Şimdi Ara

z500'e Windows 7 32bit kurmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle aldık makineyi ancak bilindiği gibi windows 8 ile geliyor.
    Bana lazım olan bi çok program çalışmıyor ve bazı driverlar hala yok :(

64'bitte 32bit programalr x86 klasörüne atılsa bile bazen saçmalayabiliyor.Ram2in 2 gb'ta düşmesi önemli değil bu bi kayıp değil bu cihazda.

Ancak benim istediğim bunu nasıl windows 7 32 bit yapabiliriz.
    USB ile boot edemiyorum, daha dooğrusu boot menüsünü açamıyorum.

Satın aldığımyerdeki eleman windows 7 kurduğumda recovery'nine gideceğini ve orjinal windows 8'in düşeceğini belirtti.Garantiye gönderdiğim zaman 60-70 lira bayılırsın dedi.Bu benim pek umrumda değil, recovery gitmiş 8 lisansım gitmiş bunlar önemsiz.Zaten yolumuzu bi şekilde buluyoruz.Malum windows 8 başlı başına bi bela, nvdia sitesinden son gt645m ekran kartı driverlarını güncelledim bilgisayar'ın metro arayüzünde resimler birbirine girdi masaüstüne erişemedim yeniden kurmak zorunda kaldık pc'yi.

Şimdi, ben Sistemin yedeğini one key recovery ile harddiskime aldım.
    Boot olayını ve windows 7 yüklemeyi nasıl yaparım bunu öğrenmek istiyorum.
    Son olarak farz edelim bi sıkıntı oldu onekey recovery'i windows 7'ye kurup ilk aldığım sistem görüntüsünü yüklersem pc ilk aldığım lisanslı windows 8 haline geri gelebilir mi?

İyi forumlar, cevaplarınızı bekliyorum.

Aldığım cihaz:
    Birde bu z500 modelinide ilk defa görüyorum :).İşlemcisine dikkat edin 2.6-->3.2 turbosu var.
    09.03.2013 tarihinde Haftasonu indirimiyle vatan'dan 1550 civarına aldım.
    LENOVO Z500 CORE I5 3230M 2.6GHZ-6GB-1TB-2GB GT645-15.6''-CAM-BT-WIN8-DVDRW

• forum.shiftdelete.net/windows-8/293008-windows-8-yuklu-bios-uzerinde-uefi-boot-ve-hdd-uzerindeki-gpt-korumasini-kaldirma.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum.shiftdelete.net/windows-8/293008-windows-8-yuklu-bios-uzerinde-uefi-boot-ve-hdd-uzerindeki-gpt-korumasini-kaldirma.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımız ürün kimliğinde yazan OEM keyi sıfır win8 kurulum yaptığımızda kullanamayak mıyız yani ? Böyle saçmalık mı olur?

Lisanslı ürün alıp kürekli mi kullanacağız ? Bilgisi olan lütfen paylaşsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.