Bildirim
Z550İ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: serserdar
Arkadaşlar ben fiyat ucuzluğundan dolayı z550i almayı düşünüyorum.benim için net fotoğraf ve uzun video çekmesi yeterli.Ama bu telefonun hafızası ne kadar kartla yükseliyor mu?Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Z550i foto konusunda seni uzebilir dostum..cunku kamerasi 1.3 mp coz.te ve cok da net cektigi soylenemez..ama sinirsiz video cekimi mevcut telde..kendi hafizasi 20 mb civarinda..memory stick micro kartlarla 2 gb a kadar artirman mumkun..baska sorun varsa cevaplayabilirim.. -
kardeşimde z550 bende k750 var aynı anda almıştık hala pişman onu aldığı için
fotoları kötü çekio pc.ye atıp bakma yani görmek istemezsin -
burdanda anlaşıldığı üzere z550i alınmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: serserdar
Arkadaşlar ben fiyat ucuzluğundan dolayı z550i almayı düşünüyorum.benim için net fotoğraf ve uzun video çekmesi yeterli.Ama bu telefonun hafızası ne kadar kartla yükseliyor mu?Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Fotoğraf ve video açısından Sony Ericsson Z550i beklentilerinizi karşılayamayabilir. -
Bilgiler için sağolun arkadaşlar.300-350 ytl arası iyi foto çekebilen bir telefon arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum. -
300-350:k750-w700
350-380:w810 -
quote:
Orjinalden alıntı: sedces
300-350:k750-w700
350-380:w810
+ BenQ-Siemens S88, EF81, Asus V80, Raks R668..bunlar da iyi foto ceken cihazlardir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X