Şimdi Ara

Z3+ mı Z5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuanda kafamdaki en büyük soru işareti bu. Muhakkak başka düşünen de vardır. Eski konu hortlatmaktansa tartışabiliriz burada siz de isterseniz tabii. Talep olmazsa muazzam modlarımız kitlesinler konuyu dağılalım. :)

    Şimdi öncelikle biraz daha az olduğu iddia edilen ısınma sorunu için, parmak izi okuyucu için ve daha iyi arka kamera için fiyat farkına değer mi? Üstelik Z5 daha ağır ve kalın bi cihaz. -İkinci el fiyatlarını baz alıyorum çünkü ikinci el almak niyetindeyim Allah kısmet ederse.- Sizce nedir durum? Hangisi alınır?



  • Alacağınız cihazlar arasındaki fiyat farkı nedir hocam ?
  • Hocam 1100-1300 Z3+, 1400-1600 Z5.
  • Z3 +çok ısınıyor ve yavaşlıyor donmalar oluyor. 3 resim çeksen kamera çok ısındı uyarısı alırsın.z5 in kamerası çok iyi.oda bazen kamera ısındı diyor tabi Antalya sıcağında yaptı bunu. Bende havuza soktum.soğudu kulaklık yerinden giren su sürekli kulaklık takıldı çıkarıldı uyarısı veriyor.buda sualtı çekimlerinde videonun durmasına neden oluyor.ayrıca ekrana temas eden suda telefonu sapıttırıyor. Hesap makinesi de dahil telefonda kendiliğinden uygulamalar açılıyor. Hangisi dersen tabiki z5. Öbüründe pişman olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam M5 konusunda bi fikrin var mı? Çok daha ucuz. Ve gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar. Rev 4 serisi olduğu müddetçe kasa açıklığı gibi kronik sıkıntılar da olmuyormuş sanırım. Güncelleme ile yazılımsal şeyleri hallettiler zaten.
  • gonculer.erez kullanıcısına yanıt
    Heryerde yaziyorum ama snap810 pismanliktir gavur ambari gibi isinir helio x10 ise m5 deki ona yakin bjr performans gosterir rahat kullanim sunar 8*2.2 ghz de calisiyor z5 4*2ghz de diger 4 u dusuk frekansta ama gpu olarak 810 daha guclu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m5ten kesinlikle uzak dur, z5 alman için aradaki fiyat farkına değer
  • Eski bir z3+ kullanıcısı olarak;

    aynı işlemci, aynı ram, aynı depolama için o kadar fiyat farkı vermeye değmez.

    Ancak çok oyun oynuyorsan, telefonu elinden düşmüyorsan Snapdragon 810 işlemci seni mutsuz edecektir.. Isınır, elini terletir, korkutur yani..
    Android'i falan boşver. Biraz daha koy, az kullanılmış 2. el iphone 6 al..
  • Bizzat Z4 kullanmış birisi olarak yazıyorum arkadaşlar. Gerçekten çok büyük bir sony hayranıyım. Xperia serisinin tasarımını, kamerasını, arayüzünü ve çok daha fazlasını. Ama şubu söylemeliyim ki Sony kullanacaksanız telefonunuzu özenli kullanın. Telefonlar çok ciddi şekilde ısınıyor. Beni az da olsa korkutuyor. Telefonu özenli kullanmanızı söyledim çünkü telefonunuzun servise gitmesini istemiyorum. Eğer servise giderse biraz zor alırsınız diyebilirim. Sony servisi adeta rezalet...
    Ama tüm bunları göze aldınız ve Sony almaya karar verdiyseniz size şunu söylemeliyim. Telefonunuzun bataryasının güçlü olmasını isteyen ve sadece sosyal ağlarda takılıp 3-5 fotoğraf çeken biri iseniz Z3+ gerçekten yeterli.
    Ama biraz daha güçsüz bir batarya kullanıp da gün içinde ağır oyunlar oynuyorsanız kastettiğim şey mortal kombat x, real racing vb. üstelik telefonum parmak iziyle açılsın da istiyorsanız hiç beklemeyin Z5 alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gonculer.erez

    Hocam 1100-1300 Z3+, 1400-1600 Z5.

    Z5 nerde 1400 hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 plus isini fazlasiyla vorecektir bosuna 500 lira fazla vermene gerek yok

    Edit hepsiburadacomda 200 lira farkediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07791F7AA -- 26 Temmuz 2016; 11:25:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.