Şimdi Ara

Z890 ANAKART TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İ.ultra işlemci için Z890 anakart tavsiye almak isterim. Asus,gigabyte ve MSI arasında kararsız kaldım. 4Xm2, 4Xram slot, bios update butonu ve stabilite önceliğimdir.

20 faz olanlar avantajı nedir bilmiyorum.

WİFİ vs hepsinde var zaten

MSI nedense diğer markalar gibi stabil olacak gibi ömür verecek gelmiyor bana.

Akabinde ultra serisi işlemce ve Ram almam gerekiyor.

Tavsiyelerinizi beklerim

• Forumda herkes AMD ci galiba sürekli bios problemlerinden geçilmiyor ortalık zamanda kalmıyor galiba fikir vermeye 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tomahawk serisini öneririm hocam, sorunsuz kullanırsın.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-z890-tomahawk-wi-fi-lga1851-ddr5-atx-fiyati,795678186.html

• Toleranta12 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim buna baktım beyaz olsun istiyorum yanında Asus daha güven veriyor nedense. Asus tuf gaming pro yu düşünüyorum ama bir yandan aradaki 4-5 bini ramlere kaydırsam mı diye düşünüyorum açıkçası

• selcan911 kullanıcısına yanıt

aklımdaki anakart bu benimde kullanan arkadaşlar eksi artı yönlerini yazarlarsa sevinirim saygılarımla

• Arkadaşın önerdiği Tomahawk yapısal olarak sağlam bir modeldir. Nedense yazılım ve Bios arayüzü tarafında Msi çok daha kullanışlı geliyor.

• Draker kullanıcısına yanıt
    Aldım sonunda Asus rog strix beyaz nihayet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Önerisi
    geçen ay açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LGA1851, platform olarak tavsiye etmediğim bir platform olsa da illa ki alıcam diyorsanız diğer arkadaşların da tavsiye ettiği Z890 Tomahawk anakartı gayet başarılı

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Neden tavsiye etmiyorsunuz

• Gelecekte işlemciler yeni bir mimari ile gelecek misal...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt
    İnteli stabiliteyi tercih eden bunu biliyor zaten. Gelecekteki işlemcileri tercih edenlerde sonra gelecek işlemcilerin farklı mimaride geleceğini biliyorlar zaten sorun yok. 1151 sistem bile 12 yıl gitti. Buda 10 yıl gider yeterli gayet

• Amd mimarisine en az 3~5 yıl yeni işlemciler çıkarıyor ve sistemi güncel yutuyor...

Ayrıca İntelin son serilerinde yaşadığı sorunlardan haberdarsınızdır muhtemelen...

Ben marka tutmam ama Amd nin son dönem yükselişte olan fiyat performans işlemcileri son kullanıcıya daha fazla hitap ediyor...

• franklinda F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak amd bence hiç bir zaman intelin stabiletisini tutmadı. L3 bellekten dolayı oyun performansı iyi onun dışında render işlem vs konuları ve amd alıpta forumda dolu olan bios kararsızlıklarıyla ısınmasıyla filan uğraşmam dedim. Bir ara amd yi oyun performansı nedeniyle ciddi araştırdım ama derdi bitmez ekran kartı o farkı kapatır dedim Intel şuan çok iyi sistemimde 1070ti ile şuan oynatamadığı oyun yok. Kaldı ki güncellemelerle daha iyi hale gelecektir. Herkesin kendi fikridir ben şahsen pişman değilim

• Doğru diyorsunuz tercih meselesi...

• Selam dostum yani araların da en mantıklısı ve uzun ömürlülük olarak asus görünüyor bu modeli öneririm

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS PRIME Z890-P WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 7600Mhz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-z890-p-wifi-intel-z890-soket-1851-ddr5-7600mhz-oc-m-2-anakart.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.