![]() “Gözde medya anket sonuçlarından önce zafer partisi listede yoktu Gözde medyanın anketinden sonra Zafer partisi oyları 2 3 puan demeye başladılar :)
Gözde medya ; Türkiye geneli % 12
@zaferpartisi” https://twitter.com/mediagozde/status/1552971017534029825?s=20&t=XgROEtnKUJ8PHcErE0EkLg |
Zafer Partisinin Oyları %12'ye Yükseldi

-
-
koalisyon ortağı olacak
-
Zafer Partisi yüzde 12 alsın gerisini siz doldurun.Güzel hayal gücü taktir ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümit Özdağ'ı sevdim ama seçimde büyük hayal kırıklığına uğrayacak diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.
mülteci gönderme olayı sağlam oy getirecek ona aklı kimden aldıysa aklı verenler nasıl oy toplanacagını biliyorlar toplumun %90'ı mülteci 1stemiyor.. chp gönderecegiz dese de göndermeyecegini de b1l1yorlar.. bu toplum cah1l degil yani cah1l fakat o kadar da salak değiller.. sadece ahlak konusunda problemleri var avantacılık bencillik gibi.. yan1 neyin ne oldugunu biliyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 29 Temmuz 2022; 21:1:49 > -
konuyu açana bak hahahahaha
Zafer destekleyenler görün sizle nasıl dalga geçtiklerini adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz resmen
Zafer bu ülkeye iyilik etmek istiyorsa seçimlerden çekilsin 0.1 bile önemli.
-
chp yi 1stemiyorum nasyonal sosyalizme yakin parti 1stiyorum
Oy oranı %12 değildir. Ama şu an tahminim ZP %7 bandına ulaşmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maksimum %2 alır. Belki zorlasa %3. Halkın çoğunluğu daha Zafer Partisi'ni bilmiyor, Ümit Özdağ kim onu bilmiyor. %12 ütopik bir oran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 29 Temmuz 2022; 23:14:57 > -
Sokak röportajları izleyin MHP iyipe oy cikmiyor zafere cikiyor
ÇARE ZAFER
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zafere verecek biri olarka 12 nin hayal ürünü oldugu belli
0.1 kadar düşükte almaz 2-4 arası bekliyorum
-
Ülkenin herhangi bir değişime net ihtiyacı var lütfen olsun.
Sizin mantığınızdan yola çıkarsak Kılıçdaroğlu bu ülkeye iyilik etmek istiyorsa aday olma düşüncesini bırakıp yapıştığı koltuğu bırakmalı
-
Bakalım bu konuyu açan eleman ne zaman başka partiye dönecek. Ne zaman yeni bir parti kurulsa hemen çalışmaya başlıyor bu. Art arda konular açar parti propagandası yapar.
3-5 ayda yüzde 1'den yüzde 12 olmuşlar. Seçime kadar bunlar %50'yi geçer
-
Zafer partisinin artan bir popülerliği var tamam ama şu an %12 çok uçuk. Bu seviyeye çıkması için çok daha fazla tanınması lazım.
-
Popülerliği konusunda popüler olmuştur teknoloji çağındayız o kadarda değil yani bilinmiyor demek haksızlık olur. Ama yüzde 2 den öteye götürecek politikaları maalesef yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüzde 12 ne la.Az söylemişsin 50+1 alıyor şuan.2023 de yüzde 100 le iktidar
Chp görünümlü hdpliler başlamış gene zırlamaya.
Zafer Partisi yüzde 12 alsın gerisini siz doldurun.Güzel hayal gücü taktir ettim.
|
konuyu açana bak hahahahaha Zafer destekleyenler görün sizle nasıl dalga geçtiklerini adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz resmen Zafer bu ülkeye iyilik etmek istiyorsa seçimlerden çekilsin 0.1 bile önemli. |
Sokak röportajları izleyin MHP iyipe oy cikmiyor zafere cikiyor
ÇARE ZAFER |
mülteci gönderme olayı sağlam oy getirecek ona aklı kimden aldıysa aklı verenler nasıl oy toplanacagını biliyorlar toplumun %90'ı mülteci 1stemiyor.. chp gönderecegiz dese de göndermeyecegini de b1l1yorlar.. bu toplum cah1l degil yani cah1l fakat o kadar da salak değiller.. sadece ahlak konusunda problemleri var avantacılık bencillik gibi.. yan1 neyin ne oldugunu biliyorlar.. |
Maksimum %2 alır. Belki zorlasa %3. Halkın çoğunluğu daha Zafer Partisi'ni bilmiyor, Ümit Özdağ kim onu bilmiyor. %12 ütopik bir oran. |
Bu seçimi kaybederse gene gitmeyecek. Adamın memurluk hayatı bile koltuğa yapışmakla geçmiş. |
Benzer içerikler
- hüseyin özlük
- singapur pasaportu neden güçlü
- migpack apk
- genç emeklilere tavsiyeler
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- byd türkiye fiyatı
- tüvtürk kime satıldı
- fiat 600 hybrid fiyat
- turknet fiyat
- tesla meydan avm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X