Şimdi Ara

Z5 Premium - 6S Plus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bir süredir telefon seçimi konusunda kararsızım. Artık Samsung tarafından sıkıldığım için telefonumu değiştirmek istiyorum. Aklımda olan telefonlar;
    Z5 Premium veya iPhone 6S Plus.

    Kesinlikle düşünceleriniz benim için çok önemli. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.



  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Ben olsam o ikisi arasından 6S Plus'ı alırdım. Gerek kamerası, gerek işletim sistemi, gerek performansı, akıcılığı vs daha iyi.

    Ama tabi burada sizin ihtiyaçlarınız daha önemli. Ağırlıklı olarak nasıl kullanacaksınız telefonu?
  • z5 premium kesinlikle yaklaşmaman gereken bir cihaz bu kadar net çok pişman olursun. iphone 6s plus al keyfine bak derim. ille de android alacam dersen g4 al g5 al s7 al hiç olmadı git htc 10 al. Ama sony den uzak dur.
  • 6s plus
  • @forumber yıllardır Android işletim sistemini kullanıyorum. Root ve rom da atmam. Gençte olduğum için Apple'a geçme hevesi var üstümde. Ben sosyal medya kullanırım sürekli,oyun çok nadir oynarım.
    Beni tek düşündüren şey şarj kısmı. Acaba 1 günü çıkarır mı?

    @Pargalı1905 Sony konusunda neden böyle dediniz? Oysa ki şuan en iyi cihazlardan biri olarak görünüyor. Samsung'dan sıkıldım,artık platform/işletim sistemi değiştirmek istiyorum. Ancak 6S Plus'un kamera konusunda Android'de ki amiral gemilerden geride kaldığını duydum.

    @Master_Evil Direk 6S Plus yazmışsınız. Sizce neden,açıklayabilir misiniz?
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    androidden sıkıldıysan wp alacak halin yok tabiki ios, 6s plus en tepe telefonu ios'un, kamera olarak zaten iyi cihazlar karar değiştirecek kadar fark yok, beğenmezsen de satması daha kolay ve daha az zararla olur
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    sony z5 serisi kamera anlamimda birçok Android cihazlardan geride, s7 htc 10 vs vs g4 bile daha alınabilir bir cihaz sony e gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Master_Evil Android platformuna WP'den geçtim,büyük konuşmak istemiyorum ama WP'ye bir daha geçmeyi düşünmüyorum. Kamera konusunda bir fark yok diyorsunuz,anladım. 2.el kısmına katılıyorum,az zarar edip güzelce satıyorsunuz her ne kadar eskise de. Sanırım kararım 6s veya 6s plus olacak.

    @Pargalı1905 İncelemelerde inceleyen insanlar mı yanlış söylüyor acaba, arada kaldım şuan.
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    6s Plus birçok konuda sizi memnun eder bence. Örneğin kamerası belki Z5 Premium kadar iddialı değilse bile arada dağlar kadar fark yoktur. Geriye kalan bir eksikte bence yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.