Şimdi Ara

z87 M Power Max vs z87 Maximus Vi Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tercihler konusunda hala kararsızlık var çok konu açtım biliyorum fazla kirlettim denebilir forumu msi ve asus anakartları araştırıyordum yine z87 serisinde özellikle overclock kapasitesi olsun hep msi markası öne çıkmış . Fiyatlar arasında yurtdışından geleceği için pek fark yok 50 dolar daha pahalı sadece m power max . işlemci olarak 4770k var zaten elimde gigabyte 770 windforce 3x 4 gb var ileride bir tane daha alıp 2 way sli yapmak var 6 ay içindeki planlarımda. Tercihler hangi yönde olur du + ve - leri nelerdir karşılaştırmada ? ek olarak msi kartta şöyle bir durum yazıyor PCI Express 3.0 x16 3(at x16/x4/x4; x8/x8/x4) bu neye göre değişiklik gösteriyor ? ve ya ayarlanabilen bir durum mudur ? 2. kartın x4 hızında çalışıp performans kaybetmesini istememde

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanpac

Beyler tercihler konusunda hala kararsızlık var çok konu açtım biliyorum fazla kirlettim denebilir forumu msi ve asus anakartları araştırıyordum yine z87 serisinde özellikle overclock kapasitesi olsun hep msi markası öne çıkmış . Fiyatlar arasında yurtdışından geleceği için pek fark yok 50 dolar daha pahalı sadece m power max . işlemci olarak 4770k var zaten elimde gigabyte 770 windforce 3x 4 gb var ileride bir tane daha alıp 2 way sli yapmak var 6 ay içindeki planlarımda. Tercihler hangi yönde olur du + ve - leri nelerdir karşılaştırmada ? ek olarak msi kartta şöyle bir durum yazıyor PCI Express 3.0 x16 3(at x16/x4/x4; x8/x8/x4) bu neye göre değişiklik gösteriyor ? ve ya ayarlanabilen bir durum mudur ? 2. kartın x4 hızında çalışıp performans kaybetmesini istememde

hocam msinin overclock sertifikası var ondan dolayı öne çıkmış olabilir

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana sadece şu kadar söylüyorum işlemciler bir çok anakart özelliğini kendi içine alarak anakart konusunda neredeyse standart getirmiş durumdalar ram kontrol mesela önceden iyi ram kontrolcülü anakart oc sınırlarını açar ısınmayan bir köprü oc için kilit noktaydı ama artık bunların çoğu ortadan kalktı şahsım adına msi gd 55 gibi bir anakart fiyat performans açısından mükemmel dir ve kesinlikle extrme anakartlarla extrme işlemler dışında sizi bağlayan bir fark göremezsiniz. Özellikle z77 maximus ile z77 gd 55 i kıyaslamış biri olarak gerçekten kayda değer bir fark yok kayda değer fark fiyatında var msi gd 55 tipi üzerindeki oc tuşları ledleri filan görselliğide hoş o dakika dedim zaten bunca para vermemin benim gibi kullanıcılar için bir anlamı yokmuş ( z77 gene satıp z77 saberttoh aldım ) nedeni sadece elimde var diye sıfır yada 2. el olarak alacak olsam asrock extrme serisi msi gd 55 tarzı fiyat performans ürünlerini tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

Sana sadece şu kadar söylüyorum işlemciler bir çok anakart özelliğini kendi içine alarak anakart konusunda neredeyse standart getirmiş durumdalar ram kontrol mesela önceden iyi ram kontrolcülü anakart oc sınırlarını açar ısınmayan bir köprü oc için kilit noktaydı ama artık bunların çoğu ortadan kalktı şahsım adına msi gd 55 gibi bir anakart fiyat performans açısından mükemmel dir ve kesinlikle extrme anakartlarla extrme işlemler dışında sizi bağlayan bir fark göremezsiniz. Özellikle z77 maximus ile z77 gd 55 i kıyaslamış biri olarak gerçekten kayda değer bir fark yok kayda değer fark fiyatında var msi gd 55 tipi üzerindeki oc tuşları ledleri filan görselliğide hoş o dakika dedim zaten bunca para vermemin benim gibi kullanıcılar için bir anlamı yokmuş ( z77 gene satıp z77 saberttoh aldım ) nedeni sadece elimde var diye sıfır yada 2. el olarak alacak olsam asrock extrme serisi msi gd 55 tarzı fiyat performans ürünlerini tercih ederim.

Biraz marki fanboylugu olacak sanırım ama Asus biraz daha kaliteli gibi gelmiştir hep ama msi markasının oc sertifikasi da ayri. Siz olsanız hangisini seçerdiniz bu 2 liden

• fiyatı önemli başka bir şey değil zaten yurt dışından alacksınız farkmaz ben sırf merakımı gidermek için evga bakınırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

fiyatı önemli başka bir şey değil zaten yurt dışından alacksınız farkmaz ben sırf merakımı gidermek için evga bakınırdım.

Evgaya baktım fakat daha henüz satışta değil . Benimde ilgimi çekmişti forumda görünce

• serhanpac kullanıcısına yanıt
    Aynen evga çok güzel ya keşke tr'de de satışı olsa
  • Her iki markanın da extreme ürünlerini kullanmış biri olarak bu sene MSI MPOWER MAX almaya karar verdim ve kuruşuna kadar hakediyor 20 phase sayesinde işlemci gayet stabil anakart birkaç C de olsa daha serin. ASUS da çok iyi MSI da çok iyi ama bu sene MPOWER MAX serisi ile 1 adım öne çıkmış diyebilirim MSI için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Her iki markanın da extreme ürünlerini kullanmış biri olarak bu sene MSI MPOWER MAX almaya karar verdim ve kuruşuna kadar hakediyor 20 phase sayesinde işlemci gayet stabil anakart birkaç C de olsa daha serin. ASUS da çok iyi MSI da çok iyi ama bu sene MPOWER MAX serisi ile 1 adım öne çıkmış diyebilirim MSI için.

hocam anakart konusunda msi ekran kartı konusunda asus
  • Bir NVIDIA fan'ı olarak bu sene AMD ye geçtim. Powercolor 7990 Devil 13 :) Oyun yetiremiyorum ekran kartına :) İşin şakası bir yana önemli olan GPU üzerindeki soğutucunun performansıdır hangi üreticinin yaptığından ziyade.

Alabiliyorsanız EVGA alın :) en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Bir NVIDIA fan'ı olarak bu sene AMD ye geçtim. Powercolor 7990 Devil 13 :) Oyun yetiremiyorum ekran kartına :) İşin şakası bir yana önemli olan GPU üzerindeki soğutucunun performansıdır hangi üreticinin yaptığından ziyade.

Alabiliyorsanız EVGA alın :) en güzeli

Hocam konu anakart :D rog kullanan biri olarak 1150 de msi tercih etmisseniz düşünmek gerekir. Evga anakartlar daha çıkmadı satışa 1150 de malesef

• Ben de anakart alacak olsam, yani ROG serisine kadar çıkacak olsam MSI MPowerMax seçerdim.

Bu sene iyi iş yapacak o kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ben de anakart alacak olsam, yani ROG serisine kadar çıkacak olsam MSI MPowerMax seçerdim.

Bu sene iyi iş yapacak o kart.

Tercih sebebin ne olurdu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.