Şimdi Ara

Z3 Compact Pil Kullanımı İncelemesi (stamina)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Z3 Compact şarj konusunda cidden reklamı yapıldığı kadar iyi mi abartılıyor mu bunu görebilmek adına bu konuyu açmak istedim. Telefonu almak isteyenler için yararlı olacağını düşünüyorum.

-Stamina hep açık.
    -%15 den sonra pil tasaraffu modu açık

Neden stamina?

Çünkü stamina modu performansı kısıtla deseniz bile gözle görülür bir performans farkı sunmuyor. Oyunlarda tarayıcıda bunu fark etmek imkansız. Fark etmek için kendinizi zorlarsanız arayüz geçişlerinde arasıra fark edebilirsiniz. Gerçekten pile ihtiyacı olan bunu önemsemez.

Pil tasarruf modu?

%15 e gelince otomatik olarak açıldı. Performansı düşürür(öyle diyor ama yine oyun ve tarayıcıda fark edilmiyor), titreşimi kapatır, bir çok arka plan verisini kısıtlar.
    Geçişlerde efekt olmaz. Örneğin bildirim çubuğu aşağı kayarak değil anında iner.(ışık hızı )

Z3 Compact Pil Kullanımı İncelemesi (stamina)

Önemli: Son uygulamalar hiç kapatılmadı. Bence hem uğraştırıcı hemde pile bir katkısı yok. Bu yüzden hiç kapatmadım.

Ekran Açık: 7 saat 11 dk
    Toplam Kullanım(Wifi Açık): 1 gün 6 saat 33 dk
    Chrome: 55 dk
    Sesli Aramalar: 16 dk
    Mortal Combat X: 30 dk
    Darkness Reborn: 15 dk
    Spotify: 25 dk
    Whatsapp: Pil kullanımı bilgisinde gözükmüyor ama tahminim en az 30 dk
    Duolingo: 30 dk
    Zynga Poker: 15 dk
    Unblock Me: 10 dk

Önemli 2: Pil tasarruf modu açık %7 de uyudum. Tahmini bekleme 11 saat diyordu. 5:30 saat sonra uyandığımda hala %7 ydi.

**Burada saydığım uygulamaların kullanımı 4 saat. Oysa ekran 7 saat açık. Yani 3 saat boş gibi gözüküyor. O kadar değil. Sebebi başka uygulamalar da kullandım ama pil kullanımına %1 bile etki etmediği için gözükmüyor. Mesela snapchat, mesajlaşma, movie creator, facebook. Ayrıca bildirim çubuğunu çekip mesaj beklediğim oldu.

Sonuç olarak bence reklamı yapıldığı kadar iyi. Ben aşırı memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfozdmr -- 2 Temmuz 2015; 12:03:20 >

Teşekkürler konu için. Yararlı bir paylaşım olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten 720 p ve stamına oldukca guzel sureler verıyor yuzlerce model arasında z3compact hep en ustlerde yer alıyor batarya testlerınde
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Yararlı olduysa ne mutlu. İleride tercihinizi sony den yana kullanırsınız herhalde.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.