Şimdi Ara

Z77 Chipset Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3770K işlemci ile birlikte anakart almayı planlıyorum fakat bazı anakartlar arasında seçim yapamadım. İlk başta P8Z77-V PRO, Sabertooth Z77 ve Maximus V GENE arasında kalmıştım. P8Z77-V PRO almaya karar vermiştim ama şuan Asrock anakartlar kafamı kurcalıyor. Bu zamana kadar genellikle Asus kullandım anakart olarak ve problem yaşamadım hiç. Asrock alsam acaba problem yaşar mıyım, performans ve kalite olarak nasıldır? Asus'un ürettiğini biliyorum ama Asrock kartlar hakkında fazla bilgim yok. Bu belirttiğim seçimlerden P8Z77 yerine daha iyi bir kart alabilir miyim? Hangi Asrock kartı alsam memnun kalırım? Anakart için de ayırabileceğim bütçe 500-550 lira aralığında. Şimdiden teşekkürler.

• Hocam Sabertooth hakkında ısınıyor diyolardı ama bilmiyorum formda bir arkadaş yazmıştı. Ama aus P8Z77-V PRO düşünüyorsan imzamda incelemesi var bakabilirsin. tavsiyede ederim ama g.skill sniper ramler ile bu kartı tavsiye etmem
    MSI Anakart Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Am4 anakart önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.