Şimdi Ara

Z5 PREMIUM MU? İPHONE 6S Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6S alin z5 çıkicak iki ay sonra fiyat dusmeye baslar 30 mp kamera koyar 2 mp gibi ceker on kamera berbat o kadar para verdikten sonra bide android tek iyi yani bataryasi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony 1 yıl sonra piyasadan çekilme ihtimali var.

• Öyle birşey yok

Son günlerde çıkan Spekülasyonlar ve Sony hakkında atıllan iddialar. (Sony 2016 da mobil pazarından çekilebilir haberleri)
    Haberin aslı ve Ceo'dan yapılan açıklama şu şekilde.
    ▶"Restructuring of the mobile business is progressing as planned, and we are aiming to turn profitable in the next fiscal year. As of now, we have no plans to withdraw from the mobile business," he told Reuters.
    ▶"Mobil bölümü, Yeniden Yapılandırılması planlandığı gibi ilerliyor ve biz önümüzdeki mali yıl içinde kârı arttırmayı hedefliyoruz. Şu an itibariyle, mobil iş pazarından çekilme planımız yok" dedi, Reuters'e verdiği röportajda.

Kaynak:Sony Xperia Türkiye
  • Bende z5 premium bekliyorum. Bir iphone kullanıcısı olarak sony tasarımı çok iyi fakat tek korkum android sisteminden yana, 3 yıl oldu iphone 5 kullanalı ne bir donma ve takılma yok telefon canavar gibi tek sıkıntım batarya oda benim kullanım şeklinden dolayı olan birşey. Bende karar veremedim ama şuan forumda android bölümünde okuduklarıma bakarsam vazgeçicem gibi note5 konusunda bile telefonda donma ve bazı sıkıntılar olduğu söyleniyor android güzel ama riskli.

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Öyle birşey yok

Son günlerde çıkan Spekülasyonlar ve Sony hakkında atıllan iddialar. (Sony 2016 da mobil pazarından çekilebilir haberleri)
    Haberin aslı ve Ceo'dan yapılan açıklama şu şekilde.
    ▶"Restructuring of the mobile business is progressing as planned, and we are aiming to turn profitable in the next fiscal year. As of now, we have no plans to withdraw from the mobile business," he told Reuters.
    ▶"Mobil bölümü, Yeniden Yapılandırılması planlandığı gibi ilerliyor ve biz önümüzdeki mali yıl içinde kârı arttırmayı hedefliyoruz. Şu an itibariyle, mobil iş pazarından çekilme planımız yok" dedi, Reuters'e verdiği röportajda.

Kaynak:Sony Xperia Türkiye

Ohh. Benim gibi obsesif ve takıntılı bir adamın içini ferahlattın. Artık z3 compact'ımı gönül rahatlığı ile kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathles27

Bende z5 premium bekliyorum. Bir iphone kullanıcısı olarak sony tasarımı çok iyi fakat tek korkum android sisteminden yana, 3 yıl oldu iphone 5 kullanalı ne bir donma ve takılma yok telefon canavar gibi tek sıkıntım batarya oda benim kullanım şeklinden dolayı olan birşey. Bende karar veremedim ama şuan forumda android bölümünde okuduklarıma bakarsam vazgeçicem gibi note5 konusunda bile telefonda donma ve bazı sıkıntılar olduğu söyleniyor android güzel ama riskli.

Şu android in adını samsung ve çin malı uyduruk telefon tabletler kirletti zaten. Sony yok mu kullanan çevrende sor söylesin akıcı mı değil mi. Samsung dan Sony'ye geçen arkadaşım var bir daha hayatta almam dedi Samsung. Sony de hayat buldu çocuk.

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Bende samsungtan geçtim cidden pişmnlıkmış samsung.

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. iP5s'den geçtim bende Sony Xperia z3+'a. Telefon elimden düşmüyor. iPhone kullanırken nasıl sıkıldığımı anlatamam. Akıcı telefon ama akıcılıkta bir yere kadar kapalı kutu hiç bir şey yapamıyorsun. Xperia iyi bir seçim olacaktır. Pişman olmazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.