Şimdi Ara

Zalman CNPS20X vs Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ryzen 5 5600 için Gamepower Skadi 240mm sıvı soğutmam vardı. (Yükte 55 dereceyi falan görüyor) bunu verip Zalman CNPS20X kullanmam önerildi. İnternetten baktığım kadarıyla da Zalman çoğu soğutmadan daha performanslı olduğu söyleniyor. Ne dersiniz, tower soğutma mevcut sıvı soğutmadan daha mı iyi olur? Gönlümden geçen şey ise Corsair H100 240mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 derece gayet iyi neden boşu boşuna değiştireceksin ki? Emin ol H100 alsan da çok büyük bir fark görmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 21 Mart 2023; 14:35:0 >
  • Şimdi beni yanlış anlamayın marka kötülemem ama hiç bir web sayfası bile olmayan bir markayı nasıl olupta bilgisayarınıza takıyorsunuz bu konuda herkese hayret ediyorum demiştim ama varmış fakat buna ilaveten hiç bir teknik spesifikasyonu yok malesef. hele birde sıvı soğutması daha da feci. ürünün içinde kullanılan sıvının özelliklerine bakacaktım ama tdp değerini bile bulamadığım bir ürünün sıvısı nedir diye de bulacağımı sanmıyorum. h100 en azindan bilinen bir marka.

zalman konusunda da cnps11x kullanan birisi olarak 2700x i gayet rahat tutuyor 65 derecede ki ben sessiz ayarladım. tam güç versem o derecelere bile çıkmaz. zalman bence daha mantıklı en azindan riski yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 23 Mart 2023; 13:9:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.