Şimdi Ara

Zac mı alayım savaş ustası xin zhao mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rp ile Zac mi alayım savaş ustası Xin zhao mu? Zac oynayan var mı nasıl?

• Zac güzel ama ip ilede alınabiliyor skini ip ile alamazsın sen düşün sonrasını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundle zac al .

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Bundle zac al .

o olasılık da var kostümlü zac de alabilirim :D
  • zac alma ciddi anlamda useless jungle oynuyorsan eğer eğlenceli olabilir ama onun dışında hangi lane'de oynanabileceği belli olmayan bir champ.
  • bundle zac alma 6300 e zac al 3150 ye xin al ikisinede skin al
  • Hore skinden iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • savaş ustası zac zhao al
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Hore skinden iyidir

Aslında zac almamam şuan için daha iyi jungle oynamıyorum ayrıca skini güzel değil :D 1500 rp var neler alayım sizce
  • Zac al
  • savaş silahı zac zhao
  • Xin al bence.Güzel bi skin + top ve jungle'da fazlasıyla kullanışlı bi şampiyon.
  • Dün gece 1 kez karşımda 1 kez de benim olduğum takımda zac vardı. Fazlasıyla OP hero ilk haliyle. Ultisi nerf yiyecektir 1 aya kalmaz..

Eğer almayı çok istiyorsan RP yerine IP ile almanı tavsiye ederim çünkü arkadaşlarında dediği gibi skin IP ile alınamıyor ama şampiyonlar alınabiliyor.
  • Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: peote

Rp ile Zac mi alayım savaş ustası Xin zhao mu? Zac oynayan var mı nasıl?

ZAC
  • Zac berbat bir şey, gram zevk almadım ben. Zaten pek bi özelliğide yok gibi, ordan oraya atlar patlar cart curt. En iyisi skin falan al, benim görüşüm böyle.
  • xin saglam skin tavsiye ederim bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :(

Xin i zaten ip ile alacağım ama savaş ustası xin zhao kostümü almayı düşünüyorum zac yerine.
  • bugun cektim 3600 rp rune page ve xin skini için geri kalan 2000 filanda indrimde skinlere harcıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: peote

quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Xin rp verme zaten 3150 Ip biriktirip alman daha saglıklı olacaktır. Zac kardeşimizin skini bence gereksiz ama begendiysen bundle al derim benim hoşuma gitmedide :(

Xin i zaten ip ile alacağım ama savaş ustası xin zhao kostümü almayı düşünüyorum zac yerine.

He pardon ben karakteri rp alcaksın sanmıştım :) Yinede sen bilirsin zevk senin zevkin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.