Bildirim
Zac mı alayım savaş ustası xin zhao mu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zac güzel ama ip ilede alınabiliyor skini ip ile alamazsın sen düşün sonrasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundle zac al .
quote:
Orijinalden alıntı: NothingLose
Bundle zac al .
o olasılık da var kostümlü zac de alabilirim :D -
zac alma ciddi anlamda useless jungle oynuyorsan eğer eğlenceli olabilir ama onun dışında hangi lane'de oynanabileceği belli olmayan bir champ. -
bundle zac alma 6300 e zac al 3150 ye xin al ikisinede skin al -
Hore skinden iyidir
savaş ustası zac zhao al -
quote:
Orijinalden alıntı: OturanDürüm
Hore skinden iyidir
Aslında zac almamam şuan için daha iyi jungle oynamıyorum ayrıca skini güzel değil :D 1500 rp var neler alayım sizce -
Zac al -
savaş silahı zac zhao -
Xin al bence.Güzel bi skin + top ve jungle'da fazlasıyla kullanışlı bi şampiyon. -
Dün gece 1 kez karşımda 1 kez de benim olduğum takımda zac vardı. Fazlasıyla OP hero ilk haliyle. Ultisi nerf yiyecektir 1 aya kalmaz..
Eğer almayı çok istiyorsan RP yerine IP ile almanı tavsiye ederim çünkü arkadaşlarında dediği gibi skin IP ile alınamıyor ama şampiyonlar alınabiliyor. -
Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :( -
quote:
Orijinalden alıntı: peote
Rp ile Zac mi alayım savaş ustası Xin zhao mu? Zac oynayan var mı nasıl?
ZAC -
Zac berbat bir şey, gram zevk almadım ben. Zaten pek bi özelliğide yok gibi, ordan oraya atlar patlar cart curt. En iyisi skin falan al, benim görüşüm böyle. -
xin saglam skin tavsiye ederim bendede var -
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :(
Xin i zaten ip ile alacağım ama savaş ustası xin zhao kostümü almayı düşünüyorum zac yerine. -
bugun cektim 3600 rp rune page ve xin skini için geri kalan 2000 filanda indrimde skinlere harcıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: peote
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :(
Xin i zaten ip ile alacağım ama savaş ustası xin zhao kostümü almayı düşünüyorum zac yerine.
He pardon ben karakteri rp alcaksın sanmıştım :) Yinede sen bilirsin zevk senin zevkin :)
Benzer içerikler
- mmr nedir
- lol kite ayarları
- lol troll nickler
- lol ekran çok yakın
- pre ne demek
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X