Şimdi Ara

Zafer Partisinin Oyları %12'ye Yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “Gözde medya anket sonuçlarından önce zafer partisi listede yoktu Gözde medyanın anketinden sonra Zafer partisi oyları 2 3 puan demeye başladılar :) Gözde medya ; Türkiye geneli % 12 @zaferpartisi”
    https://twitter.com/mediagozde/status/1552971017534029825?s=20&t=XgROEtnKUJ8PHcErE0EkLg

• mülteci gönderme olayı sağlam oy getirecek ona aklı kimden aldıysa aklı verenler nasıl oy toplanacagını biliyorlar toplumun %90'ı mülteci 1stemiyor.. chp gönderecegiz dese de göndermeyecegini de b1l1yorlar.. bu toplum cah1l degil yani cah1l fakat o kadar da salak değiller.. sadece ahlak konusunda problemleri var avantacılık bencillik gibi.. yan1 neyin ne oldugunu biliyorlar..

• koalisyon ortağı olacak

• Zafer Partisi yüzde 12 alsın gerisini siz doldurun.Güzel hayal gücü taktir ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit Özdağ'ı sevdim ama seçimde büyük hayal kırıklığına uğrayacak diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.

• KlavyeKlavye K kullanıcısına yanıt

mülteci gönderme olayı sağlam oy getirecek ona aklı kimden aldıysa aklı verenler nasıl oy toplanacagını biliyorlar toplumun %90'ı mülteci 1stemiyor.. chp gönderecegiz dese de göndermeyecegini de b1l1yorlar.. bu toplum cah1l degil yani cah1l fakat o kadar da salak değiller.. sadece ahlak konusunda problemleri var avantacılık bencillik gibi.. yan1 neyin ne oldugunu biliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 29 Temmuz 2022; 21:1:49 >
  • konuyu açana bak hahahahaha

Zafer destekleyenler görün sizle nasıl dalga geçtiklerini adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz resmen

Zafer bu ülkeye iyilik etmek istiyorsa seçimlerden çekilsin 0.1 bile önemli.

• chp yi 1stemiyorum nasyonal sosyalizme yakin parti 1stiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oy oranı %12 değildir. Ama şu an tahminim ZP %7 bandına ulaşmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksimum %2 alır. Belki zorlasa %3. Halkın çoğunluğu daha Zafer Partisi'ni bilmiyor, Ümit Özdağ kim onu bilmiyor. %12 ütopik bir oran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 29 Temmuz 2022; 23:14:57 >
  • Sokak röportajları izleyin MHP iyipe oy cikmiyor zafere cikiyor

ÇARE ZAFER

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafere verecek biri olarka 12 nin hayal ürünü oldugu belli

0.1 kadar düşükte almaz 2-4 arası bekliyorum

• Ülkenin herhangi bir değişime net ihtiyacı var lütfen olsun.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Sizin mantığınızdan yola çıkarsak Kılıçdaroğlu bu ülkeye iyilik etmek istiyorsa aday olma düşüncesini bırakıp yapıştığı koltuğu bırakmalı  

• Bakalım bu konuyu açan eleman ne zaman başka partiye dönecek. Ne zaman yeni bir parti kurulsa hemen çalışmaya başlıyor bu. Art arda konular açar parti propagandası yapar.

3-5 ayda yüzde 1'den yüzde 12 olmuşlar. Seçime kadar bunlar %50'yi geçer 

• Zafer partisinin artan bir popülerliği var tamam ama şu an %12 çok uçuk. Bu seviyeye çıkması için çok daha fazla tanınması lazım.

• Popülerliği konusunda popüler olmuştur teknoloji çağındayız o kadarda değil yani bilinmiyor demek haksızlık olur. Ama yüzde 2 den öteye götürecek politikaları maalesef yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •   

Yüzde 12 ne la.Az söylemişsin 50+1 alıyor şuan.2023 de yüzde 100 le iktidar

• Chp görünümlü hdpliler başlamış gene zırlamaya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.