Bildirim
Z500 modellerinde bios güncellemesi ile ısı problemi çözüldü gibi (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bak işte ne güzel sonuçlar almışsın.
Fan devri bios güncellemesinden sonra artıyordur ,50 derecede artmaya başladığını bilmediğin içn fark etmemişssindir önceki günlerde, sen yinede bir kaç kere dene bilgisayarı aç kapat devir sesine dikkat et 50'den sonra attığına eminsen bios güncellemesi, boşta sıcaklık derdine deva olmuş demektir. -
-
Valla tam olarak bilmiyorum türkçe bir kaynak yokhttp://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/474398-hdd-warning-reallocated-event-count.html bu linkte anladığım kadarıya bad sectordeki dataları sağlam alana aktarmaya yarıyan bir sistem olduğundan bahsediyorlar diski değiştirmekten felan bahsediyorlar araştır istersen benimde pek bir bilgim yok. -
hdd birtane hata gözüküyor ama bu sıkıntı yapabilecek bir durum değil sağlıklı görünüyor.O ses işlem yaparken özellikle ağır 5400rpm disklerde sessiz ortamda çok duyulur -
Hatanın sıkıntı yaratmayacağını bildiğinize göre hatanın ne olduğu biliyor olmalısınız benim verdiğim link ciddi bir hata olduğundan bahsediiliyor merak ettim hatayı aydınlatırmısınız. -
Sizin dediğiniz linkte hatadan bahsedilmiş ama sağlam bir şey yok endişelerini dile getiriyorlar,hdd bedsector mevcut değil sadece healt sekmesindeki warning yazan hatadan bahsettim,birde bencmark grafik testinde ciddi dalgalanmalar mevcut değil durum normal eğer hdd kafalarında sıkıntı olsaydı o zigzaglar sık aralıklarla düşüş yapardı.Ayrıca işi sağlama almak açısından yedekleme yapmak ve hdd değişimi gibi şeylerden bahsetmişler bu tip hatalar olan arkadaşlarım vardı sıkıntı yoktu.Öneri olaraksa hdd sağlam olsada lazımlık ve özel bilgilerinizin yedeği mutlaka olmalı hdd'nin ne yapacağı belli olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 17 Eylül 2013; 11:53:18 > -
Merhabalar, Eski biosa geri dönüş hakkında linkte bilgi var. Bilgilerinize.
http://forum.donanimhaber.com/m_83627214/f_//tm.htm -
eski biosa dönüşmü iyi bak bakalım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X