mi alsam diye düşünüp duruyorum günlerdir. Siz ne önerirsiniz

Ön usb 3.0 girişleri anakartın arka kısmına takılıyor z11'de. Kasa çok güzel ama bu yönü hoşuma gitmedi benim. Sorun etmez isen al derim. Yoksa z12'ye bakmalısın.
  • -BlitzCrank- kullanıcısına yanıt
    selamlar benim mayıs ayında aldığım zalman z11 plus da ön usbler anakarta direk bağlanıyordu arkadan bağlananlar eski sürüm olanlar sanırım beni de şaşırtmıştı. Z11 plus güzel bir kasa estetik olarak üst panel cep tel vs için uygun, pek çok fanla geliyor ama fanlar kalitesiz, ama kasa genel olarak fiyatına göre iyi denebilir.
  • Arkadaşlar, güç kaynaksız, alttaki iki modelden birini satın almak istiyorum bugün. Hangisini önerirsiniz? Benim aklımdan geçen z5, bana yeter gibi geliyor. Fakat kasa konusunda deneyimlerinizi okumak isterim. Çok tşk. bu arada ürünü aynı siteden almak istiyorum. Sizce içindeki fanlar ve aparatlar diğer sitelerde yazıldığı gibi midir? Vatan sitesi nedense ürünlerin açıklamalarını eksik bırakıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman/bilgisayar-kasasi/?srt=UP&opf=p1289051

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 27 Haziran 2014; 20:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Arkadaşlar, güç kaynaksız, alttaki iki modelden birini satın almak istiyorum bugün. Hangisini önerirsiniz? Benim aklımdan geçen z5, bana yeter gibi geliyor. Fakat kasa konusunda deneyimlerinizi okumak isterim. Çok tşk. bu arada ürünü aynı siteden almak istiyorum. Sizce içindeki fanlar ve aparatlar diğer sitelerde yazıldığı gibi midir? Vatan sitesi nedense ürünlerin açıklamalarını eksik bırakıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman/bilgisayar-kasasi/?srt=UP&opf=p1289051

Ben zalmanın Z5 modelini önermiyorum. Neden derseniz , ön paneldeki plastik ızgaralar biraz hassas , eğer benim gibi bacak bacak üstüne atıp bilgisayar kullanıyor ve ayağınızı kasa önüne çok çarpıyorsanız çabucak kırılacaktır. Vatanda reyonda da gördüm, teşhir ürünü hemen dağılmış ön panel. O yüzden Z9 + Z3 gibi modellere bakabilirsiniz. Yinede tercih sizin..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

ben direk çektim geldi.

Az önce fanı takmakla uğraşıyordum çektim geldi zalman fan almıştım gerizekalılar civata yerine plastik bişey koymuşlar oraya nasıl tutacaksa koca fanı o şeyler artık fanı tutturamadım cıvatada bulamayınca takamadım kaldı öyle sinirim tepeme çıktı

Yanlışın var, kasa ile birlikte 4 ekstra vida gelmişti. Onları kullanacaksın.

Hmm kasanın kutusuna bakmak aklıma hiç gelmedi bir bakayım sağolun: ))

Cevap geç oldu biraz ama kasanın civata kutusunun içinden çıkan civatalar aşırı küçük büyük civata yok kutuda nalburdan uygun civat bulmam gerekecek haftasonu gideceğim nalbura

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    PC yukarıda duracak. Ayak vs. çarpma sorunu olmayacak. Ön panelin çabuk kırılması dışında (Bende öyle bir sorun olmayacak inş., büyük konuşmayayım yine de. ) başka bir eksi tarafı var mıdır, satın alınır mı dersiniz? Z9 veya Z3 demişsiniz. Diğerlerinden ziyade bunlara mı yöneleyim dersiniz? Tşk.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Z5 Z9 ile Z3 ün arasında bir model. Z3 te bulunan ekran kartı tutucusu süper birşey. Bütçeniz Z5 e elveriyorsa ve kasaya ayak çarpma olayınız olmayacaksa alın kullanın derim Pc kasalarında fanlarda önemli Z5 in içini tam hatırlayamıyorum, önde üstte arkada var ama altta fan yeri var mı bilemiyorum. Tek eksisi benim için ön panel diğer yönleri zaten sıkıntı çıkarmaz
    ZALMAN H1 Siparişi verdim.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6140

Z5 ayrıntıları üstteki adreste var. Vatan 20 tl gibi bir kargo alıyor. Uygun fiyata ve kargoya nereden alabilirim bilginiz var mıdır? Bu forum içinde z3 için pek iyi bahsetmemiş bir iki arkadaş. Z5 plus olarak geçiyor üstteki adreste. Vatanda sadece z5 yazıyor. İkisi de aynı mıdır? O zaman uygun bir yerden Z5 e karar kıldım ne dersiniz?
  • Bu arada inventusdaki fiyat iyi gibi, kargoda dahil galiba? Oradan hiç alışveriş yapmadım, sıkıntı çkar mı dersiniz satın alsm?
    Hocam Vatan daki z5 plus değil z5.Z5 ile Z5 plus un farkı z5 te ön tarafta usb 3.0 yok,pencereli değil,2 fanla geliyor.Alacaksan inventus tan PLUS olan modelini alman daha iyi olur hocam bence.Ben vatanda montaj yaptırdığım için mecbur vatan dan aldım kasayı.Ama pek tavsiye etmem hocam fanları çok kalitesiz çok yavaş dönüyorlar.Onun haricinde görünüş olarak felan gayet güzel.Ön taraftaki plastikler doğru birazcık dandik ama benim masanın üstüne duruyor o yüzden sorun olmadı.İçi de şu şekilde hocam inşallah yardımcı olur ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDURANT35 -- 27 Haziran 2014; 21:23:08 >

• H1 mi alınca bir fotoğrafını bekliyorum nasıl bir tipi var , Ona göre ilk sayfaya ekleyim H1 i de..

İnventusu çok övüyorlar, ama ben genelde görerek almayı tercih ederim. Sizede tavsiyem vatan mağazasına gidip iyice bir incelemeniz. Sonra yine inventustan siparişini verirsiniz.
    Fırsat bulursam inceleme yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDURANT35 D kullanıcısına yanıt
    BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    @BORUBEY06
    Evet vatanda sadece usb 2 yazıyor dediğiniz gibi. Fanların yavaş dönmesi, içerideki soğutmanın yeterli olduğunu da göstermiyor mu? Sıcaklı artınca onlarda hızlı dönmeye başlar? Yoksa siz devirlerinin çok az olduğunu mu söylüyorsunuz? Öyle olsa da hepsinde, yani serilerde aynı fan kullanılmıyor mudur? En çok fan galiba z11 modelinde var fakat dış görüntü çok kalın duruyor. 5 fan için o rakama çıkmaya gerek yok sanırsam. Z5 de karar kıldım. İnşallah çarpma, düşme gibi sıkıntı olmazsa kırılacağını da sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 27 Haziran 2014; 21:34:59 >
    Hocam fanlar molex bağlantılı pwm değil sabit hızlarda dönüyorlar sıcaklık artınca artmıyor.Evet düşük devirde dönüyorlar üstünde Quiet fan diye yazıyor zaten gerçekten de aşırı sessiz ama soğutma konusunda o kadar iyi değiller bence.Öte yandan şekil olarak bence güzel hocam 1-2 fan takviyesiyle yeterli soğutmayı da sağlar herhalde.Hayırlı olsun.
  • Cevaplar için tşk., çok yararlı oluyor. Dediğiniz fanlar sadece z5 e özgü müdür? Yoksa serideki tüm kasalardakiler aynı mıdır?
    @BORUBEY06
  • İnceleme gerçekten faydalı olur. Kasalarda önemli olan soğutma , yani içeri ne kadar serin hava alıp dışarı ne kadar sıcak (ısınmış hava) atabildiğidir.

Fanları ayarlayabiliyorsunuz. Ama yaz aylarında fanları ve sesi sonluyorum ben. Zira 30 derecelerde gerçekten çok sıkıntı oluyor sıcaklıklar. Hem ekran kartı için hemde işlemci için. Ayrıca ekstra fan ekledim bende Z12 ye. Ön altta var ama ön üstte yok bende dvd room u söktüm ( zaten bir işe yaramıyor) ve yerine fan koydum 120mm. Ekran kartının altında sıcak hava birikebilir diye 80mm sessiz fanıda psunun üstüne attım, dönsün dursun

Yinede oda sıcaklığına bakarsak , dereceler fena değil gibi.. Kötünün iyisi
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 27 Haziran 2014; 21:55:50 >

Hocam kasa güzelmiş gerçekten iyi günler de kullanın.Kasanın altına fan takmak yararlı olur mu hocam yada üst taraflara takmak daha mı yararlı olur. Biraz garip oldu ama Bir de hocam şuan kasanın yan kapaklarını açık olarak kullanıyorum yeni fan alana kadar böyle kullanmayı düşünüyorum sıcaklıklar 4-5 derece azaldı özellikle ekran kartının bir zararı olur mu hocam cevaplarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.