Şimdi Ara

Zafer partisi cumhurbaskanı adayı Mansur Yavaş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır ben de şunu anlamıyorum birileri bir şey yapmaya kalksa hemen muhalefete zarar vermiş oluyor tamam bekleyelim böyle seçime doğru KK'yı aday yapıp kaybedelim dimi yukarıda aday önemli değil demişler de anketlere baksınlar bakalım aday önemli mi değil mi diye cevabı görürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

    biz niye takalım adamlar basbas bağırıyor cb seçilecek kişi ülkeyi yönetmeyecek ...meral akşener niye dedi ben cb adayı değilim başbakan adayıyım?


    adamların da kendi planı var ve kendilerince haklılar ..hemen parlementer sisteme geçilmeyecekse niye destek versinler o zaman chp nin adayına.. niye ülke yönetmesine izin versinler bu yetkilerle yıllarca




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 6 Nisan 2022; 13:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit özdağ cumhur ittifakından oy çalamayacağının farkında... hedefinde iyi parti var. Yerinde olsam yavuz ağıralioğlunun kapısını bi çalardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 6 Nisan 2022; 13:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal Kılıçdaroğlu'nu yedirmeyiz, aday Kemal reistir.

  • Ümit Özdağ nerden oy devşiririmi şaşırdı artık   Kardeşim %1 alıp oturacaksın çok kasma.

  • Porfavor da bu durumu destekliyorsa geçmiş olsun zafer partililer.


    Görün oyunu :)

  • Alıntı

    metni:
    hemen parlementer sisteme geçilmeyecekse niye destek versinler o zaman chp nin adayına

    vatan ve millet için. bu görüş 6lı ittifakta olmadığı için rte nin karşısında alacakalrı maksimum oy 38 olacaktır. hdp bile kurtaramayacak. kk aday olduğu takdirde.


    zafer ne yaptı şimdi? ortalığı karıştırdı. İyi yaptı. 6lı ittifakı dürttü ve uyanın karşınızda halk var ve adayı da Mansur Başkan dedi. Ya Mansur ya hiç dedi. Ha Mansur Başkan ZP yi kabul etmeyecek bu kesin ve ZP seçimde 1 bile alamayacak. Evet herkes biliyor. Ama fitilin de bir önce ateşlenmesi gerekiyordu.


    Şimdi 6lı masa oturup düşünmesi gerek. ya halk ya koltuk. koltuğu seçerlerse seçimde darma duman olacaklar. eğer halkı seçerlerse iktidar olacaklar.

  • Geçen sefer Ümit Özdağ seçime millet ittifakı yerine tek başına girmeyi teklif ediyordu. Eğer Ümit Özdağ'ın dediği olsaydı bugün belediyelerin çoğu Akp'nin elindeydi. Siz Mansur Yavaş'ın adaylığını bile söyleyemeyecektiniz. Çünkü piyasadan silinip gidecekti. 



    www.cumhuriyet.com.tr
    Ümit Özdağ'dan CHP ile ittifak açıklaması
    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/umit-ozdagdan-chp-ile-ittifak-aciklamasi-1141821


    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, partisinin yerel seçimde CHP ile ittifak yapacağı iddialarıyla ilgili, "Ben genel merkezden geliyorum. Böyle bir şey duymadım. Çok açık şekilde söylüyorum, Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ittifak olacağını düşünmüyorum. Kişisel olarak da böyle bir ittifakın olmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.





  • Ümit Özdağ'dan mükemmel bir kontra atak...


    6'lı millet ittifakının özellikle İyi Parti - Meral akşener'in maskesini düşürecek bir hamle.


    Mansur yavaş neredeyse bütün kesimlerden oy alabilecek tek aday.k (belki hdp tabanı hariç)


    Mansur yavaş ile Erdoğan ikinci tura kalırsa, mhp tabanının büyük kısmı da Mansur'a oy atar. Mansur Yavaş'ın kazanması garanti.


    Kılıçdaroğlu'nun aday olması, Erdoğan'ın ilk turda kazanması demek. KK'nin seçilemeyeceğini kendisinden başka herkes biliyor. ama kılıçdaroğlu'nu harcayıp yerine oğuz kaan salıcıyı geçirmek isteyen 11 aralık hareketi (marjinal sol) KK'yi gazlıyor.


    Ekrem imamoğlu'nun ise hdp'ye yakın durması, karısının selo'nun karısına methiyeler düzmesi, iyiparti tabanının ve milliyetçi atatürkçü kesim tarafından şüpheli görülüyor. uluslararası düzenin liberal yeşiller sol küreselci AB kesimin adayıdır Eko.


    Ümit hocanın yaptığı bu çıkış, iyi parti ve millet ittifakı açısından bir turnusol kağıdıdır.


    Başbakanlık hevesi içindeki Meral akşener, BB koltuğunu mu tercih edecek yoksa Türk milletinin Egemenliğini, bağımsızlığını, Türk devletinin üniter birliğini bütünlüğünü mü...

    göreceğiz....................................................................





  • he_man kullanıcısına yanıt

    yavuz ağıralioğlu, iyipartiden milliyetçiler tasfiye edilirken tavır alamadı.

    koltuğunu korumak için tek bir kelam dahi edemedi.

    bi taraf olan ber taraf olur.

    zafer partisine gelmek istiyorsa, gider istediği bir il teşkilatına üye olur.

    nedamet getirir. bir kaç seçim canla başla çalışır. sonra durumuna bakılır.......

  • Olması gereken bu zaten


    Muhalefet partileri artık anlamalı. Puan artışları tamamen AKP'nin kötü gitmesiyle alakalı. Kimse Meral veya kemal Kılıçdaroğlu na politikaları söylemleri yüzünden oy vermiyor.


    Biri 5 li çete diyor sadece diğeri winter is coming falan diyor parlamenter sistem diyor


    Kardeşim halk bunlara bakmaz. Bunlarda danışmanlarını dinliyor


    Sonra oooo hep yanımda sen vardın ooo oooo şarkısıyla Kemal'e karşılama yapıyorlar.


    Kemal'de diyor ki aaa demekki gençler beni istiyor.


    Çevrenizde hiç küskün AKP'li yok mu Kılıçdaroğlu aday olsun hayatta vermezler olseler vermezler ama Mansur adı geçince düşünürüm diyor adam


    Muhalefetin adayı Kılıçdaroğlu olursa eğer şunu net söylüyorum Kılıçdaroğlunun kripto AKP'li olduğu kanıtlanır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyumuz ona

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ümit Özdağ kesin bir dille Millet İttifakı'na katılmayacağını açıklamasına rağmen Mansur Yavaş'ı aday gösterirseniz destekleriz diyor. Mansur Yavaş bütün halkın en çok istediği aday. Nasıl AKP'ye çalışmış oluyor bu durumda Ümit Özdağ? Millet İttifakı'nı halkın istediği adayı aday göstermeleri için zorladığı için mi? Gerçekten yorum yapmak için yorum yapılıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax T. -- 6 Nisan 2022; 17:36:52 >
  • Sizin derdiniz salt Erdoğan düşmanlığı olduğu için boşuna uğraşmayın kazanamazsınız cemaatçiler. Gittiğiniz her partiyi karıştırıyorsunuz. Sizin abileriniz cezaevinde çürümeye devam edecek boşuna çırpınmayın.  

  • Ümit Özdağ kötü niyetli yapmış olamaz ama bu açıklama Mansur Yavaş ın adaylığını tehlikeye attı. 6lı birlik artık onu aday göstermez. Topluma açık bu açıklama olmadı. Kapalı kapılar ardında git görüş de Mansur Yavaş ı aday yapın diye. Ama dediğim gibi artık bu olasılık çok azaldı.


    Aslını sorarsanız ben Mansur Yavaş ın biraz daha belediye başkanı olarak hizmet etmesini sonrasında da daha yüksek görevleri hedeflemesini düşünüyorum.


    Kılıçdaroğlu yıllardır mücadele veriyor bence adaylık onun hakkı. Mansur Yavaş da aktif siyasette yada Imamoğlu başbakanlık hedefleyebilirler. Ama tarafsız herkesimi kucaklayacak lider Kılıçdaroğlu dur. Alevi diye oy almaz deniyor. Bu cümleyi kurmak bile cehalet göstergesidir. Ne demek alevi diye. Aleviler bu toplumun gerçek Türk milliyetçisi toplumlarıdır hepsi vatanını sever. Bağnaz değil kültürlü insanlardır. Tunceli ili kitap okuma da Türkiyede birincidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Nisan 2022; 16:14:4 >




  • 6'lı masadan zaten Mansur Yavaş'ın adaylığı çıkmayacaktı.

    bence Ümit Özdağ bu açıklamayı yaparak 6'lı koalisyonu Mansur Yavaş konusunda zorladı.


    6'lıların kabul edeceğini zannetmiyorum.

    zira kafalarından başka tilkiler dolaşıyor.


    CHP'yi ele geçirmiş olan Marjinal Sol 11 Aralık hareketi, KK'yi aday yapıp, kaybedince üstünü çizip başkanlıktan indirecek.


    İYİParti, milliyetçi türkçü çizgiden çıkıp merkez sağ bir parti haline gelmeye çalışıyor. Meral Akşener, başbakan olcam deyip duruyor.

    Başbakan veya C.Başkanı olmak için herşeyi yapabilir. Türk milletinin menfaati yerine kendi istikbalini ve adını Türk siyasetine yazdırmayı düşünmeye başlamış.

  • Kılıçdaroğlunun Erdoğan karşısında kazanması mümkün değil kendimizi kandırmayalım. Bu seçim risk alınabilecek bir seçim değil. KK aday olmaması için herkes tepkisini göstermeli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.