Şimdi Ara

Zafer Elitok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok üzücü bir ölümle öbür dünyaya göç eden gencecik bir isimdir.. Güngören'de geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde motosikletle seyir halindeyken ateş açılmış. Suçu neydi, ne amaçla öldürdüler bilmiyorum. Husumetlime benzettim demiş öldüren kişi. Kimse böyle bir ölümü hak etmez, çok üzüldüm..

sabah
    Husumetlisine benzetti 15 yaşındaki çocuğu katletti
    https://www.sabah.com.tr/yasam/husumetlisine-benzetti-15-yasindaki-cocugu-katletti-6330657

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zafer Elitok

Zafer Elitok, Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinden biridir. 1993 yılında İstanbul'da doğan Elitok, genç yaşta teknolojiye ilgi duymaya başladı.

Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra, 2015 yılında Hepsiburada'da yazılım mühendisi olarak kariyerine başladı. Kısa sürede şirketi içerisinde yükselerek Başkan Yardımcısı pozisyonuna kadar geldi.

Elitok, 2020 yılında Hepsiburada'dan ayrılarak kendi girişimi olan JadeForest'i kurdu. JadeForest, yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş alışveriş çözümleri sunan bir platformdur. Elitok, JadeForest'in CEO'su olarak şirketin yönetimini üstlenmektedir.

Zafer Elitok, girişimcilik alanındaki başarıları ve yenilikçi fikirleriyle tanınmaktadır. Teknoloji sektöründe önemli bir figür haline gelmiş ve genç girişimcilere ilham kaynağı olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayakkabı numarası kaçmış öldüren kişinin?

Yazık ve üzücü…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 25 Ocak 2023; 17:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi
    15 yıl önce açıldı
    Barış ayt mat vs eyüp b
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.