Bugün akşama kadar bu adam partiden atılarak özür dilenmezse, benim için Zafer partisi bitmiştir. (Mülteci konusundaki tutumları sebebiyle oy vermeyi düşünüyordum.) Allahın öküzü Yörük Türk'ün hasıdır. Atatürk'ün Yörükler hakkında söylediklerinden haberi yok herhalde. Bilmeyenler için; Kökende; her Türkmen bir Yörük'tür, her Yörük de bir Türkmen'dir, Türk'tür. Yörükler, Türkmen/Oğuz boylarıdır. Yörük, göçebe hayat tarzını benimsemiş insandır. Yörük sözü, Anadolu'da yaylak-kışlak hayatı yaşayan Türkmen aşiretleri (obaları) için de kullanılır. |
Zafer sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu 'Türk kavramının bir kavimle ilgisi yok.Türk kavramı eşittir İslam' (2. sayfa)

-
-
Bu adama gereken söylenir hiç merak etmeyin. Zafer Partisinde sanmıyorum kimse kulağının üstüne yatsın.
-
Bide mimar sinan ornegi vermis
Mimar sinan ermeni asillirdir Turk degildir
Bunlarin hepsi ayni terane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfü Şahsuvaroğlu attığı twitlerden yanlış yaptığının farkında
Vidyo eski bile olsa,Öz eleştiri yapması gerekir,O zamanlar'da öyle düşünüyorumdum,Bugün düşüncelerim değişti deyip,Öz eleştisi yapsın konu kapasın.
Bu arada pire için yorgan yakılmaz,Zafer Partisinden daha etkili,daha gerçekçi siyaset yapan parti varsa yazın bilelim.
https://twitter.com/LutfuSahsuvar/status/1557994334716399616?cxt=HHwWgMC8rfjljZ8rAAAA
https://twitter.com/LutfuSahsuvar/status/1557993044141432832?cxt=HHwWgICj6eiajZ8rAAAA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 12 Ağustos 2022; 11:9:5 >
-
İslam coğrafyası Osmanlı'nın gücünden fayda bulmuş, yüzyıllar boyu varlık garantisi olarak görmüş, böyle anlatmış olablir ama müslümanların en belirgin ve büyük eserleri Osmanlı coğrafyasında değil İspanya'da, Andaluzya'dadır.
Osmanlı bütün ortaçağ devletleri gibi inançları akınlarda kullandıysa da İslam ve Türk'ün bambaşka kavramlar oldukları en çok, yine Osmanlı'nın helva gibi dağılmasından bellidir. Bunun da toplumsal sepebleri olmalı. Kıvançta ve kederde büyük ayrılıklar vardır, yüzlerce sene beraber yaşamış olmak da birleşmeye yetmemiştir. Türkler, doktor beyin tezinin tam tersine, coğrafyasındaki hemen hemen bütün toplumlarla kaynaşmış, bir tek islam coğrafyasının toplumlarıyla kaynaşamamıştır. Boşnak, Çerkez, Ermeni, Pontus, Rum, hatta sonradan kovulan Ermeni ve Rum'ların yerine gelmiş Museviler... bugün derin bir sohbete girmeden bu toplumların tarihlerinden gelmiş fertleri ayırt etmek kolay değildir. Hatta ayrılmak isteseler coğrafi sınırları da kesin değildir. Öyle karışmışlardır. Bunu islam coğrafyasının poligamik olmasında arıyorum. Yaşayışta, hayat görüşünde, yanlış ve doğruya karar vermedeki derin farklılıklar ancak aile yaşamını da derinden etkileyecek bir farklılıkta olabilir.
Tersten de bakaılırsa... Bugün hıristiyan toplumlarla karışmış Türkler'i bilmiyorsak, ancak Karay Türkleri gibi coğrafi yönden izole kalmış yerlerdekilerden haberimiz varsa bu toplumların Türkler'i asimile edebildiklerine (ya da kibarcası Türkler'in entegre olabildiklerine) işaret edebilir. Müslüman coğrafyasındaysa Türk kimliği hiç bir zaman asimile olmamış yüzyıllar boyu zeytinyağı ve su ilişkisi devam etmiştir.
-
Çok güzel yazmışsınız şöyle bir ilave yapmak isterim. Türk'ün genlerinde, tarihsel dna'sında bulunan karakteristik özellikleri islamiyete asla uygun değil. Bugün %99'u müslüman bir ülkede yaşıyoruz diyoruz ama milletin islamla alakası yok. Kendilerine müslümanım diyenlerde islamiyeti kendince revize ederek inanmaya devam eden insanlar. Araplar gibi müslümanlığı yaşayan yada yaşamak isteyen toplumun %1'i ya var ya yok. Bu nedenle su ve yağ gibi ayrışma örneğiniz nokts atışı tespit bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X