Şimdi Ara

Z3+ dan z5'e

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi z3+ dan z5'e geçmeye değermi beyler Sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim yeri degil ama Senin z3+ nasil oyunlarda ve kamera cekiminde asiri isnma yapiyormu cogu kisi sikayetcide bende z3+ almayi dusunuyorum

• z5 premiuma geçersen değer bence, z5'e sen karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 29 Ocak 2016; 11:55:48 >
  • Ben değmez diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır normal ısınma öyle aman aman abartıldığı gibi bir ısınmayı ben yaşamadım.
  • Neden değmez? açıklarsanız sevinirim.

• Sizin de bişdiğiniz üzere ödediğiniz miktara değecek donanım farkı yok.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    de?mez z7 çykyncaya yadar çok rahat götürür telefonun
    Kardeş z5 kullanıyorum sen telefon konusunda bizden dah iyi anlarsın biliyorsun ikiside 64 bit 8 çekirdekli snap dragon 810 işlemci. Z5'in ufak tefek üstünlükleri var. Ama geçmeye değermi konusu senin karar vereceğin bi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Kardeş z5 kullanıyorum sen telefon konusunda bizden dah iyi anlarsın biliyorsun ikiside 64 bit 8 çekirdekli snap dragon 810 işlemci. Z5'in ufak tefek üstünlükleri var. Ama geçmeye değermi konusu senin karar vereceğin bi durum.

Valla hocam kararsız kaldım. Z5 kullanan birisi olarak bunu söylemen benim için daha önemli. Arada öyle aman aman fark yok doğru ama öyle gözüm kalıyor arada z5'te alsammı diyorum nerden baksan ortalama üzerine 1200 civarı eklemem lazım tabi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Kardeş açık söylüyorum z5 kullanan birisi olarak üzerine 1200 katacam diyorsun evet 1300 civarı satsan 1200 katman lazım üzerine. Yani z5 tabi çok olmasada önde z3+ ya oranla ama o kadar katma. Z6 eli kulağında bekle bence..

• Çok paran olmadığı sürece mantıksız bir hareket olur. Z3+ ın sana yetmeyen neyi var da z5 le o yönü kapatmayı amaçlıyorsun?

• Bence değmez 1200 lirayla çok şey yapılır iyi değerlendirirsen

• Arada vereceğin fiyat farkına değmez kamera dışında pek hissedilecek bir fark olmayacaktır bence onuda fotoğrafları çok detaylı inceleyen kullanıcılar farkedebilir diye düşünüyorum.
  • Zaten şuan ekonomik durumumda yok kalan birikmişi verecem neyapim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Zaten şuan ekonomik durumumda yok kalan birikmişi verecem neyapim..

Yapma yani hem durum yok diyorsun olanında tamamını telefona yatırmak saçma. Ben z5 kullanıyorum pek öyle bir fark yok z3+ ile olan ufak tefek farklılıklarda öyle önemli değil ekonomik durumuna göre davran. Üzerine vereceğin para cebinde kalsın yazık..

Bence değmez o parayı vermeye kesinlikle ama sen bilirsin yinede kullanacak olan sensin sonuçta.
  • Bencede degmez telefon olarak degil masrafi olarak,sonucta z3+ gayet iyi bir cihaz,bence biraz daha gotursun seni eylul ekim gibi yap bu yukseltmeyi hem elindeki para artar hem z5 biraz daha dusebilir hemde z6 bile gozukebilir

• Almışken iPhone al satarken zarar etmezsin çok

• brnk kullanıcısına yanıt
    Iphone alacak kadar delirmedim okadar kısıtlamalı bi işletim sistemine o parayı vermem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.