Şimdi Ara

Z3'ün Üveyliği??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikler selam Kendim bir Xperia Z1 kullanıcısıyım, ne yalan söliyim ki Z3'ü bekliyodum taki donanım özellikleri açıklanana kadar.Ama gene de içimde umut vardı belkide sahte haberdir diyip fazla itibar etmedim İFA'yı bekledim ne yazıkki doğruymuş haberler.Neyse gerçekten Sony'nin böle bir telefon çıkardığına inanmıyorum acaba ceo'sunda en yeni amiral gemisi bende olmali gibi bir ego mu var? Hadi Z çıktı sonrasında Z1 çıkardınız tamam ne güzel en azından aralarında farklar vardı, Z1 ile Z2 arasını sölemiyorum bile onlar gayet normal.E be Sony Z3'ün ne farkı var ? 6 ay sonra böyle bir telefon çıkarmaya değdimi ? Sizce Z3 ilgi görür mü ? Yada telefonun donanımını güzel buldunuz mu ? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

• Z ile z1 arasında fark olmadığı gibi z2 ile z3 arasında pek bir fark olmadığından z4 ü beklemekte fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z8'i bekleyin.
  • anlamıyorum bu forumdaki herkes her yıl telefon değiştirmek zorunda mı ? 4 yıldır sony ericson arc kullanıyorum şu an bir telefon alsam gider z3 alırım. neden çünkü sony nin en iyisi z2 ile arasında kayde değer fark olmayabilir ama bir telefonu 3-4 sene kullanıcaksam en iyisi olmalı. ama z1 ya da z2 si olan biri niye kendini zorluyor onu anlamıyorum alma kardeşim zorla aldıran yok ya başka model mi yok. bu forumda ağlayanlarıda anlıyorum kendi telefonları bir anda eskidi ve piyasa fiyatı düştü, sony'nin 6 ayda telefon çıkarmasınıda desteklemiyorum ama böyle konular çok saçma geliyor. sorunuda cevaplıyım bence z2 ye göre tasarımı gayet güzel olmuş, ince, hafif, ekran çerçeveleri daraltılmış, tutuş rahatlığı için köşeler ovalleştirilmiş gayet şahane bir tasarım olmuş. donanıma gelirsek kamera iso değerleri yükseltilmiş düşük ışıkta daha iyi çekimler yapmak için, işlemci azda olsa arttırılmış, ekranın parlaklığı arttırılmış, yazılımsal ve donanımsal geliştirmelerle pil süresi uzatılmış. bunlara bakıldığında z2 den geçmek saçmalık olacaktır tabiki iphone 1 sene arayla s modeli çıkardığında millet kapış kapış alırken sony 6 ayda niye güncelleme yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 5 Eylül 2014; 2:50:38 >

• Ama Z ile Z1 arasında büyük bir kamera ve işlemci farkı vardı başkada yoktu ama
  • Video Tapes kullanıcısına yanıt
    Kardeşim zaten almıycam diye bir şey yazmadım.Rakipleri adam gibi telefon çıkarırken Sony'nin Z3'ü sadece 0.2 ghz'lik bir fark var bide suya dayanıklık derecesi biraz daha fazla.Hangi marka böle bir yeni amiral gemisi çıkardı? Ne gerek vardı ben onu anlatmaya çalıştım.
  • bu gune kadar yapilmis en şık telefon. En kaliteli kasaya sahip telefon. Dikkat ettiyseniz su ya dayanikli olan z1 ve z2 nin aksine bu sefer su altinda fotograf cekilen tanitim filmleri var. Oncekilerde sadece suya dayanikli deniliyor ve kullanicilar tarafindan su altinda cekim denemeleri yapiliyordu. Bir cok kisinin telefonuna da bu yuzden su girdi. Fakat bu sefer bildigin su altinda fotograf cekimi yapilan bi tanitim filmi var. Telefon bana kalirsa cok iyi derecede fiziksel olarak duzeltilmis. şıkligi cok artmis. Biraz gozunuzle incelemenizi tavsiye ederim. sadece ozelliklere bakarak, samsungun bilmem nesinden daha kotu ozellikleri vs diye dusunurseniz, cok yanlis olur bu inceleme. Samsung o plastik tasarimlariyla hep ayni kitleye hitab edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacee34

Kardeşim zaten almıycam diye bir şey yazmadım.Rakipleri adam gibi telefon çıkarırken Sony'nin Z3'ü sadece 0.2 ghz'lik bir fark var bide suya dayanıklık derecesi biraz daha fazla.Hangi marka böle bir yeni amiral gemisi çıkardı? Ne gerek vardı ben onu anlatmaya çalıştım.

Bende şunu anlamıyorum hangi rakibinden geri kalmış ? Rakipleri adam gibi telefon çıkarıyor diyorsunuz. Note 4 sonrası en güçlü cihaz Z3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Ya tamam o konuda haklısınızda.Hangi marka böle bir yeni amiral gemisi çıkartıyo acaba?
  • quote:

Ya tamam o konuda haklısınızda.Hangi marka böle bir yeni amiral gemisi çıkartıyo acaba?

Bence bu yaptıkları satış taktiği falan olsa gerek. Note 4 çıkışına denk getirmek istediler. Çünkü Samsung'un en büyük kozu Note serisi.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Neyse artık çıkarmışlar bizim elimizden bişey gelmez hayırlısı diyelim.
  • Z3'ü boşverin Z3 compact gibi bir canavar varken şuan başka alternatifi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Bence bu yaptıkları satış taktiği falan olsa gerek. Note 4 çıkışına denk getirmek istediler. Çünkü Samsung'un en büyük kozu Note serisi.

+1

• Arkadaslar benım telde ılk partı Z 2 lerden maleseffkı sorun cok ekran pıksellerı gozukuyoor ekranda boylu botunca( Soldan Saga beyaz Noktalar) nerden bulaştım lanet olsun fıstık gıbı nıye Samsung Note 4 almadımkı ben acaba yok dock aldığım kılıfta şarj etmıyoor bırde telle konuşurken telı degıstırıyoor başka çaldırana verıyoor hattı bugun pederle kapıştık oyuzden moral 0 olduu KOCAMAN BAN ---- Z2 HAYIR Z3 UDE HAYIIR...
  • Bii arkadaşımız Lütfen yardımcı olabılırmı bu hususta Telefon ıule konuşurken cagrı peder yaptı hat ona gectıı anlamadım gıtttı ...
  • Z ile Z1 arasında işlemci farkı kamera ekran Vs farklı da Z1 Z2 ve Z3 arasında pek fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam Z2 ve Z3 hadi neysede Z1 ile Z2 arasında var baya ya :)
  • quote:

Ya hocam Z2 ve Z3 hadi neysede Z1 ile Z2 arasında var baya ya :)

Biri Snapdragon 800 un güçlendirilmiş versiyonu. Bi kaç mhz fark yaratmaz ayırt bile edemezsin. Ekran kartı da öyle. Bi ekrani büyüdü ve pili büyüdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 gayet iyi olmuş sanki iphone senede bir büyük farklılık çıkarıyor.Bak geçtiler 4.7'ye 4 sene böyle kalırlar kamerayı yükseltirler rami i7'de 1.5gb yaparlar falan.Z3 farklı rengiyle daha güzel tasarımıyla daha hızlı işlemcisiyle buna benzer ufak tefek geliştirmelerle seriyi devam ettirmişler.Z3'ün rakiplerinden tek farkı 2k ya geçmemesi oldu ki bence iyide oldu batarya sömürmekten başka işe yaramazdı performans gerileyebilirdi.Zaten Z2 bile en iyisini sunuyor.Z3'te bunları geliştirmişlerse çok iyi olmuştur.Kamerada iso falam artırmışlar hoparlör tasarım yazılım her şey gelişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Z3 gayet iyi olmuş sanki iphone senede bir büyük farklılık çıkarıyor.Bak geçtiler 4.7'ye 4 sene böyle kalırlar kamerayı yükseltirler rami i7'de 1.5gb yaparlar falan.Z3 farklı rengiyle daha güzel tasarımıyla daha hızlı işlemcisiyle buna benzer ufak tefek geliştirmelerle seriyi devam ettirmişler.Z3'ün rakiplerinden tek farkı 2k ya geçmemesi oldu ki bence iyide oldu batarya sömürmekten başka işe yaramazdı performans gerileyebilirdi.Zaten Z2 bile en iyisini sunuyor.Z3'te bunları geliştirmişlerse çok iyi olmuştur.Kamerada iso falam artırmışlar hoparlör tasarım yazılım her şey gelişmiş.

Kardeşim haklısın aslında ama benim anlatmak istediğim yeni bir amiral gemisi telefon neden 6 ay sonra veya az bir farkla çıkabilir tasarıımından söz etmiyorum tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.